Skip to main content

AUDIENŢE. Gospodar fără pereche, lider pe toate targeturile. Antena 1, locul trei în toată ţara şi la oraşe, însă aproape de primul loc pe comercial

 
AUDIENŢE. Gospodar fără pereche, lider pe toate targeturile. Antena 1, locul trei în toată ţara şi la oraşe, însă aproape de primul loc pe comercial

AUDIENŢE. Gospodar fără pereche a pus din nou Pro TV pe primul loc în topul audienţelor, pe toate categoriile de public. Emisiunea a scos cifre bune, iar la nivel naţional a avut o medie de audienţă de aproximativ 1,5 milioane de telespectatori, în fiecare minut.

Publicitate

Kanal D şi Antena 1 au fost posturile care şi-au disputat următoarele două poziţii. Kanal D, cu serialul Mireasă din Istanbul, a fost al doilea post în toaţă ţara şi la oraşe, iar Antena 1, cu Insula iubirii, s-a clasat pe doi pe publicul comercial.

Antena 3 şi Prima TV s-au clasat pe locurile patru şi cinci, la nivel naţional şi în mediul urban, cu o audienţă medie de peste 350.000 de telespectatori, fiecare.

Pe comercial, Prima TV a urcat pe patru, iar pe cinci s-a regăsit postul Pro Cinema, care a difuzat pe interval filmul Furtul de diamante.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele emisiunii Gospodar fără pereche:

NAŢIONAL. Emisiunea prezentată de Anamaria Prodan, pe Pro TV, a fost urmărită de aproximativ 1,5 milioane de telespectatori şi a avut o cotă de piaţă de 19,7%.

Mireasă din Istanbul a avut, pe intervalul Gospodar fără pereche, o audienţă de medie de un milion de telespectatori, în fiecare minut. Serialul, de pe Kanal D, a avut o cotă de piaţă de 12,7%.

Pe intervalul Gospodar fără pereche, Insula iubirii a strâns în toată ţara o audienţă de aproxiamtiv 770.000 de telespectatori, în fiecare minut. Reality show-ul Antenei 1 a avut o cotă de piaţă de 9,7%.

URBAN. În mediul urban tot "dragostea rurală" a fost pe primul loc. Gospodar fără pereche a strâns o audienţă medie de 640.000 de telespectatori, în fiecare minut.

Mireasă din Istanbul a avut o medie de aproximativ 445.000 de privitori, în fiecare minut. Antena 1 a ţinut aproape la oraşe. Insula iubirii a strâns aproximativ 435.000 de telespectatori, în fiecare minut, în faţa televizoarelor.

COMERCIAL. Pro TV a condus şi pe publicul cu vârsta între 18 şi 49 de ani, însă Antena 1 i-a suflat în ceafă. Gospodar fără pereche a fost urmărit de aproximativ 300.000 de telespectatori şi a avut o cotă de piaţă de 19,2%.

Insula iubirii a strâns apoximativ 280.000 de privitori şi a avut o cotă de piaţă de 18,1%.

Kanal D a trecut pe trei, sub Antena 1. Serialul difuzat de postul Dogan a fost urmărit pe interval de aproximativ 130.000 de telespectatori, în fiecare minut.

Audienţa posturilor TV luni, 24 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.30-22.40), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr. Persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.583.000 8.8 19.7
2 Kanal D 1.025.000 5.7 12.7
3 Antena 1 779.000 4.3 9.7
4 Antena 3 397.000 2.2 4.9
5 Prima TV 365.000 2.0 4.5

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 24 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.30-22.40), în mediul URBAN:

URBAN Nr. Persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 641.000 6.7 15.4
2 Kanal D 445.000 4.6 10.7
3 Antena 1 435.000 4.5 10.4
4 Antena 3 300.000 3.1 7.2
5 Prima TV 163.000 1.7 3.9

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraşe.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 24 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.30-22.40), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. Persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 298.000 6.8 19.2
2 Antena 1 281.000 6.4 18.1
3 Kanal D 133.000 3.0 8.6
4 Prima TV 61.000 1.4 3.9
5 Pro Cinema 56.000 1.3 3.6

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "Razvan Putina", calmeaza-te. Nu pune la suflet tot ce se discuta aici... Sau te supara adevarul si te enervezi prea repede ?
  • Razvan Putina Razvan Putina
    "Doru" stai tu linistit, te las în pace, m-am saturat de aberatiile tale cum ca eu as fi "mile" *** ***' si lasa-ma în pace, m-am saturat de tine si de comentariile tale de om prost! Du-te ..... cu tot cu mile si cu marian si cu tot neamu tau de prosti!
  • Doru Doru
    "face ca mile"
    "F", poate chiar e "mile". Nu e ciudat ca "mile" dispare cate 4-5 zile (pe vremuri comenta zilnic pe aici, la fiecare stire); si acum apare acest "Razvan Putina" cu comentarii pe fiecare stire, zilnic...

    Eu nu inteleg acest site, "paginademedia". Trebuia sa fie banat deja, la ce comentariu a postat acest utilizator. Si nici macar nu a fost moderat comentariul.
    https://www.paginademedia.ro/2018/09/modificare-actionariat-upc#comments
    "Razvan Putina
    25.09.2018 @ 17:49
    De ce dracu nu postați audiențele de aseară???"
  • F F
    Nu va pierdeți timpul cu Putina. :)) face ca mile. Vorbește despre ce vrea, pupa unde scuipa pentru antena și în loc sa se uite cine e pe 1 pe comercial caută diferențe de zero și ceva, locuri 1 pe alte categorii de public, amenință o luna ca antena va bate undeva în viitor pro și tot așa.

