Skip to main content

TRANZACȚIE ÎNCHEIATĂ. Redacția Gazeta Sporturilor, mutată de azi la Ringier. Elvețienii au făcut plata pentru GSP

 
TRANZACȚIE ÎNCHEIATĂ. Redacția Gazeta Sporturilor, mutată de azi la Ringier. Elvețienii au făcut plata pentru GSP

DEAL ÎNCHIS. Tranzacția Ringier - Gazeta Sporturilor a făcut ultimii pași. În cursul zilei de astăzi, redacția GSP se mută în clădirea Ringier, au declarat surse pentru Paginademedia.ro. Astfel, începând cu 1 septembrie, Gazeta Sporturilor funcționează în sediul companiei elvețiene, din Pipera. 

Tot astăzi, Ringier a plătit către Intact suma pentru preluarea Gazetei.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Ringier a achiziționat Gazeta Sporturilor pentru suma de 1,8 - două milioane de euro. 

Reamintim că la începutul lunii iulie, Intact a anunțat vânzarea Gazetei Sporturilor către o societate nou-înființată, Ringier Sportal, în care acționari sunt compania elvețiană Ringier și compania bulgară Sport Media Group (detalii, AICI). 
Finalizarea tranzacției vine după ce pe 23 august Consiliul Concurenței a anunțat că a autorizat tranzacția dintre cele două companii.

 Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Iata ca dupa 18 ani in care Gazeta Sporturilor apartinea varanului, acum apartine de Ringier. Asta inseamna ca de anul viitor ma astept la un rebranding/relansare a Gazetei Sporturilor, dar si la plecarea lui Ovidiu Ioanitoaia de la Gazeta.

Trimite un comentariu