Skip to main content

Alo, CNA? Imagini nerecomandate minorilor la Insula iubirii. Cadre care simulează apropierea intimă, până în ora 22.00

 
Alo, CNA? Imagini nerecomandate minorilor la Insula iubirii. Cadre care simulează apropierea intimă, până în ora 22.00

DIVERTISMENT ÎN 2018. Discuţii cu trimiteri sexuale. Imagini care simulau contactele intime. S-a întâmplat duminică seara, în emisiunea Insula iubirii, de pe Antena 1. Aseară, emisiunea de pe Antena 1 a mers şi mai departe.

Publicitate

O emisiune care începe la ora 20.00 şi al cărei concept este relativ simplu: tineri şi tinere care încearcă să-i "corupă" fizic pe concurenţi. Cât este de potrivit conceptul orei de difuzare?

Detalii, în continuare:

Duminică, în timp ce pe posturile de ştiri se dezbătea Referendumul, pe Antena 1 se discuta despre "cel mai fain sex", despre "sexul oral" şi despre "orificii". Până în ora 22.00, prag după care, potrivit legii, poate fi difuzat conţinut mai puţin recomandat minorilor.

Tot până în ora 22.00, au rulat, de mai multe ori, imagini (blurate, în parte, e drept) în care concurenţii din insulă apăreau în ipostaze care sugerau apropierea intimă. Este doar o "şedinţă foto", a fost ambalajul sub care imaginile au fost difuzate la acea oră.

GALERIE FOTO.

Fără comentarii: Fetele, în genunchi. Provocate să-i dezbrace pe băieţi ...cu gura

Imaginile de mai jos nu au nevoie de niciun comentariu. Chiar dacă au fost difuzate după ora 22.00.

Ce a difuzat Antena 1, după ora 22.00, dar într-un interval orar încadrat (încă) în Prime-Time:

- "De 40 de minute, insula fetelor a descoperit provocările cu tentă sexuală", anunţă vocea din off.

- "Suge degetul mare al persoanei din stânga ta timp de un minut", suna provocarea. Continuată de o afirmaţie a unui concurent: "ţi-am zis să o seduci, nu s-o (...)uţi"

- O altă provocare: "dezbracă pe cineva de sex opus folosind doar gura". Provocare dusă la bun sfârşit de o concurentă, în genunchi, în faţa unui concurent în bermude.

- De notat comentariul plastic din off: "Multe dintre provocări implică atingeri dorite, dar până acum ascunse" (...) "Cu fiecare foaie de hârtie extrasă, cu fiecare provocare acceptată, cu fiecare încurajare primită, fetele şi-au găsit drumul spre dorinţele descătuşate."

VIDEO. Insula iubirii, o secvenţă din ediţia din 8 octombrie

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Me Me
    @F, cum le stii tu pe toate. De ce trebuie ca cineva sa comenteze spusele mele? Limiteaza-te in a-ti expune propria opinie. Cata inversunare si ura in comentariile de pe acest site ...
    Eu nu sunt partizan/platit de nicio televiziune. Sunt un simplu telespectator. Se pare ca multi postaci de aici sunt cu state vechi de plata pentru una sau alta dintre televiziuni.
    F? Doru? marean? ... puteti spune ca nu aveti un interes in a promova una din televiziunile de pe piata de televiziune din Romania?
    Legile sunt facute pentru toti si cine greseste sa plateasca. Fara exceptie. Punct. Am ajuns sa avem Veorici/Drakni/Horbani numai pentru ca la un moment sau altul s-au facut exceptii de la aplicarea legii.
  • F F
    @ Bogdan și me : vai de voi băieți. Doar pentru ca găsești chestii și mai explicite pe internet nu înseamnă ca ele sunt de dat la televizor. La fel cu aberațiile astea legate de referendum. Nu e o problema ca ești homosexual sau heterosexual. Sunt anumite scene cu homosexuali sau heterosexuali care atrag după sine niște semne gen ap, interzis sub 12, 16 ani și niște interdicții privind orele de difuzare. Este clar ca insula iubirii nu respecta aceste interdicții. Antena trebuie doar sa facă emisiunea în regula pentru ora de difuzare sau sa o mute.

