Skip to main content

Alo, CNA? Imagini nerecomandate minorilor la Insula iubirii. Cadre care simulează apropierea intimă, până în ora 22.00

 
Alo, CNA? Imagini nerecomandate minorilor la Insula iubirii. Cadre care simulează apropierea intimă, până în ora 22.00

DIVERTISMENT ÎN 2018. Discuţii cu trimiteri sexuale. Imagini care simulau contactele intime. S-a întâmplat duminică seara, în emisiunea Insula iubirii, de pe Antena 1. Aseară, emisiunea de pe Antena 1 a mers şi mai departe.

Publicitate

O emisiune care începe la ora 20.00 şi al cărei concept este relativ simplu: tineri şi tinere care încearcă să-i "corupă" fizic pe concurenţi. Cât este de potrivit conceptul orei de difuzare?

Detalii, în continuare:

Duminică, în timp ce pe posturile de ştiri se dezbătea Referendumul, pe Antena 1 se discuta despre "cel mai fain sex", despre "sexul oral" şi despre "orificii". Până în ora 22.00, prag după care, potrivit legii, poate fi difuzat conţinut mai puţin recomandat minorilor.

Tot până în ora 22.00, au rulat, de mai multe ori, imagini (blurate, în parte, e drept) în care concurenţii din insulă apăreau în ipostaze care sugerau apropierea intimă. Este doar o "şedinţă foto", a fost ambalajul sub care imaginile au fost difuzate la acea oră.

GALERIE FOTO.

Fără comentarii: Fetele, în genunchi. Provocate să-i dezbrace pe băieţi ...cu gura

Imaginile de mai jos nu au nevoie de niciun comentariu. Chiar dacă au fost difuzate după ora 22.00.

Ce a difuzat Antena 1, după ora 22.00, dar într-un interval orar încadrat (încă) în Prime-Time:

- "De 40 de minute, insula fetelor a descoperit provocările cu tentă sexuală", anunţă vocea din off.

- "Suge degetul mare al persoanei din stânga ta timp de un minut", suna provocarea. Continuată de o afirmaţie a unui concurent: "ţi-am zis să o seduci, nu s-o (...)uţi"

- O altă provocare: "dezbracă pe cineva de sex opus folosind doar gura". Provocare dusă la bun sfârşit de o concurentă, în genunchi, în faţa unui concurent în bermude.

- De notat comentariul plastic din off: "Multe dintre provocări implică atingeri dorite, dar până acum ascunse" (...) "Cu fiecare foaie de hârtie extrasă, cu fiecare provocare acceptată, cu fiecare încurajare primită, fetele şi-au găsit drumul spre dorinţele descătuşate."

VIDEO. Insula iubirii, o secvenţă din ediţia din 8 octombrie

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    @ Mihai : și în Europa, producțiile de genul acesta trebuie sa respecte niște reguli, avertismente și ore de difuzare. Se vede lipsa de educație pe aici.
  • Mihai Mihai
    Pai ce suntem aici, sa judecam "iubirea"? "Iubirea nu se voteaza" si nu se cenzureaza! Trebuie sa fim europeni si sa acceptam orice forma de expunere, sa nu ne intoarcem in comunism cand se cenzura totul sau in Evul Mediu!
  • mile mile
    nu va mai agitati , imaginile sunt cenzurate , iar dupa 22 e permis
  • Silvia coafeza (nu hairdresser) Silvia coafeza (nu hairdresser)
    Scriu de la telefon, asa ca imi e greu sa citez comentariile, dar vreau sa spun 2 lucruri:
    1-Big Brother este o emisiune la care vroiam sa ma refer si eu. S-a axat pe s e x si a murit. Unde este Big B. acum? Lumea vrea poveste, drama, dragoste, nu p..n.grafie. Asta este adevarul, din acest motiv a murit Big B. BB (2002-2003,cred) a avut 2 sezoane și in sez. 2 au fost disperati sa aiba s e x si a fost dezastru. Oamenii au fost dezgustati.
    2-Despre referendum, nu inteleg decât 2 opțiuni: căsătorie sau nu. Ce-i aia parteneriat sau contract prenuptial...te căsătorești sau nu? LGBT nu trebuie sa accepte decat casatoria, nimic mai putin.
  • F F
    Aștept me sa îmi spui când ai comentat vreodată negativ la adresa antenei. Apoi sa faci pe alții colaboratori.

    Pana atunci ramai doar un alt pupacios al antenei. Nu zic postac, colaborator pentru ca spre deosebire de alții gândesc și m-as jigni pe mine dacă as acuza pe alții fără vreo dovada clara.

