Skip to main content

AUDIENŢE. Partea a doua din Vocea României, primul loc în audienţe. Pro TV a avut, pe comercial, cât Antena 1 şi Kanal D la un loc. Ce a făcut Te cunosc de undeva

 
AUDIENŢE. Partea a doua din Vocea României, primul loc în audienţe. Pro TV a avut, pe comercial, cât Antena 1 şi Kanal D la un loc. Ce a făcut Te cunosc de undeva

AUDIENŢE. Pro TV a condus topul audienţelor cu partea a doua a ediţiei de debut Vocea României, însă cu cifre mai mici ca în prima seară. Show-ul de talente a strâns în faţa televizoarelor o medie de aproximativ 1,2 milioane de telespectatori, la nivel naţional. Kanal D şi Antena 1 şi-au disputat următoarele două locuri din top.

Publicitate

Te cunosc de undeva, de pe Antena 1, a debutat aseară aproape la egalitate cu emisiunea Exatlon, de pe Kanal D. Cele două au avut, la nivel naţional, o cotă de piaţă egală, 13,2%. Pe următoarele două tageturi, emisiunea postului Intact s-a impus şi s-a clasat pe doi.

Minutul de aur: Aproximativ 1,9 milioane de telespectatori urmăreau la 21:59 Vocea României.

Amintim că emisiunea de debut a Vocii României a fost programată în două seri. Prima parte a fost vineri, 7 septembrie, până la 21.45, când a început meciul România - Muntenegru, din Nations League.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele de debut ale show-ului Vocea României 2018:

NAŢIONAL. Partea a doua a emisiunii de debut a Vocii României a fost urmărită de aproape 1,2 milioane de telespectatori, adică cu 200.000 mai putin decât în prima seară.

Te cunosc de undeva, de pe Antena 1, a debutat pe locul trei, însă la mică diferenţă de Exatlon, de pe Kanal D. Show-ul de transformări a fost urmărit de aproximativ 953.000 de telespectatori, în timp ce Exatlon, pe poziţia secundă, a fost urmărit de aproximativ 958.000 de telespectatori.

URBAN. Vocea României a condus şi în mediul urban. Talent show-ul de la Pro TV a obţinut o medie de audienţă de aproximativ 691.000 de telespectatori, în fiecare minut.

Antena 1 a trecut peste Kanal D la oraşe. Te cunosc de undeva a fost urmărită, la debut, de aproximativ jumătate de milion de privitori, în fiecare minut.

Exatlon a strâns o medie de telespectatori de aproximativ 400.000 de telespectaori.

COMERCIAL. Pro TV a condus detaşat şi pe publicul cu vârsta între 18 şi 49 de ani. Vocea României a avut o cotă de piaţă mai mare decât următoarele două posturi la un loc, adică 27,9%. Show-ul a fost urmărit de aproximativ 350.000 de telespectatori, în fiecare minut.

Între Antena 1 şi Kanal D a fost din nou o diferenţă mică. Postul Intact a fost urmărit de 159.000 de telespectatori, iar postul Dogan de 153.000 de persoane.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 8 septembrie, pe intervalul Vocea României (20.00-22.05), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.250.000 7.0 17.3
2 Kanal D 958.000 5.3 13.2
3 Antena 1 953.000 5.3 13.2
4 Antena 3 397.000 2.2 5.5
5 Romania TV 388.000 2.2 5.4

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 8 septembrie, pe intervalul Vocea României (20.00-22.05), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 691.000 7.2 18.9
2 Antena 1 503.000 5.2 13.8
3 Kanal D 383.000 4.0 10.5
4 Antena 3 246.000 2.6 6.8
5 Romania TV 207.000 2.2 5.7

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraşe.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 8 septembrie, pe intervalul Vocea României (20.00-22.05),pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 357.000 8.1 27.9
2 Antena 1 159.000 3.6 12.4
3 Kanal D 153.000 3.5 11.9
4 Antena 3 38.000 0.9 3.0
5 Romania TV 25.000 0.6 2.0