    CNA ar fi luat de mult masuri pentru alte televiziuni. Eu îmi amintesc ca prima s-a trezit și cu întreruperea emisiei pentru scene mai puțin clare difuzate la miezul nopții pe vremea big bother, dar văd ca la CNA unele televiziuni sunt protejate. Iar dacă ne hotărâm ca legea audio-vizuala este invechita sa o schimbam înainte.
  • Razvan Putina ( adevarat) Razvan Putina ( adevarat)
    *** ***, schimbati numele ***, nu umbla cu numele meu
  • Doru Doru
    "Razvan Putina", suferi de bagare in seama ?
  • Alex Gurgu Alex Gurgu
    Ptr fata care a dus la sfârșit provocarea "dezbracă cu gura". *** (Scuzați-mă pentru limbajul obscen)

    Mie mi se pare cea mai mare prostie show-ul ăsta. Mai prostesc decât Bravo, ai stil! sau orice show prostesc din România.
  • Razvan Putina ( adevarat) Razvan Putina ( adevarat)
    Cine este prostu care are acelasi nume ca al meu, ba Doru esti cel mai penibil!
  • Razvan Putina Razvan Putina
    @Bogdan - Vai de capul tau (bogdan si altii ca tine) daca consideri penibilitatea aia de emisiune ca ar fi educativa. Daca tu iei ca exemplu de urmat toate manelele de la tv esti de plans. Te pacalesc astia la tv cu o bomboana...ti-o arata...te duc cu zaharelul pana la ploiesti si tot nu ti-o dau. Si tu esti multumit si nu te prinzi. Zici ca e misto! Penibil!
  • Me Me
    Eu sunt de parere ca daca aceste scene faceau parte dintr-un film american, totul fiind in engleza nu se mai "oripila" nimeni. Asta acum cand toata lumea vrea sa fie "open-minded", permitand casatorii intre persoane de acelasi sex chiar si adoptii pentru ei ... Aici vad multa ipocrizie.
  • Bogdan Bogdan
    Sexul e ceva normal. Lăsați falsa pudicitate. Nu vă place, dați pe Trinitas! Oricum, copiii au acces la imagini neblurate la orice oră pe internet. Emisiunea asta e interesantă și face cuplurile care se uita sa își pună întrebări importante.
  • F F
    Este simplu. Nimeni nu este pudic aici, dar emisiunea trebuie difuzată la alte ore. Se știe asta de câteva sezoane și CNA a amendat tot timpul emisiunea după ce s-a terminat. Dacă ar fi vorba de alta televiziune, următoarea amenda ar fi maxima. Cum este vorba de antena, amenda nu se va da sau va întârzia câteva luni.
  • Ioana Ioana
    *** *** ***
  • Adi Adi
    CNA ? Mai mult decat o rusine! Antena difuzeaza la nesfarsit emisiuni in reluare fara sa mentioneze asta desi este obligatoriu.Ati vazut vreo interventie a CNA? Asta cu sex la ore nepermise e doar o gluma fata de alte incalcari grosolane ale Antenelor.CNA fie doarme, fie nu exista, fie sunt vanduti!
  • marian marian
    Pacat d-le Petrisor , ca mai permiteti acestui om sa mai comenteze , eu am prins comentariul si am vazut ce a scris ,pacat
  • Razvan Putina Razvan Putina
    *** *** ***, ce *** ***??
  • ion ion
    pt un site obsedat ca referendumul sa nu treaca ati devenit brusc extrem de pudibonzi pe motiv ca se, aoleo, vorbeste despre sex intr-o emisiune. alo, cna ?
    @marian "cine va i-a in seama ?'' vai de capul limbii romane....

Trimite un comentariu

sus