Skip to main content

Schimbare la Vocea României. Pavel Bartoș prezintă doar pe scenă, nu și în culise. Cine se va ocupa de backstage

 
Schimbare la Vocea României. Pavel Bartoș prezintă doar pe scenă, nu și în culise. Cine se va ocupa de backstage

Pavel Bartoș va avea un co-prezentator la Vocea României. El va prezenta tot ce se întâmplă pe scenă, iar noul său ajutor se va ocupa de culise. Irina Fodor va fi co-prezentatorul lui Pavel Bartoș la Vocea României, anunță reprezentanții postului de televiziune.

Publicitate

Aceasta va sta alături de susținătorii concurenților în backstage și va prezenta reacțiile acestora către telespectatori, rol „jucat” până acum de Pavel Bartoș. 

„Eu, de când lucrez în televiziune, aproape de fiecare dată când am fost pe scenă sau în fața camerelor, am avut noroc să fiu lângă oameni cu multă experiență în domeniul ăsta, și așa am prins și eu curaj. La fel e și acum: atunci când ești colegă cu Pavel Bartoș, uiți de emoții. Rolul meu la Vocea României e unul delicat, sau cel puțin așa îl percep eu.

La mine se descarcă emoțiile celor care vin să susțină concurenții: părinți, soți, frați, iubiți sau iubite, prieteni. Eu sunt tot timpul alături de ei ca să le ofer un umăr pe care să plângă sau o pereche de brațe larg deschise pentru o îmbrățișare din suflet.

Atunci când scaunele se întorc, țopăim de fericire în culise. Ne pupăm și ne îmbrățișăm cu toții de parcă de știm de o viață, se lasă cu aplauze multe și cu lacrimi de fericire. Când antrenorii nu apasă butoanele, în schimb, mă simt neajutorată și încerc să îi conving să nu se declare învinși”, spune Irina Fodor. 

Irina Fodor a mai făcut parte și din alte proiecte în cadrul trustului. În anul 2012 s-a angajat ca reporter pentru emisiunea Poveștiri adevărate, de la Acasa TV. Apoi din 2014 a prezentat, alături de Cabral, emisiunea Poveștiri de noapte.

Din primăvara acestui an prezintă, alături de bloggerița Andressa (Andreea Retea), o emisiune de lifestyle, în weekend, la Pro TV. 

Reamintim că în acest sezon Vocea României s-au produs mai multe schimbări la nivelul juriului. Jurații Adrian Despot și Loredana Groza au părăsit emisiunea, fiind înlocuți de Andra și Irina Rimes. Postul de televiziune a anunțat încă o noutate, apariția în cadrul show-ului a unui vlogger oficial: Laura Giurcanu. 

Vocea României începe vinerea viitoare, de la ora 20:30.   

GALERIE FOTO

 Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Andra ar fi trebuit sa aiba pene pana acum, la cat de des le-a spus concurentilor ca i s-a facut pielea de gaina. Sper ca la Vocea va gasi si alte expresii prin care sa se exprime.
 • Pavel s-a descurcat foarte bine timp de 7 sezoane, asa ca n-a vea nevoie de co-prezentator. @rodica. Esti rautacioasa! Irina Rimes compune pentru multi artisti din Romania, iar piesele ei au adunat peste 100 de milioane de vizionari pe youtube. . Nu-mi place muzica cantata de andra, dar fiind la vocea Romaniei trebuie sa fie si un jurat cu voce si sa fie un artist prezent in topuri. Andra va ramane doar la Vocea in juriu si prezenta in topuri, asa ca nu e peste tot asa cum spui tu. Sunt voci mai bune in Romania care isi vad de treaba si se comporta cu modestie. Poti sa dai si cateva nume care s-ar fi potrivit in juriul Vocea?
 • "Postacii au primit peste nas de la romani"
  Mai repede de la publicul feminin.
  Apropo, sa te vad maine ce comentezi. Azi e meciul "FCSB" cu "Rapid Viena" pe "Pro TV". Sigur audienta o sa fie de doua ori mai mare ca "Antena 1". Dar "Fructul Oprit" vad ca nu, fata de un film...
 • "dar tu ce comentezi orice despre antena"
  Pai noi iti raspundem tie. Daca nici tu nu scrii ceva de "Pro TV", nici noi nu scriem "despre antena". Nu ai inteles pana acum ?
 • Desi am iubit aceasta emisiune, nu am ratat nici una, ma uitam si in reluare chiar, nu ma voi mai uita. Irina Rimes asta, nu stiu ce autoritate, ce merite are, clar nu consider ca ar fi trebuit cocotata acolo. De Andra m-am saturat ca de mere padurete, de ea si de barbatul ei. Omniprezenta, pentru ca are voce? M-am saturat sa o tot vad si aud peste tot. Sunt voci mai bune in Romania care isi vad de treaba si se comporta cu modestie. Ati pierdut vreo 10-15 telespectatori care sunt in jurul meu si vad la fel lucrurile.
 • Cata putere poate avea aceasta familie Fodor (Razvan si Irina), incat asa insipizi cum sunt, sa li se gaseasca mereu un loc? Sunt bogati, sunt masoni, illuminati, ce sunt?

Trimite un comentariu