Skip to main content

Treizecizero.ro a lansat „Simona. Povestea Primului Slam”, o publicație cu interviuri și analize despre premiul de la Roland Garros

 
Treizecizero.ro a lansat „Simona. Povestea Primului Slam”, o publicație cu interviuri și analize despre premiul de la Roland Garros
Sursa foto: Treizecizero.ro

Publicația online dedicată fanilor sportului alb, Treizecizero.ro, a lansat în print o ediție specială dedicată Simonei Halep, un produs editorial ce documentează performanța sportivei noastre din perioada câștigării marelui premiu de la Roland Garros.

Este vorba despre „Simona. Povestea Primului Slam”, o publicație care conține, în cele peste 100 de pagini, analize despre jocul Simonei, dar și interviuri cu jurnaliști din presa străină. 

Publicitate

„Simona. Povestea Primului Slam” prezintă și un interviu cu Darren Cahill, antrenorul Simonei, care dă detalii despre atmosfera din echipă în timpul turneului, stările prin care a trecut Simona și discuțiile avute de cei doi.  

Louisa Thomas, cunoscută pentru textele publicate în New Yorker, Grantland sau Racquet, semnează un text despre vulnerabilitățile asumate de Simona. Steve Tignor, editor la Tennis Magazine, scrie despre cum a evoluat jocul Simonei.

Mert Ertunga, fost jucător, antrenor, căpitan de Cupa Davis și căutător de talente, acum jurnalist, face o analiză a tenisului Simonei.

Alături de ei vin Mihnea Măruță, fondatorul PressOne, sau Luminița Paul, comentatoare de tenis și jurnalistă cu o experiență vastă.

Publicația poate fi comandată pe site-ul treizecizero.ro, la prețul de 55 de lei. De asemenea, va fi disponibilă și în librăriile Cărturești. 

Este a patra apariție în print lansată de publisherul independent Treizecizero, după două publicații din seria „Pe Curat” și un album foto lansat pentru a sărbători momentul în care Simona Halep a devenit prima româncă ajunsă pe locul 1 în lume.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu