Skip to main content

PREMIERĂ. X Factor va începe în august și are o nouă zi de difuzare. Nu se mai bate direct cu Vocea

 
PREMIERĂ. X Factor va începe în august și are o nouă zi de difuzare. Nu se mai bate direct cu Vocea

Al optulea sezon al talent show-ului X Factor va debuta, în premieră, în luna august. Show-ul va începe pe 26 august, potrivit Antenei 1, și va avea ca zi de difuzare, duminica. 

Show-ul va continua cu aceiași jurați, Horia Brenciu, Ștefan Bănică, Delia și Carla`s Dreams. Noutatea sezonului sunt prezentatorii, Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. 

Publicitate

Anul trecut, X Factorul Antenei 1 a debutat pe 10 septembrie, în aceeași zi cu Vocea României. 

X Factor a fost difuzat vinerea de la sezonul din 2014, când Horia Brenciu s-a alăturat show-ului de pe Antena 1. În același an, și Pro TV a decis să programeze Voce, tot vinerea (cifrele primei confruntări din 2014, AICI). 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • dc sunteti neseriosi eu credeam ca e duminica pretena mea credea ca e vineri si prietenu meu credea ca e marti si voi il dati azi in zi plina miercuri faceti farse de astea nu va e rusine ca aveti copii acasa case uita la tv o steluta va dau pa ati perdut un telespectator adio
 • "mile", daca o luam asa, "poate exatlon va bate pro tv" si "daca Pro ul va continua sa difuzeze filme duminica seara - probabil va bate X-factorul".
  Cine e in pierdere ? "Antena 1", locul 3 pe comercial...
 • Blockbusterul de duminica seara de pe Pro tv - daca Pro ul va continua sa difuzeze filme duminica seara - probabil va bate X-factorul. Parerea mea.
 • "emisiunea a făcut aceeași audiente și duminica"
  Unde ? Vezi ca au fost mai mici in confruntarea cu "Vocea Romaniei". Cauta pe site.
 • "depasiti de fructul oprit in mai"
  Unde "mile" ? Serialul a "depasit" doar o singura zi, in rest dupa "Exatlon". Vezi aici: https://www.paginademedia.ro/2018/05/audiente-premiera-dupa-17-episoade-serialul-fructul-oprit-de-pe-antena-1-lider-pe-comercial
  Lider pe comercial dupa 17 episoade si tu zici ca serialul respectiv a fost peste "Exatlon" in luna mai ?

  "Mareane , atunci ce te bagi in seama si mai esti și agramat"
  "Mile", vezi ca si tu ai greseli... Nu te vezi ? "chefii in noie", "ni ai zis", "ce te-a apuc".
 • cine *** e *** asta de mile...o avea un servici ca vad ca tot timpul comenteaza despre tv mai nou critica persoane le face agramate asta ori e prost ori prost el care nici nu stie sa scrie cred ca n a trecut de clasa a 2 a ce sa facem sa nu l ma lasam pe individul asta sa mai poata exprima in niciun fel despre nimic
 • Foarte bine ca au facut o pauza cu iUmor, riscau sa uzeze la maxim emisiunea.

  Oricum daca incepe Exatlon o sa rupa toate emisiunile concurentei. Desi nu cred ca vor face sezonul 2 pentru toamna, inca n-au anuntat niciun castig.

Trimite un comentariu