Skip to main content

AUDIENŢE. Ninja Warrior, cifre mai bune faţă de săptămâna trecută. Insula iubirii peste Exatlon, la oraşe şi pe publicul comercial

 
AUDIENŢE. Ninja Warrior, cifre mai bune faţă de săptămâna trecută. Insula iubirii peste Exatlon, la oraşe şi pe publicul comercial

AUDIENŢE. Pro TV a revenit în poziţia de lider, la nivel naţional, cu Ninja Warrior. Show-ul de pe Pro TV a avut o mică creştere, faţă de săptămâna trecută. Atunci, Exatlon, de pe Kanal D, a depăşit Ninja Warrior la nivel naţional.

Publicitate

Aseară, emisiunea prezentată de Daniel Niţoiu şi Costi Mocanu a fost urmărită, la nivelul întregii ţări, de aproximativ 1,2 milioane de telespectatori, în fiecare minut.

Kanal D şi Antena 1 şi-au disputat următoarele două locuri în clasament. Spre deosebire de lunea trecută, Exatlon a pierdut locul doi din mediul urban în faţa emisiunii Insula iubirii.

Prima TV s-a clasat pe locul patru în toată ţara, cu emisiunea Schimb de mame. Digi Sport 1 s-a regăsit în top cinci în mediul urban şi pe publicul comericial. Postul a difuzat, de la ora 21:00, meciul de fotbal FCSB - Dunărea Călăraşi (2-0).

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele Ninja Warrior, episodul trei (20.00-22.10):

NAŢIONAL. Ninja Warrior a crescut de la 1,1 milioane de telespectatori săptămâna trecută la 1,2 milioane de telespectatori cu ediţia de aseară.

Exatlon, de pe Kanal D, a fost urmărit de aproximativ un milion de telespectatori, în fiecare minut. Săptămâna trecută, emisiunea era pe primul loc şi avea o audienţă de 1,2 milioane de telespectatori.

Insula iubirii, de pe Antena 1, a fost urmărită de o medie de aproximativ 770.000 de telespectatori, în fiecare minut.

URBAN. În mediul urban, Ninja Warrior a strâns o medie de aproximativ jumătate de milion de telespectatori, în fiecare minut.

Antena 1 a trecut la oraşe peste Kanal D. Insula iubirii a avut o medie de aproximativ 435.000 de telespectatori.

Exatlon a fost urmărit de aproxiamtiv 400.000 de privitori, în fiecare minut.

COMERCIAL. Pe publicul cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, Ninja Warrior a avut o audienţă medie de aprope 300.000 de telespectatori şi o cotă de piaţă de 18,2%.

Insula iubirii a fost urmărită de 230.000 de telespectatori, în fiecare minut. Reality show-ul a avut o cotă de piaţă de 14,4%.

Exatlon s-a clasat pe poziţia a treia, cu o medie de 160.000 de telespectatori, în fiecare minut.

Audienţa posturilor TV duminică, 23 septembrie, pe intervalul Ninja Warrior (20.00-22.10), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr.Persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.258.000 7 15.2
2 Kanal D 1.019.000 5.7 12.3
3 Antena 1 770.000 4.3 9.3
4 Prima TV 562.000 3.1 6.8
5 Romania TV 446.000 2.5 5.4

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV duminică, 23 septembrie, pe intervalul Ninja Warrior (20.00-22.10), în mediul URBAN:

URBAN Nr. Persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 574.000 6.0 13.6
2 Antena 1 435.000 4.5 10.3
3 Kanal D 392.000 4.1 9.3
4 Antena 3 295.000 3.1 7.0
5 DigiSport 1 222.000 2.3 5.3

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraşe.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV joi, 23 septembrie, pe intervalul Ninja Warrior (20.00-22.10), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. Persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 295.000 6.7 18.2
2 Antena 1 232.000 5.2 14.4
3 Kanal D 157.000 3.5 9.7
4 Prima TV 100.000 2.3 6.2
5 DigiSport 1 94.000 2.1 5.8

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "cum le ştii tu pe toate..vai de capul tau de ametit, ãstia de la Pro tv nu da 2 bani pe un prost ca tine!"
    Ce "Razvan Putina", sau "Mile", sau "mile". Te supara adevarul ? "Ninja Warrior" in audiente e peste "Exatlon" si "Ultimul Trib". Am zis ceva gresit ?

