Skip to main content

AUDIENŢE. Câţi oameni au văzut ultima rundă de audiţii Vocea României. Pro TV a condus seara de vineri

 
AUDIENŢE. Câţi oameni au văzut ultima rundă de audiţii Vocea României. Pro TV a condus seara de vineri

AUDIENŢE. Cifre bune pentru ultima rundă de audiţii pe nevăzute din acest sezon. Pro TV a fost liderul serii de vineri cu aproape 1,9 milioane de telespectatori din întreaga ţară.

Publicitate

Pro TV a fost lider detaşat în faţa Kanal D, locul al doilea pe toate targeturile, şi faţă de Antena 1, ocupantul locului trei.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele de vineri, 19 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.10):

NAŢIONAL. Show-ul a fost urmărit la nivel naţional de 1,9 milioane de persoane din întreaga ţară, media fiecărui minut. Pro TV a fost lider detaşat cu ultima rundă de audiţii din acest sezon. În minutul de aur, la 21.49, show-ul a fost urmărit de aproape 2,4 milioane de persoane.

Kanal D a fost a doua cea mai urmărită televiziune a serii cu aproape 1,1 milioane de telespectatori, media. Postul a avut pe interval o nouă ediţie a show-ului Exatlon.

Antena 1, cu Ultimul Trib, a avut cifre de trei ori mai mici decât Pro TV şi la jumate faţă de Kanal D.

URBAN. A fost una dintre cele mai bune seri pentru Vocea României, din acest sezon. În mediul urban, show-ul a avut peste un milion de privitori şi o cotă de piaţă de 25%.

Kanal D a avut poziţia secundă, la distanţă de lider, cu o medie de 480.000 de persoane, media. Antena 1 de pe poziţia a treia a avut cifre de trei ori mai mici decât Pro TV.

COMERCIAL. Vocea s-a auzit cel mai tare şi pe publicul comercial. Show-ul a avut peste 470.000 de persoane, media şi o cotă de piaţă de 31,4%. Şi aici Kanal D i-a luat faţa Antenei 1: 190.000 a fost media Exatlonului, în timp ce la Ultimul Trib erau aproape 170.000 de persoane.

Audienţa posturilor TV vineri, 19 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.05), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.908.000 10.7 24.6
2 Kanal D 1.074.000 6.0 13.8
3 Antena 1 541.000 3.0 7.0
4 Romania TV 393.000 2.2 5.1
5 National TV 386.000 2.2 5.0

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 19 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.05), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.053.000 11.0 25.6
2 Kanal D 479.000 5.0 11.6
3 Antena 1 299.000 3.1 7.3
4 Antena 3 246.000 2.6 6.0
5 National TV 167.000 1.7 4.1

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraşe.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 19 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.05),pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 475.000 10.8 31.4
2 Kanal D 193.000 4.4 12.8
3 Antena 1 169.000 3.8 11.2
4 National TV 55.000 1.3 3.7
5 Antena 3 31.000 0.7 2.1

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Vezi audienţa Vocea României de săptămâna trecută, AICI

Citeşte şi:
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Putină Razvan Putină
    Se vede cat de prost si cat de mult poti sa te cobori doar pentru a pupa bine Pro -ul ! Sincer sa fiu esti cel mai penibil, sa folosesti numele meu si sa postezi comentarii contra Antenei! Se vede ca esti un obsedat si un misogin! Acest site a ajuns de" rasul curcilor"
  • Razvan Putină Razvan Putină
    Cutite la Chefi cea mai naspa emisiune.
  • Razvan Putină Razvan Putină
    Pe comercial si urban a batut prajitii uitate mai bine,anul trecut . Tu esti prajit!
  • marian marian
    Razvan , niciodata nu a invins Las Fierbinti voi santeti prajiti , pe voi va prajit pro pana acum , si asteapta sa inceapa si pe urma vom vedea cine castiga ca pana acum tot ce ai spus ca va bate nu a batut pe nimeni s-a desumflat totul a fost un faaaaaaaaaaaaas
  • Razvan Putină Razvan Putină
    Pro *** vostru e distrus, o sa înceapa Chefii si o sa bata si Ciobanii dar si Prajitii!
  • Mile Mile
    Mile cel Fals nu mai copia numele.
  • marian marian
    Astia de la canalul se lauda ca venirea lui Kirita au avut audiente de top , sa fim seriosi tot acolo sunt sa te uiti la o emisiune 6 luni de miercuri pana dumineca sa fi batut la cap nu merge nici-o emisiune de acest gen nici la pro ,antenuta ,canalul a avut noroc ca la dat iarna cand pe celelalte televiziuni erau reluari
  • marian marian
    F, pro mai scoate un serial a anuntat Dragos Buliga un scenariu scris de Nae Caranfil il va baga in decembrie va fi un serial pilot daca va merge il va face in continuare daca nu nu deoarece un serial este foarte scump asa a anuntat
  • Mile Mile
    Pa pro tv sunt mai mulți pensionari
  • mile mile
    de vinerea viitoare va fi si x factor vineri, va fi o zi mai interesanta
  • Mile Mile
    Mile cel Fals e mai ieftin sa faci emisiuni prostesti pentru pensionari, ca antena 1.
  • Razvan Putină aka Mile Razvan Putină aka Mile
    Nu mai copiati numele si pozele plagiatorilor! Jos cu voi! HUO!
  • Mile Mile
    Răzvan, e doar un obsedat protevist
  • Buum Buum
    Din punctul meu de vedere Antena 1 pierde mult din cauza deciziilor proaste si ieftine pe care le iau (nu ma refer la buget) - formate de televiziune, multe din ele matrimoniale, de mirese , burlacite, nore, ispite si tot neamul, multe din ele fiind expirate!!!!... ultimul trib, cu probe destul de plictisitoare, unde parca lipseste adrenalina de la exatlon, marele zid, o emisiune regizata si tot ce a mai fost pe post in trecut ..... Fructul oprit??( (care are un rating mai bun) din punctul meu de vedere, o telenovela proasta (desi in serial joaca niste nume mari ai actoriei romanesti), apar niste ''actori'' principali slabi... cu scene din alea intalnite in telenovelele cu Thalia vechi...
    Un mare aport la ratingul ''maret'' il au si ''marele'' staruri pe care se bazeaza la aproape fiecare format de televiziune Daniela Crudu, Bianca Dragusanu( care a revenit la Antena), Liviu Varciu, Dorian Popa, Bendeac, eu unul m-am saturat de maimutoii astia..
    Cred ca Antena ar trebui sa-si faca un format propriu si original de emisiune, daca altfel nu stie ce sa aleaga... poate, poate are mai mult noroc.
  • Mile aka Livia Pilă Mile aka Livia Pilă
    Mile falsul nu mai copia numele, pozele plagiatorule.

Trimite un comentariu

sus