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "O sa vedem noi joi cand va fi MAREA PREMIERA A ULTIMULUI TRIB! Eu zic ca o sa rupa si o sa lase în urma show-urile din trusturile rivale!"
    Nu te mai "ambala" atata "Razvan". Acelasi lucru ai zis si de "X Factor", "Insula Iubirii", "Te cunosc de undeva"... Dar nu au facut nimic emisiunile respective, tot pe 2 pe comercial.
  • Razvan Razvan
    O sa vedem noi joi cand va fi MAREA PREMIERA A ULTIMULUI TRIB! Eu zic ca o sa rupa si o sa lase în urma show-urile din trusturile rivale! Mai ales "las prajiți" Asa ca "Marian" ,stai calm baiatu' tati'
  • Me Me
    Incep sa regret pleacarea Loredanei. Emisiunea asta se transforma intr-o sueta, gen The-Four si de unde si pana unde sa simti nevoia sa aduci in juriu pe cineva din Republica Moldova? Pare a se copia reteta celor de la A1.
  • marian marian
    Razvan vrei sa vezi ca ULTIMUL TRIB A LUI CODRUTA va fi sub pro , iar sambata nici o sansa pentru te cunosc din boscheti , pro are filme in premiera
  • Doru Doru
    "vin lunile de toamna veritabila (octombrie,noiembrie) atunci o sa fie mai mulți în fata televizoarelor!"
    Si crezi ca o sa creasca doar la "Antena 1" ? Creste la toate posturile TV...
  • Razvan Razvan
    Ai dreptate! Dar o sa creasca si pe comercial ,vin lunile de toamna veritabila (octombrie,noiembrie) atunci o sa fie mai mulți în fata televizoarelor! Nu stiu ce credeti voi,dar eu pe acest lucru ma bazez!
  • Doru Doru
    "Eu sunt sigur ca saptămâna viitoare va sari de 1,2 milioane !"
    Pai sa sara "Razvan" peste cat vrei tu. Dar pentru televiziuni conteaza comercialul. Degeaba ai peste 1,2 milioane pe national, daca pe comercial te situezi pe locul 2...
  • Razvan Razvan
    O sa vedem atunci cine va câştiga! Eu sunt sigur ca saptămâna viitoare va sari de 1,2 milioane ! Dar tu nu ai cum sa crezi doare esti "protevist înrait"
  • marian marian
    Razvan nu cred ca va creste saptamana viitoare ,pro are programate doua filme bume primul este Mecanicul 2 cu J,S , normal ca pentru tine este wow doar esti antenist
  • marian marian
    Horea , cred ca esti plecat cu sorcova e un loc si pentru tine la scoala lui VARANU
  • Catalinnn Catalinnn
    Apropo, si Vlad de la ProTv este tot o adaptare dupa un serial turcesc, Ezel ( dat in trecut de Kanal D ). Poate vreti sa scrieti si despre asta: http://ecchorights.com/press-releases/147
  • F F
    Văd ca toate televiziunile au un început sub așteptări toamna asta. De departe însă antena chiar pare a avea o problema grava în prime time. Te cunosc trebuia lăsată sa doarmă în continuare la audientele astea. Au schimbat ceva dacă tot au făcut pauza sau doar au crezut ca acum le merge? Cam multa presiune pe Ultimul trib. Cat de bun poate sa fie sa le salveze toamna?
  • Razvan Razvan
    Ai dreptate, o sa creasca în audiente de saptamâna viitoare! E foarte tare show-ul! Sa vedem ce face în seara aceasta Ninja Warrior!?
  • Horea Horea
    mariane,
    știi că mâine incepe școala?
    Ți-ai pregătit ghetuțele? Ghiozdănel nou ai primit?
  • Critic Media Critic Media
    Te cunosc de undeva isi va urca publicul de la saptamana la saptamana ,iar in ceea ce prieveste ninja warrior nu cred ca va atrage mult public fata de ultimul trib care se anunta mult mai spectacolos avand si vedete in componenta sa.Eu unul ma voi uita la Insula Iubirii pe seara .Astept audientele maine

Trimite un comentariu

sus