Skip to main content

VIDEO. Cum a adaptat Prima TV promo-urile după Starea Naţiei. Dragoş Pătraru începe astăzi emisiunea

 
VIDEO. Cum a adaptat Prima TV promo-urile după Starea Naţiei. Dragoş Pătraru începe astăzi emisiunea

VIDEO. Prima TV şi-a adaptat promo-urile în jurul emisiunii Starea Naţiei. Mai exact, filmele de la 20.30 din jurul emisiunii lui Dragoş Pătraru sunt "îmbrăcate" într-o "super stare".

Publicitate

Mai exact:

  • "Luni, Sharon Stone e în cea mai bună stare" (filmul Cel mai frumos cadou)
  • "Marţi, Paul Sloane şi Michael Madse sunt în stare de orice" (filmul de acţiune Cronicile unui justiţiar)
  • "Miercuri, Malcovich, Pitt şi Clooney nu sunt în stare de nimic" (filmul Citeşte şi arde)
  • "Joi, Mărgelatu apără naţia" (Misterele Bucureştilor)
  • "Vineri, mândria naţiei sunt bobocii" (Primăvara bobocilor)
  • "Sâmbătă, Tim Robbins şi Morgan Freeman nu au stare în închisoare" (Închisoara îngerilor)
  • "Duminică, Colin Firth şi Orlando Bloom vin să schimbe starea lucrurilor" (Străinul)

VEZI AICI primele audienţe Starea Naţiei la Prima TV

Astăzi, Dragoş Pătraru începe Starea Naţiei la cea de-a patra televiziune, Prima TV, după ce sezoanele trecute a fost la România TV, apoi la TVR, un scurt "popas" la Digi 24 şi apoi, din nou TVR. Emisiunea-pamflet debutează astăzi cu un nou sezon, al şaselea.

Emisiunea va fi la Prima TV, de luni pana joi, de la ora 22.30 şi în reluare, a doua zi, de la ora 5.50 dimineaţa. Prima TV va difuza, totodată, în fiecare duminică, de la ora 17.00, şi o ediţie Starea naţiei - Best Of.

Emisiunea revine pe TV cu o nouă identitate grafică, totul a fost schimbat, de la literele cu care este scris titlul emisiunii, până la culori şi generice.

Dragoş Pătraru:

„Ne-am propus de la început sa îndeplinim principalale funcţii ale mass-media, într-un singur produs, încercand seară de seară să folosim umorul pentru a-i informa pe telespectatori. Prin ceea ce facem vrem să combatem stereotipurile de gândire, să creştem rezistenţa la manipulare şi să activăm spiritul critic în fiecare telespectator.”

Rubricile deja cunoscute vor continua din 20 august. Cristina Hurdubaia prezintă în fiecare marţi Ceasul bun, Razvan Anghelescu vine in fiecare ediţie cu Vax populi si nu vor lipsi nici scenetele. Joia, va fi şi seara Unplugged iar echipa va acorda, în noul sezon, o mai mare atenţie reportajului social.

„Intr-o societate din ce in ce mai polarizata ne lipseste normalitatea. Vom incerca sa sancţionam derapajele, indiferent de autorii lor, fie ca e vorba de abuzuri ale instituţiilor sau ale corporaţiilor la adresa cetaţenilor. In acelasi timp, ne propunem sa adresam, impreuna cu telespectatorii nostri - pe care ii caram dupa noi, iata, la a patra televiziune si imi pare rau pentru asta, dar n-a fost de fiecare data vina noastra - intrebarile importante, intrebarile care conteaza pentru a putea sa inţelegem cat mai mult din ceea ce se intampla in societatea asta dementa.”, a mai adăugat Dragoş Pătraru.

Tot în acelasi spaţiu va funcţiona, din aceasta toamna, si Scoala naţiei, un nou proiect al echipei emisiunii.

Citeşte şi:

Dragoş Pătraru: „Nimeni nu are voie sa intre peste noi. Am scris in contract. Le-am promis celor de la Prima ca daca plecam de la TVR semnez cu ei"

EXCLUSIV. Dragoş Pătraru a semnat pentru un nou sezon Starea Naţiei. La ce televiziune

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Garceag Dan Garceag
    Emisiune , extraordinara,, dar ORA de prezentare este ,bataie de joc , !!! La ora 22,30 maj celor normali dorm , ptr ca ,sa poata merge la munca dimineata, Iar reluarea la ora 5,30 , banuiesc ,ca ar fi posibil ptr cei din America !!!,sau Australia ,!! Cat ,neprofesionalism ,
  • johhny bravo johhny bravo
    George, care o fi meseria aia pe care o face nea caisa asta?
  • george george
    bai ce comentari rautacioase pe aici ......lasati omu sa isi faca meseria
  • vax vax
    Pe bune chiar mai exista oficina asta securista? Si chiar emite ? Da cine dracu se uita la ea ? Mortii aluia cu accidentul ?
  • dan dan
    prima doar atat poate ?mai mult de 1 pc rating nu face numai e prima ce a fost locul 7 8 in audiente poate se umbla la sigla la continut prezentatori focus..cine i Andreea frid sau sa renunte la huidu
  • Livia Pila Livia Pila
    Cand tvr i-a mutat reluarea la 5:30, patraru s-a victimizat imediat ca e cenzurat. Acum, la prima tv, reluarea la 5:50 e buna. De fapt e buna la orice ora daca ii iese banul, nu? Razboinicul luminii, de luni pana joi, vineri, sambata, duminica spargem banii luati de la “sponsori”!
  • Mile Mile
    Nu am inteles de ce vrea sa le dea cu televizorul in cap telespectatorilor lui?
  • VALENTIN VALENTIN
    Ma bucur ca revine pe micile ecrane aceasta emisiune iubita de toti romanii ! Mult succes Dragos si echipei tale ! Faceti la Prima un canal tv , full hd ! Se poate ?
  • johhny bravo johhny bravo
    Fantastic, muream de nerabdare sa aflu stirea asta.
  • Livia Pila Livia Pila
    Sper sa nu ii uite pe Gradea Doina, Darvariu Eduard și Vornicu Shalit Smaranda. Triada raului din TVR.
  • Bing Bing
    Mult tam tam pentru apa de ploaie...

Trimite un comentariu

sus