    Iar articolul ăsta nici măcar nu a fost despre cine e pe 1 sau 2. Dar dacă ții cu televiziunile de pe 2 și 3, nu ar trebui sa ții cu antena ca emisiunea reușește sa fie și pe 1. Dar na, astea sunt doar alte contradicții adunate la un singur articol de acest "simplu" telespectator. Nu mai vorbesc de toate link urile adunate de Doru, la care bineînțeles nu răspunzi, ci o dai în diverse. :))
  • Doru Doru
    Deci, "Me", cum e cu: "Sunteti sau nu angajati/colaboratori ai uneia dintre televiziunile pe care le aparati cu inversunare?"
    https://www.paginademedia.ro/2018/10/audiente-filme-septembrie-2018#comments
    https://www.paginademedia.ro/2018/10/audiente-tv-vocea-romaniei-5-octombrie#comments
    https://www.paginademedia.ro/2018/09/audiente-vocea-romaniei-28-septembrie-2018#comments
    https://www.paginademedia.ro/2018/09/audiente-x-factor-25-septembrie/comment-page-2?v=1/
  • bing bing
    CNA e ocupat cu propaganda pentru familia traditionala, daca PSD e la putere trebuie sa fie acolo langa ei #rusine
  • Me Me
    @F, @Doru,
    Eu unul, asa cum am specificat si anterior sunt un simplu telespector si nu am (nici avut) vreo treaba cu domeniul asta.
    Cat despre obiectivitate, nimeni nu este obiectiv. Tu/Voi in niciun caz. Ca orice om, empatizez cu cel de pe locurile 2-3, sperand ca prin competitie sa ajungem sa avem o calitate a programelor televiziunilor in Romania.
    @Doru,
    Tu esti cumva un motor de cautare? Ai luat notite cu ce si cine a spus? Trebuie sa dai cumva cuiva raportul asupra ce spune lumea despre media in general si Pro in particular? Poate din toate astea reusesti sa vorbesti/scrii corect romaneste.

    Aici se termina discutia cu niste colaboratori.
  • F F
    @ Me : nu ăsta este subiectul articolului, dar hai sa răspund, dacă nu era clar din răspunsul meu. În cazul meu, răspunsul este nu. Am și specificat ca inclusiv ieri am lăsat comentarii negative la adresa pro.

    Acum pot sa te întreb și eu când ai lăsat ultima oară un comentariu negativ la adresa antenei? Nu acuz. Doar așa ca sa facem o balanta. :))

    Dincolo de asta, zic ca e mai bine sa se comenteze pe subiectul articolului. Nivelul discuțiilor aici a ajuns foarte scăzut din cauza unor personaje.
  • Doru Doru
    Me, deci ti-ai pus aceeasi intrebare ?

    https://www.paginademedia.ro/2018/10/audiente-filme-septembrie-2018#comments
    https://www.paginademedia.ro/2018/10/audiente-tv-vocea-romaniei-5-octombrie#comments
    https://www.paginademedia.ro/2018/09/audiente-vocea-romaniei-28-septembrie-2018#comments
    https://www.paginademedia.ro/2018/09/audiente-x-factor-25-septembrie/comment-page-2?v=1/
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Ipocrizie maxima! Daca nu va plac antenele... aveti trinitas si celelalte canale pentru porcaiti.
  • Doru Doru
    "Sunteti sau nu angajati/colaboratori ai uneia dintre televiziunile pe care le aparati cu inversunare?"
    "Me", ti-ai pus si tu aceeasi intrebare ? Ca in primul comentariu, ai luat apararea emisiunii "Insula Iubirii".
  • Me Me
    @F, Este adevarat ca i-am omis, dar am corectat in comentariul urmator.

    Intrebarea inca ramane (si este adresata tuturor celor enumerati): Sunteti sau nu angajati/colaboratori ai uneia dintre televiziunile pe care le aparati cu inversunare?
  • F F
    @ Me : vai. Cate ura. :)) în principiu dacă ajungi sa comentezi aici, înseamnă ca ești dispus și unui dialog.

    Dar na. E bine ca o dai în diverse. Și mai interesant e ca din grupul presupușilor postaci lipseste/sc mile/razvan, vedetele site-ului. Greu sa mai creadă cineva în obiectivitate după așa scapare. Îmi place cel mai mult cand persoane "obiective" ca tine spun de alții ca sunt postaci/ persoane cu interese ascunse :)) Eu nu zic ca nu or fi postaci pe aici, dar și dacă te uiți la articolele de azi vezi din partea mea doua comentarii critice la adresa pro. Dar na. Ce sa facem? Comentam pe internet. Nu ne place când cineva nu e de acord cu noi și în loc sa găsim un răspuns sau sa îi dam dreptate, îI zicem ca e postac sau alte lucruri si gata. Am terminat cu el. Asta este. Pana la urma poate doar atât se poate pe aici.
  • Me Me
    Scuze, am omis sa ii intreb si pe mile si Razvan Putina.

    Poate in felul acesta stim si noi cum stau lucrurile... De ce nu?

Trimite un comentariu

sus