Skip to main content

SCHIMBARE de director de programe la Europa FM. Şi la Virgin Radio. George Zafiu rămâne doar la matinal

 
SCHIMBARE de director de programe la Europa FM. Şi la Virgin Radio. George Zafiu rămâne doar la matinal

Schimbare în organigrama posturilor Europa FM şi Virgin Radio. George Zafiu, care ocupa de mai mulţi ani funcţia de director de programe Europa FM, a fost schimbat din funcţie.

Publicitate

El va rămâne doar cu emisiunea de la matinal, potrivit unui anunţ intern obţinut de Paginademedia.ro. Totodată, directorul de programe al Virgin Radio, Andrei Stroe, a încheiat colaborarea cu postul de radio.

În mesajul trimis angajaţilor, se vorbeşte în cazul Europa FM despre performanţa în audienţe, la nivel naţional, audienţe care au tot scăzut în ultimele valuri.

Locul lui Zafiu va fi luat, din toamnă, de un alt angajat al postului, realizatorul de programe Ciprian Dinu.

Contactat de Paginademedia.ro, Ciprian Dinu a confirmat numirea, menţionând că George Zafiu se va concentra pe emisiunea matinală. Totodată, Ciprian Dinu a spus că lucrează deja la grila de toamnă.

Ciprian Dinu (39 de ani) are o experienţă de 25 de ani de radio, cei mai mulţi la Radio 21 (actualul Virgin Radio) şi Europa FM (la care lucrează din 2012).

Redăm mesajul către angajaţi, în continuare:

„Lucram de ceva vreme la un plan prin care incercam sa ne recastigam audienta la nivel national. Stim bine ca suntem un radio relevant, asa a fost Europa FM dintotdeauna. Vrem insa sa redevenim prima optiune pentru ascultatorii de radio din targetul nostru. Iar parte din acest plan inseamna, in primul rand, o redefinire a rolurilor.

“Desteptarea” este principala emisiune a postului si trebuie sa beneficieze de intreaga energie a lui George. O energie pe care o cunoastem toti atat de bine si care a facut din acest radio un reper iubit si respectat. Asadar, din toamna, George se va ocupa exclusiv de programul nostru matinal – Vlad, Luca, fiti pregatiti, „Batalia Hiturilor” e mult mai greu de castigat acum.

Rolul de director de programe va fi preluat de Ciprian Dinu. Pe Ciprian il cunoasteti toti foarte bine - avea 16 ani si era cat mixerul de inalt cand a venit la noi, dar a crescut cat antena de pe turnul BRD. Ce va face acum? Va trebui sa stea la fel de drept ca respectiva antena si sa fie la fel de popular precum girafa de la Antipa.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Angelo Angelo
    La postul radio Europa FM m-aș aștepta ca informații(știri,actualități) știri actualizate la zi din Uniunea Europeană,legislație,comerț,tehnologie,știință,muzică.Aceste informații dacă ar fi adunate și transmise ar fi material pentru mai multe posturi de radio nu doar una.
    În schimb ce primim ? O demonetizare a celei mai bune muzici de ieri și de azi , sloganul postului prin repetarea acelorași melodii zilnic,săptămânal,lunar anual(dacă mănânci în fiecare zi prăjitura preferată de mai multe ori te saturi de ea).Știri de importanță minoră,discuții îndelungi care nu emană decât sentimente negative ca să mă exprim eufemistic
  • Sorin Sorin
    Problema e politica de pe post, eu ascult acum doar RRA pt că Petreanu, Zafiu și alții au o agendă proprie de dreapta.
  • teodor teodor
    George Zafiu trebuia schimbat de mult cam din 2010 a început ușor ușor să scîrțâie Europa fm.
  • Levi Levi
    In ultimele ani muzica e foarte slaba calitativ aceasi piese zi de zi de n ori. Lucrand si de noapte am incercat sa ascult si noaptea dar aceasi piese noapte de noapte ca cateva minute diferenta amestecate usor.Unii prezentatori sunt platite degeaba si sambata europa TOP HIT a ajuns de tot rasul 20 de piese in 2 ore presarate cu aiureli remember piese. Sa revina cu stilul din anii 2002-2010 cu muzica aleasa cu stiri informatii din toate domeniile concursuri radio in direct pe tot parcursul zilei.Inainte puteai castiga un album o carte ceva acuma dimineata un concurs si atat.
  • felix felix
    Eu nu mai ascult de când au facut misto de religia mea la diferite emisiuni. Am niste principii pe care la respect. Exista RRActualitati ca laternativă.
  • Daniel Daniel
    Eu am ascultat Europa fm mai demult. Acum ascult Digi fm, Spotify și YouTube.
  • Gabriel Gabriel
    Selecție muzicală extrem de slabă, cam asta e din 2012 pâna in prezent. Oricum, o schimbare ar fi binevenită. Sunt 6 ani de când se merge cam pe aceeași grilă.
  • Sandro Sandro
    Am ascultat mult timp EuropaFM. Si acum consider ca au emisiuni bune, din punct de vedere calitativ. Insa zeci de reclame la medicamente, sincer, si muzica repetitiva, m-au facut sa renunt. E enervant sa auzi din 15 in 15 minute despre "mictiunile diurne si nocturne" sau "treburi barbatesti, medicament barbatesc", la fel cum e de enervant sa auzi Wind of Change de la Scorpions de cateva ori pe zi, sau Creioane colorate.

    Am tot sperat ca se schimba ceva, dar nu prea e cazul. Inteleg, se traieste din publicitate, dar nu vreau sa aud despre prostata sau odoruri vaginale ora de ora, zi de zi. Iertati-ma daca par vulgar!

    Iar emisiunile devin sterile...OK, tot criticam, dar ce se intampla concret, in urma zecilor de editii speciale si emisiuni speciale? Ce se schimba? Multumesc, Europa FM, dar ar fi cazul de o schimbare mai reala....de exemplu, desi Digi FM este sub voi in ceea ce priveste calitatea si numarul emisiunilor gen La radio sau Medium Rare, este mult peste voi la muzica.

    Eu oricum raman la Radio Youtube :))))

    O zi buna tuturor!
  • Cristian Gheorghe Pasarea Cristian Gheorghe Pasarea
    Nu cred că ați găsit vinovatul principal pentru scăderea audienței. Cel puțin în cazul meu, nu mai ascult Europa FM din cauza aroganței domnului Vlad Petreanu. Chiar dacă ești deștept (sau așa te crezi) nu poți să râzi cu gura până la urechi de anumite persoane care participă la concursuri și mai greșesc răspunsul la anumite întrebări.
  • Dan Dan
    CoreeeeaEFFEEEM
  • geo geo
    Prezența masivă a lui Teodor Tiță aproape la orice oră -dimineața, la prânz și după-amiază- devine agasantă...omul își dă cu părerea cu privire la orice se poate...dacă ar putea să dea pe post și .... PSDului ar fi foarte bine.
  • Adrian C. Adrian C.
    Audientele au scazut si din cauza intoxicarii cu reclame enervante la medicamente.

Trimite un comentariu

sus