Skip to main content

X Factor fuge de duminică, după două ediţii. În ce zi mută Antena 1 emisiunea

 
X Factor fuge de duminică, după două ediţii. În ce zi mută Antena 1 emisiunea

Nici n-a început bine sezonul şi X Factor îşi schimbă deja ziua de difuzare. Talent show-ul nu va mai fi în această duminică, fiind înlocuit deja în grilă cu Insula iubirii, episodul al treilea.

Publicitate

X Factorul se va vedea marţi, 11 septembrie, de la ora 20.00, într-o seară în care pe Pro TV va debuta Las Fierbinţi (sezonul 14), iar Kanal D are serialul turcesc Mireasa din Istanbul - una dintre cele două seri din săptămână fără Exatlon, de la Kanal D.

Este a doua mutare-fulger a Antenei din această grila de toamnă, după ce a amânat pe o perioadă nedeterminată Ultimul Trib, care ar fi trebuit să înceapă săptămâna aceasta, joi şi vineri.

Citeşte şi:

AUDIENŢE. X Factor, cifre modeste cu a doua ediţie din noul sezon. Pro TV a avut, pe publicul comercial, cât Antena şi Kanal D la un loc

AUDIENŢE. Bătăuşul Jason Statham. Premiera X Factor, depăşită de „răsdifuzatul” Curierul

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Biris Sorina Biris Sorina
    Cind se difuzeaza X factor , ca ne-ati zapacit de tot
  • Ana Ana
    A scăzut nivelul X Factor odată cu introducerea noilor prezentatori. Erau mai buni Răzvan și Dani și nu din cauza ca m-am obișnuit cu ei ci din motive destul de evidente. Bendeac e destul de "subtire". Dacă nu înjura nu rade nimeni.
  • Expertul Expertul
    @Dragos, Te inseli! Antena 1 n-ar putea sa fie lider nici daca toate emisiunile ar fi produse de Mona. Lista de emisiuni cu care mona a dat chix la antena e lunga: Iadul bucatarilor, Dancing with the stars, Ham talent, Bravo Romania, Za Za Sing, Aventura cu patru stele, iar Chefi la cutite a luat bataie in fiecare marti in ultimele doua sezoane, de la Las Fierbinti. Daca succesul unui show ar fi garantat de numele producatorului, n-am fi avut o lista asa lunga de esecuri in dreptul Monei segall. Succesul unui show e un pariu pe care producatorul il castiga sau il pierde! Pana acum, Mona are mai multe pariuri pierdute decat castigate.
  • Dragos Dragos
    Problema Antenei 1 e ca nu toate emisiunile sunt produse de Mona Segall. Mona a reusit, in 3 ani, sa aduca formatele pe care le produce pe prima pozitie (Chefi la cutite, Asia Expres si, cateodata, chiar si emisiunea cu Nea Marin. Nu stiu cat de bun este formatul Ultimul Trib, dar nu m-ar mira sa ajunga pe primul loc.
  • Gelu Manea Gelu Manea
    Salutare!!!

    Ce televiziune imi recomandati toamna-iarna aceasta. Am ceva timp liber pana la anu si nu prea m-am mai uitat la TV de ceva creme. Precizez ca imi place show-urile TV si ceva entertainment. Mersi!
  • jk jk
    Si dupa il va pune vinerea,in maxim o luna...
  • marian marian
    Razvan sau mile 2 cred ca tu esti problema este ca lumea a vrut sa vada cum este la inceput pro a avut un film de 2 lei iar exatlonul nu merge vara , vom vedea maine cine are dreptate un barbat adevarat se uita la un maci sau un film bun nu la telenovele lacrimogene cu actori falsi in afara de MAIA M restul sunt adunaturi
  • marian marian
    Razvan audienta slaba VOCEA plus filmul MARELE GASBY cu Leonardo di Caprio fim de oscar sper sa prinda locul 3 cu emisiune Te cunosc din boscheti mai modern
  • Razvan Razvan
    *** *** Marian! Serial mediocru zici ! De asta a fost pe 1 pe comercial cu 353.000 de persoane;dar unul ca tine nu are cum sa înteleaga , esti cel mai prost de pe aici!
  • marian marian
    Sa vedem deseara daca Fructul oprit in gat va mai face 8 rating pro are un film mai bun deseara ESCAPE PLAN Testul suprem si canalul exatlon cred ca mai mult de 5 nu va scoate serialul mediocru
  • mad79 mad79
    Marti si miercuri o sa fie UCL de la 20.00 si o sa fie si pe Look,un post ce se vede in orice retea,asa ca o sa fie si in spatele lui Look
  • Doru Doru
    "Razvan", calmeaza-te... Te supara adevarul ?
  • Alex Alex
    Marea pierdere sunt prezentatorii,trebuie introduși dinou...au o șansă pentru halele live!
  • Razvan Razvan
    Sunteți nişte gunoaie..mancati *** întruna si astia de la pro tv nu dau 2 lei pe voi ! Gunoaielor!
  • Adi Adi
    Orice face Antena, ia bataie! Acum vrea doar sa nu fie chiar pe 3! Să vedeți cand se va sătura lumea si de bucătari si glumele lor nesărate.

Trimite un comentariu

sus