    Apropo, raspunde la ce ti-am scris mai devreme, la ora 15:23...
    "Vezi ca si "Antena 1" a scazut pe comercial fata de duminica trecuta, cu 0,7 rating; exact ca si "Pro TV". Casca ochii mai bine cand citesti."
    De ce nu ai scris in primul tau comentariu ca si "Antena 1" a scazut pe comercial ? Ai zis doar de "Pro TV"...
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Doru,cum le ştii tu pe toate..vai de capul tau de ametit, ãstia de la Pro tv nu da 2 bani pe un prost ca tine!
  • Doru Doru
    "Ninja a fost lider, dar acestea nu sunt audiente care sa recomande un nou sezon!"
    "Expertul", depinde cum pui problema. Daca ne raportam la cele trei emisiuni sportive, "Ninja Warrior" sta destul de bine in audiente fata de "Ultimul Trib" si "Exatlon".
  • Ciprian Ciprian
    Kanal D scade de tot în audiențe cu emisiunea "Exatlon".
  • F F
    E a treia emisiune în audiente, dar din păcate audientele au ajuns în zona de mediocritate. Poate va mai creste, dar sa fie învățătură pentru televiziuni și sa nu se mai grăbească așa cu grila de toamna.

    Am văzut și câteva secvențe din Insula iubirii. Cum de mai găsesc oameni la cum isi trateaza concurentii? Nici la mănăstire dacă se duceau nu erau judecați așa.
  • marian marian
    Pagina de media de cand cuvantul *** este interzis , iar unii scriu , vulgaritati nu i banati , este o mandrie in ziua de azi sa fi *** decat un orasean ,,,,,,,,, sa fim seriosi
  • Expertul Expertul
    Ninja a fost lider, dar acestea nu sunt audiente care sa recomande un nou sezon! E foarte evident in aceasta toamna, ca publicul tanar s-a indepartat de TV.
  • marian marian
    Mai Razvane mai faci multe plecaciuni , cred ca suferi de ceva pro a fost mai bun sambata si dumineca recunoaste , nu te mai agita ca nu castigi nimic sambata are doua filme mult mai bune pro . iar deseara vom vedea cine e pe primul loc , duoa facaturi de emisiuni una cu *** si una cu oameni desfranati , chiar daca mas uita as prefera cea cu *** pentru ca are si umor iat Doru spune adevarul daca tie nu -ti convine asta este , esti penibil cu atatea plecaciuni
  • Doru Doru
    "Esti un jalnic om care nu stie cum sa mai apere *** Pro tv -ului!"
    Eu nu apar nimic. Doar comentez stirile postate pe acest site. Tu probabil esti fan "Exatlon". Nu mai bine ne zici ce se intampla cu emisiunea ? De a ajuns asa rau...
  • Razvan Putina Razvan Putina
    "Mariusc" o sa-ti urmez "sfatul"! Ms.
  • Cosmin j. Cosmin j.
    "DORU" dupa tine toți cei care critica si spun ce nu le place despre o emisiune de la Pro sunt ori "mile" ori "Razvan Putina" Esti un jalnic om care nu stie cum sa mai apere *** Pro tv -ului!
  • Mariusc Mariusc
    Razvan, dupa cum scrii pari in liceu.
    Pe bune, ti-ai gresit pasiunile! Traieste adolescenta, nu te mai prosti cu audientele tv. Antena1 nu da doi bani pe comentariile tale, esti pe un drum gresit.
    "Multumesc din suflet!" Bleah!
  • Doru Doru
    "Ninja Warrior e o prostie,prezentatori sunt jalnici"; "Ninja e de un leu"
    Dar tot e lidera emisiunea pe comercial. Sta char mai bine ca "Exatlon", "Ultimul Trib". Apropo, "Cosmin j.". Tu cand ai mai aparut ? Tot un fel de "Razvan", "mile", "Mile" ?
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Mulțumesc pentru audiențele postate, mulțumesc din suflet pagina de media.
  • Cosmin j. Cosmin j.
    Ninja Warrior e o prostie,prezentatori sunt jalnici ca si "Doru" s-au luat si ei dupa Kanal d ,la fel si Antena cu "tribul" de 2 lei, Ninja e de un leu la fel ca "Doru" care mananca *** întruna pe aici!

Trimite un comentariu

sus