Skip to main content

Te cunosc de undeva are un jurat nou, în locul lui Andrei Aradits. Show-ul revine după pauza din primăvară

 
Te cunosc de undeva are un jurat nou, în locul lui Andrei Aradits. Show-ul revine după pauza din primăvară

Te cunosc de undeva, de pe Antena 1, revine luna viitoare, cu schimbări în juriu. Noul sezon al emisiunii începe sâmbăta, 8 septembrie, de la ora 20:00.

Publicitate

Potrivit reprezentanţiilor postului de televiziune, Andrei Aradits nu va mai fi juratul emisiunii. Locul său va fi luat de actorul Cristi Iacob. Acesta îi va pregăti pe concurenţii noului sezon pe partea de actorie.

CITESTE SI: Andrei Aradits, după o colaborare de mai mulţi ani cu Antena 1, trece la serialul Pro


Astfel, juriului show-ului, ajuns la sezonului 13, este format din Cristi Iacob, Ozana Barabancea, Andreea Bălan şi Aurelian Temişan.

VEZI AICI Concurenţii Te cunosc de undeva 2018, sezonul 13

Cristi Iacob:

“Am fost luat prin surprindere de propunere, dar am zis: de ce nu? Cu cinci ani în urmă îmi luasem la revedere de la televiziune, preferând să mă dedic teatrului. Te cunosc de undeva! este un show cinstit, curat şi vizibil şi am acceptat propunerea fără să stau prea mult pe gânduri.

Nu-mi place suficienţa, nu-mi place nici lenea, de aceea va trebui ca ei să muncească. Nu plec la drum cu preconcepţii şi îi voi acorda fiecăruia şanse de sută la sută. De asemenea, îmi doresc ca ei să vadă în mine un prieten, nu un gâde.

Mi-e greu să critic oamenii. Dar o să le spun adevărul!”

Show-ul prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi a lipsit din grila de primăvară (mai multe, AICI).

Cristi Iacob a jucat în numeroase piese de teatru, filme artistice şi scurt-metraje şi a obţinut mai multe premii. Printre acestea se numără cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea rolurilor Zanetto Veneţianul, Zanetto Marinarul şi Zanetto din Bergam, în spectacolul Trei gemeni veneţieni.

În prezent, face parte din trupa Teatrului Mic din Capitală.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    F, mai bine decât alte mizerii oricum
  • F F
    Așa și? Compari cu ce este mai rau? Este unul din cele mai slabe talent showuri. Sau mă rog era. Acum sa vedem ce au schimbat.
  • Mile Mile
    F, stai linistit. , în comparație cu ma însoară mama sau emisiunea lui ernest de la kanal d e cultura
  • jk jk
    Tot la antena 1 începe si fructul oprit.de pe 29
  • F F
    Ăsta poate fi numit show de calitate doar de un anumit tip de oameni. :)) formatul este de calitate ok, dar modul cum este pus în scena în România lasă mult de dorit, dar poate au mai lucrat și la partea asta și vor face mai putina bășcălie de anii 90. Banuiesc ca nu au luat pauza un sezon fără sa caute sa îmbunătățească niște lucruri.
  • Gibson Gibson
    Nasol... Aradits era sarea și piperul juriului de la TCDU.
  • Mile Mile
    Sa vedem vedetele care vor fi , abia asteptam sa înceapă, deci se poate si calitate in romania , nu doar fake reality-uri

Trimite un comentariu

sus