    Un răspuns, doua merge, dar ce vad aici este prea mult.
  • Doru Doru
    "pe alt site daca nu îti convine, apropo stii cum sta treaba cu conturile false, de aici rezulta ca ai vreo 3-4 ca popa pe acest site!"
    Iar aberezi pe aici ? Raspunde la comentariile mele, nu schimba subiectul. Decat sa stai pe acest site, implorand dupa audiente, nu mai bine cauti pe "Google" cum sta treaba cu "conturile false" ?

    "aseara cred ca a luat bataie Las Prajiti de la X -Factor Romania!"
    Daca a fost lidera pe national emisiunea, nu ma intereseaza. Comercialul conteaza.
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Marian sau Doru sa-ti zic esti la un nivel zero...aseara cred ca a luat bataie Las Prajiti de la X -Factor Romania!
  • marian marian
    Imagini interzise minorilor nu stiau ca au camere deasupra patului , sursa Romania TV dar CNA nu amendeaza antenuta doar dupa o jumatate de an si cu ceva maruntis ,doar este sustinuta de partid
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Doru *** pe alt site daca nu îti convine, apropo stii cum sta treaba cu conturile false, de aici rezulta ca ai vreo 3-4 ca popa pe acest site!
  • Doru Doru
    "eu nu ma cobor la nivelul vostru sa-mi fac zeci de conturi"
    Din pacate, "Razvan Putina", esti la un nivel mult mai jos. Plin de injurii, cuvinte vulgare... La tine cuvantul "calm", sau "civilizat" nu exista.
  • Razvan Putina Razvan Putina
    "Doru" nu te mai aprinde, Pro tv a încasato de la CNA ...nu mai dezgropa mortii de la Antena 1 cu cazul cu fetita care a înviat.
  • Doru Doru
    "pacat ca pagina de media permite acestui individ sa mai comenteza pe acest site"
    "paginademedia" trebuie sa ia exemplul altor site-uri in care poti comenta. Sa ai voie sa comentezi doar daca ai cont pe facebook (contul de peste 4-5 ani), nu doar cu "Nume" si "Email". Asa, iti poti face 1000 de conturi cu "Email"-uri diferite...
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Marian , mai treci pe la scoala si dupa vii sa vorbim, *** cu tot cu marian, am multe conturi zici, *** eu nu ma cobor la nivelul vostru sa-mi fac zeci de conturi ca tn si prostu de doru!
  • Doru Doru
    "pro tv - public batran"
    Penibilule, zi acelasi lucru si de "Te cunosc de undeva", nu doar de emisiunea de pe "Pro TV".
    "Acum critici "nationalul" emisiunii "Gospodar fara pereche", dar la "Te cunosc de undeva" laudai emisiunea..."
    "Razvan Putina", sau "mile", ori "Mile", uite aici publicul batran de pe "Antena 1": https://www.paginademedia.ro/2018/09/audiente-te-cunosc-de-undeva-24-septembrie-2018
    1.109.000 pe national fata de 212.000 pe comercial... Dar vezi tu, "Pro TV" aseara a fost lider si pe national, si pe comercial. "Antena 1" sambata doar pe national, comercial nu. Slab... Chiar tu ai laudat emisiunea, ca s-au uitat multi batrani:
    "Razvan Putina
    24.09.2018 @ 18:40
    Da, în minuntul de aur de la ora ... atunci a atins 1.395.000.""

    Iti astept un comentariu si aici, despre "Antena 1":
    https://www.paginademedia.ro/2018/01/acces-direct-o-editie-sinistra-dosarul-fetita-inviata-rudele-au-probe-i-a-oripilat-si-pe-membrii-cna-ce-amenda-a-luat

    "A.Esca a dezinformat publicul cu privire la codul penal de procedura"
    Si ce scrie in stirea de pe "capital" ? "Nu au fost imparțiale". In stire nu apare cuvantul "dezinformat". L-ai inventat tu ? Intre a nu fi impartial, si a dezinforma e o diferenta destul de mare...

    Si tot nu mi-ai raspuns in legatura cu stirea:
    https://www.paginademedia.ro/2017/11/antena-1-sanctionata-pentru-imaginile-fara-perdea-de-la-insula-iubirii-din-primavara
    Ce conteaza ca e alt sezon ? Conteaza ca a fost amendata, "ca are imagini pornografice !"
  • marian marian
    Doru ,pararea mea este ca nu merita sa-ti bati capul cu acest individ , care sunt unul si acelasi individ cu mai multe conturi , pacat ca pagina de media permite acestui individ sa mai comenteza pe acest site , unde face pe toata lumea cum ii vine la gura , acum se bucura ca pro si realitatea , au primit amenda , oricum cine nu este cu partidul plateste sa se bucure are de unde sa plateasca
  • Razvan Putina Razvan Putina
    "Doru" sau" Eu" esti penibil rau frate, pro tv - public batran . A.Esca a dezinformat publicul cu privire la codul penal de procedura,de aici si amenda usturatoare; sa va dau ,,,,,

Trimite un comentariu

sus