Skip to main content

VIDEO. Cum a adaptat Prima TV promo-urile după Starea Nației. Dragoș Pătraru începe astăzi emisiunea

 
VIDEO. Cum a adaptat Prima TV promo-urile după Starea Nației. Dragoș Pătraru începe astăzi emisiunea

VIDEO. Prima TV și-a adaptat promo-urile în jurul emisiunii Starea Nației. Mai exact, filmele de la 20.30 din jurul emisiunii lui Dragoș Pătraru sunt "îmbrăcate" într-o "super stare".

Publicitate

Mai exact:

 • "Luni, Sharon Stone e în cea mai bună stare" (filmul Cel mai frumos cadou)
 • "Marți, Paul Sloane și Michael Madse sunt în stare de orice" (filmul de acțiune Cronicile unui justițiar)
 • "Miercuri, Malcovich, Pitt și Clooney nu sunt în stare de nimic" (filmul Citește și arde)
 • "Joi, Mărgelatu apără nația" (Misterele Bucureștilor)
 • "Vineri, mândria nației sunt bobocii" (Primăvara bobocilor)
 • "Sâmbătă, Tim Robbins și Morgan Freeman nu au stare în închisoare" (Închisoara îngerilor)
 • "Duminică, Colin Firth și Orlando Bloom vin să schimbe starea lucrurilor" (Străinul)

VEZI AICI primele audiențe Starea Nației la Prima TV

Astăzi, Dragoș Pătraru începe Starea Nației la cea de-a patra televiziune, Prima TV, după ce sezoanele trecute a fost la România TV, apoi la TVR, un scurt "popas" la Digi 24 și apoi, din nou TVR. Emisiunea-pamflet debutează astăzi cu un nou sezon, al șaselea. 

Emisiunea va fi la Prima TV, de luni pana joi, de la ora 22.30 și în reluare, a doua zi, de la ora 5.50 dimineața. Prima TV va difuza, totodată, în fiecare duminică, de la ora 17.00, și o ediție Starea nației - Best Of.

Emisiunea revine pe TV cu o nouă identitate grafică, totul a fost schimbat, de la literele cu care este scris titlul emisiunii, până la culori și generice.

Dragoș Pătraru:

„Ne-am propus de la început sa îndeplinim principalale funcții ale mass-media, într-un singur produs, încercand seară de seară să folosim umorul pentru a-i informa pe telespectatori. Prin ceea ce facem vrem să combatem stereotipurile de gândire, să creștem rezistența la manipulare și să activăm spiritul critic în fiecare telespectator.”

Rubricile deja cunoscute vor continua din 20 august. Cristina Hurdubaia prezintă în fiecare marți Ceasul bun, Razvan Anghelescu vine in fiecare ediție cu Vax populi si nu vor lipsi nici scenetele. Joia, va fi și seara Unplugged iar echipa va acorda, în noul sezon, o mai mare atenție reportajului social.

„Intr-o societate din ce in ce mai polarizata ne lipseste normalitatea. Vom incerca sa sancționam derapajele, indiferent de autorii lor, fie ca e vorba de abuzuri ale instituțiilor sau ale corporațiilor la adresa cetațenilor. In acelasi timp, ne propunem sa adresam, impreuna cu telespectatorii nostri - pe care ii caram dupa noi, iata, la a patra televiziune si imi pare rau pentru asta, dar n-a fost de fiecare data vina noastra - intrebarile importante, intrebarile care conteaza pentru a putea sa ințelegem cat mai mult din ceea ce se intampla in societatea asta dementa.”, a mai adăugat Dragoș Pătraru. 

Tot în acelasi spațiu va funcționa, din aceasta toamna, si Scoala nației, un nou proiect al echipei emisiunii.

Citește și:

Dragoș Pătraru: „Nimeni nu are voie sa intre peste noi. Am scris in contract. Le-am promis celor de la Prima ca daca plecam de la TVR semnez cu ei"

EXCLUSIV. Dragoș Pătraru a semnat pentru un nou sezon Starea Nației. La ce televiziune

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Emisiune , extraordinara,, dar ORA de prezentare este ,bataie de joc , !!! La ora 22,30 maj celor normali dorm , ptr ca ,sa poata merge la munca dimineata, Iar reluarea la ora 5,30 , banuiesc ,ca ar fi posibil ptr cei din America !!!,sau Australia ,!! Cat ,neprofesionalism ,
 • Pe bune chiar mai exista oficina asta securista? Si chiar emite ? Da cine dracu se uita la ea ? Mortii aluia cu accidentul ?
 • prima doar atat poate ?mai mult de 1 pc rating nu face numai e prima ce a fost locul 7 8 in audiente poate se umbla la sigla la continut prezentatori focus..cine i Andreea frid sau sa renunte la huidu
 • Cand tvr i-a mutat reluarea la 5:30, patraru s-a victimizat imediat ca e cenzurat. Acum, la prima tv, reluarea la 5:50 e buna. De fapt e buna la orice ora daca ii iese banul, nu? Razboinicul luminii, de luni pana joi, vineri, sambata, duminica spargem banii luati de la “sponsori”!
 • Ma bucur ca revine pe micile ecrane aceasta emisiune iubita de toti romanii ! Mult succes Dragos si echipei tale ! Faceti la Prima un canal tv , full hd ! Se poate ?

Trimite un comentariu