Skip to main content

Facebook, reacţie în cazul conturilor blocate după recenziile negative de pe pagina Poliţiei: „Profilurile au fost suspendate din greşeală de sistemele noastre automate”

 
Facebook, reacţie în cazul conturilor blocate după recenziile negative de pe pagina Poliţiei: „Profilurile au fost suspendate din greşeală de sistemele noastre automate”

Facebook a reacţionat legat de cazul conturilor suspendate în urma recenzilor acordate paginii oficiale a Poliţiei Române. Potrivit Hotnews.ro, reprezentanţii reţelei de socializare au declarat că respectivele conturi au fost blocate temporar, în urma unei greşeli comise de sistemele automate anti-spam.

Publicitate

"Profilurile au fost suspendate din greşeală de sistemele noastre automate şi au fost restabilite cât de repede posibil după ce am putut investiga situaţia."

În acelaşi punct de vedere acordat Hotnews, compania a declarat că regretă situaţia neplăcută prin care o parte din utilizatori au trecut.

"Ne pare rău pentru neplăcerile cauzate. Confirmăm că, în urma investigaţiei, am descoperit că blocările au fost rezultatul unei erori la sistemele noastre automate anti-spam."

Reamintim că zeci de români au reclamat faptul că în ultimele zile că au avut probleme cu conturile de Facebook. Potrivit acestora, problema ar fi apărut după ce ar fi acordat calificativul minim, de o stea, Poliţiei Române.

De asemenea, Hotnews notează faptul că pagina de oficială a Poliţiei Române a renunţat joi la secţiunea de recenzii.

Iniţial aproximativ 50.000 de români s-au mobilizat pe Facebook şi au acordat respectivul calificativ în urma situaţiei create de insitituţie în scandalul numerelor de înmatriculare anti-PSD.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus