Skip to main content

AUDIENŢE. Câţi oameni au văzut ultima rundă de audiţii Vocea României. Pro TV a condus seara de vineri

 
AUDIENŢE. Câţi oameni au văzut ultima rundă de audiţii Vocea României. Pro TV a condus seara de vineri

AUDIENŢE. Cifre bune pentru ultima rundă de audiţii pe nevăzute din acest sezon. Pro TV a fost liderul serii de vineri cu aproape 1,9 milioane de telespectatori din întreaga ţară.

Publicitate

Pro TV a fost lider detaşat în faţa Kanal D, locul al doilea pe toate targeturile, şi faţă de Antena 1, ocupantul locului trei.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele de vineri, 19 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.10):

NAŢIONAL. Show-ul a fost urmărit la nivel naţional de 1,9 milioane de persoane din întreaga ţară, media fiecărui minut. Pro TV a fost lider detaşat cu ultima rundă de audiţii din acest sezon. În minutul de aur, la 21.49, show-ul a fost urmărit de aproape 2,4 milioane de persoane.

Kanal D a fost a doua cea mai urmărită televiziune a serii cu aproape 1,1 milioane de telespectatori, media. Postul a avut pe interval o nouă ediţie a show-ului Exatlon.

Antena 1, cu Ultimul Trib, a avut cifre de trei ori mai mici decât Pro TV şi la jumate faţă de Kanal D.

URBAN. A fost una dintre cele mai bune seri pentru Vocea României, din acest sezon. În mediul urban, show-ul a avut peste un milion de privitori şi o cotă de piaţă de 25%.

Kanal D a avut poziţia secundă, la distanţă de lider, cu o medie de 480.000 de persoane, media. Antena 1 de pe poziţia a treia a avut cifre de trei ori mai mici decât Pro TV.

COMERCIAL. Vocea s-a auzit cel mai tare şi pe publicul comercial. Show-ul a avut peste 470.000 de persoane, media şi o cotă de piaţă de 31,4%. Şi aici Kanal D i-a luat faţa Antenei 1: 190.000 a fost media Exatlonului, în timp ce la Ultimul Trib erau aproape 170.000 de persoane.

Audienţa posturilor TV vineri, 19 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.05), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.908.000 10.7 24.6
2 Kanal D 1.074.000 6.0 13.8
3 Antena 1 541.000 3.0 7.0
4 Romania TV 393.000 2.2 5.1
5 National TV 386.000 2.2 5.0

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 19 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.05), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.053.000 11.0 25.6
2 Kanal D 479.000 5.0 11.6
3 Antena 1 299.000 3.1 7.3
4 Antena 3 246.000 2.6 6.0
5 National TV 167.000 1.7 4.1

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraşe.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 19 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.05),pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 475.000 10.8 31.4
2 Kanal D 193.000 4.4 12.8
3 Antena 1 169.000 3.8 11.2
4 National TV 55.000 1.3 3.7
5 Antena 3 31.000 0.7 2.1

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Vezi audienţa Vocea României de săptămâna trecută, AICI

Citeşte şi:
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "Ultimul Trib", probabil ultimul sezon. "Vocea Romaniei" inca o duce bine in audiente. Cand ajunge emisiunea "in direct", o sa mai scada; ca in ultimii ani.
  • Razvan Putină Razvan Putină
    Nu îmi pun mintea cu tine, se pare ca tu nu ai prea fost pe la scoala dupa cum scrii! Cred ca este cont fals, paginademedia , va rog sa luati masuri cu acesti indivizii care nu au ce face si îsi fac conturi cu numele noastre ca sa comenteze aiurea!
  • mile mile
    datii pe antena 1. gajici face show la insula la iubirii, si toata lumea se uita mai-ales cei ca mine si razvan care balim dupa antene si ceii care nu lea placut scoala , razvan putina, nu vrei sa lucrezi ca postac, vad ca stai toataziua pe net , si don profesor , stapanu meu are ne voie de forta de munca calificata
  • Razvan Putină Razvan Putină
    Tu marian cred ca ai ceva la cap! Nu vezi ca umbla unu pe aici care se tine de astea, si cu numele meu comenteaza aiurea pe aici, *** îl *** îi *** ***!
  • marian marian
    Mile obsedatule crezi ca o sa castigi ceva sau tu Razvane daca comentati in numele altora sunteti inapoiati mintali asta este mintea unui om obsedat de antena pacat ca pagina de media a ajuns un site care permite asa ceva cred ca o sa ajungeti un site de ....................
  • Razvan Putină Razvan Putină
    Înca nu sa-u postat pe niciun site audientele de sambata seara , nici pe site-ul lor,adica site-ul a1.ro. Dar sper ca se va posta pe acest site si audientele de sambata, pe intervalul "Te cunosc de undeva" ca vad ca nu posteaza Petrisor si dna Iulia audientele de sambata, înainte postau sambata de sambata , acum nu stiu ce au!??
  • Ciprian Ciprian
    Ce rating a avut aseară "Te cunosc de undeva" ?
  • marian marian
    Sunt prea prost pentru vremurile în care traim, recunosc,stau toata ziua la televizor si sunt obsedat de pro tv, de aceea ma uit la Ciobani si vaci!
  • marian marian
    Nu stiu ce se intamla cu situl acesta s-a ajuns pre departe cu acesti oameni ca scriu in numele altora e o bataie de joc , ar trebui ca pagina de media sa ia masuri cu acesti indivizi , pacat
  • Alin Deva Alin Deva
    Un esec total tribul antenei, orice emisiune fac ei dupa format international o strica, la fel face si kanal D cu roata norocului dar uite ca ei au dat lovitura cu Exatlon.Isi umplu prime time-ul cu aceasta emisiune, in cursul saptamanii au si Fan Arena si le merge binisor.Acum 3 ani cand au luat o gramada de vedete de la Pro Tv, cei de la antene erau siguri ca voi deveni numarul 1.Au stricat o gramada de bani si au reusit sa nu mai fie pe 2, au ajuns pe 3 :))) Tin minte esecul acelei emisiuni cu dansul, nu stiau cum sa o termine mai repede :)))
  • marian marian
    Las Fierbinti, un serial pentru tarani si ciobani ca mine, de aceea ma uit, Pro tv , un post pentru ciobani ca mine!
  • Razvan Putină Razvan Putină
    Se vede cine este fals ***!
  • Razvan Putină Razvan Putină
    Razvan Putină (falsul) nu mai copia numele si pozele de profil. Capisci?
  • F F
    Obsedații nu se pot abține. Cum sa spui ca antena bate pro la un articol unde pro are de 3 ori mai mult decât antena pe comercial? :)) așteptati sa bata antena pro și atunci puteti sa va tavaliti pe aici pentru un punct doua de rating în plus. Pana atunci, antena a avut o săptămână horror. A fost pe 3 în 3 din ultimile 5 zile. Degeaba o dati în altele.
  • Allex Allex
    Marian, cred ca e vorba despre serialul “Anii de sambata seara”, in regia lui Nae Caranfil.

Trimite un comentariu

sus