Skip to main content

GALERIE FOTO. Emisiunea lui Măruță a împlinit 11 ani. Audiențele de acum: programul, primul pe interval

 
GALERIE FOTO. Emisiunea lui Măruță a împlinit 11 ani. Audiențele de acum: programul, primul pe interval
Catalin Maruta 2015

Cătălin Măruță a împlinit azi 11 ani de când realizează emisiuni la Pro TV. În cei 11 ani - inițial cu numele Happy Hopur, acum La Măruță - a avut peste 3.500 de ore de transimisiuni LIVE și mai bine de 15.000 de interviuri. 

Publicitate

Difuzată inițial cu numele „Happy Hour”, emisiunea a debutat luni, 22 octombrie 2007, de la ora 17:45 și a fost difuzată de luni până vineri. Astăzi, „La Măruță” este difuzată de luni până vineri, de la ora 15:00, la concurență cu emisiunea Teo de pe Kanal D.

Ce audiențe face în prezent?

În acest sezon, emisiunea prezentată de Cătălin Măruță a fost cea mai urmărită producție pe intervalul de difuzare. 

Înainte de datele de audiențele, ce spun Cătălin Măruță și producătoarea Alina Tolontan

Cătălin Măruță:

„Acum 11 ani tremuram de emoție și de mândrie pentru că aveam prima emisiune la PRO TV.

Alături de mine am avut din prima zi o echipă senzațională, de la cei din redacție, maeștri pe teren, până la profesioniștii din platou sau în regia de emisie, toți m-au ajutat mereu să mă simt acasă în studioul emisiunii. Lor le mulțumesc azi, în zi aniversară, pentru că îmi sunt a doua familie.”

Alina Tolontan, producător La Măruță:

„Povestea echipei La Măruță este despre performanță pentru că 11 ani de live, zi de zi, înseamnă, fără îndoială, performanță. Un drum profesional ca viața: sus, jos, greu, cu reușite și cu greșeli.

Mii de ediții live și zeci de mii de interviuri. Peste toate, un exercițiu zilnic de producție în echipă, cu oameni cărora le sunt recunoscătoare și le mulțumesc! Unii lucrează acum în alte părți, alții sunt cu noi din prima zi.”

Media audiențelor La Măruță, în lunile septembrie și octombrie, pe targeturile NAȚIONAL, URBAN și COMERCIAL: 

Citește și:

Cătălin Măruță: "Nu regret nimic din ce am făcut". Despre fazele emisiunii: „a început ca divertisment, a trecut în tabloid, apoi prin social. Acum ne-am intors la un divertisment 100%”

GALERIE FOTO. 11 ani La Măruță

  • La Măruță
  • Happy Hour
  • La Măruță 2015
  • Catalin Maruta 2015
  • sursa: apropotv.ro

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Formatul SNL e o provocare mare pt televiziunea românească. Nu stiu daca va prinde in Romania. Plus ca e foarte complex din punct de vedere al producției. Depinde mult cum il vor produce , daca il vor prelungii aiurea(formatul are cam 90 de minute pe ediție). Cel mai probabil il vor filma la Kentauros, dar am inteles ca nu e 100% clar daca il cor produce in primavara , sau in toamna 2019.
  • Din martie 2019 Pro Tv face Saturday Night Live. Se cauta locatie in momentul asta .. se discuta inclusiv sa fie filmata in sala teatrului Nottara.

Trimite un comentariu