Skip to main content

Facebook, reacție în cazul conturilor blocate după recenziile negative de pe pagina Poliției: „Profilurile au fost suspendate din greșeală de sistemele noastre automate”

 
Facebook, reacție în cazul conturilor blocate după recenziile negative de pe pagina Poliției: „Profilurile au fost suspendate din greșeală de sistemele noastre automate”

Facebook a reacționat legat de cazul conturilor suspendate în urma recenzilor acordate paginii oficiale a Poliției Române. Potrivit Hotnews.ro, reprezentanții rețelei de socializare au declarat că respectivele conturi au fost blocate temporar, în urma unei greșeli comise de sistemele automate anti-spam. 

"Profilurile au fost suspendate din greșeală de sistemele noastre automate și au fost restabilite cât de repede posibil după ce am putut investiga situația."

Publicitate

În același punct de vedere acordat Hotnews, compania a declarat că regretă situația neplăcută prin care o parte din utilizatori au trecut. 

"Ne pare rău pentru neplăcerile cauzate. Confirmăm că, în urma investigației, am descoperit că blocările au fost rezultatul unei erori la sistemele noastre automate anti-spam."

Reamintim că zeci de români au reclamat faptul că în ultimele zile că au avut probleme cu conturile de Facebook. Potrivit acestora, problema ar fi apărut după ce ar fi acordat calificativul minim, de o stea, Poliției Române.

De asemenea, Hotnews notează faptul că pagina de oficială a Poliției Române a renunțat joi la secțiunea de recenzii.

Inițial aproximativ 50.000 de români s-au mobilizat pe Facebook și au acordat respectivul calificativ în urma situației create de insitituție în scandalul numerelor de înmatriculare anti-PSD. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu