Skip to main content

Emisiunea Vrei să fii milionar, prezentată de Teo, începe la Kanal D din noiembrie

 
Emisiunea Vrei să fii milionar, prezentată de Teo, începe la Kanal D din noiembrie

Emisiunea prezentată de Teo Trandafir „Vrei să fii milionar?” debutează luni, 5 noiembrie, de la ora 23:00 la Kanal D. Postul a mai difuzat în trecut trei sezoane, cu Virgil Ianţu prezentator.

Publicitate

Teo Trandafir:

„Este cel mai greu lucru pe care l-am facut in viata, cel mai frumos lucru pe care l-am realizat, mi-am pus tot sufletul in acest format pe care il iubesc. Este un proiect in care cred foarte mult si din care telespectatorii si participantii la concurs au de invatat cu adevarat”

Vrei să fii milionar, minge de tenis între Kanal D şi Prima TV

În primă instanţă, emisiunea „Vrei să fii milionar?”, numită iniţial „Vrei să fii miliardar?” a fost difuzată şi produsă de Prima TV şi a fost prezentată de Virgil Ianţu. În anul 2011, emisiunea-concurs s-a mutat la Kanal D şi era prezentată de acelaşi Virgil Ianţu.

Trei ani mai târziu, în 2014, emisiunea şi Ianţu trec înapoi la Prima TV.

În 2018, emisiunea revine la Kanal D, însă cu un nou prezentator: Teo Trandafir.

Emisiunea concurs „Vrei sa fii milionar?” este un format realizat de Sony Pictures Television (SPT), distribuit international de SPT.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile vrei sa spui ca este recomandata pentru tine care urmaresti antena , mai ales antena 3 , , daca aude seful tau te taie de pe statul de plata deoarece coabitezi cu rivalul daca vrei audiente scoti prostia aia de emisiune sau o lasi doua zile si pui emisiunile respective la ore potrivite si tu crezi ca Teo face mare branza s-a dus vremea ei , a ajuns o emisiune de scandal de cand a ajuns individul acela care se crede ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  • d, stai linistit, emisiunea nu e recomandata publicului larg , nu inteleg nimic
  • Si "Las Fierbinti" este un serial nerecomandat celor ca "Mile"; cei care nu inteleg ce inseamna "glume de doi lei"... Probabil ei sunt fani "Fructul Oprit".

    Iar emisiunea "Vrei să fii milionar" o sa ajunga ca si "Cash Taxi" sau "FanArena", daca o programezi la ora 23:00.
  • O emisiune nerecomandata lui marean, F, geo și Doru, pt ca nu inteleg nimic din conținut, nu e ca la las fierbinti cu glume de doi lei
  • la ora 23??? pai cine se uita atunci??? pare sortita esecului cu asa programare :(
    eu as fi bagat-o la 20 si Exatlon/seriale de la ora 21

Trimite un comentariu

sus