Skip to main content

Gina Pistol are doi co-prezentatori în Asia Express: Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu

 
Gina Pistol are doi co-prezentatori în Asia Express: Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu

Asia Express, show-ul de aventură al Antenei 1, vine cu schimbări şi la nivelul echipei de prezentatori, anunţă reprezentanţii postului. Liviu Vărciu şi Andrei Ştefănescu, de la concurenţi la co-prezentatori.

Publicitate

Ginei Pistol, prezentatoarea emisiunii şi în primul sezon, i se vor alătura Liviu Vărciu şi Andrei Ştefănescu.Vor avea rolurile de povestitori.

Vor vorbi despre locurile pe care le vor străbate concurenţii. De asemenea, ei sunt cei care vor explica ce presupun misiunile pe care vedetele le au de îndeplinit şi ce au ele special.

Amintim că cei doi au au fost concurenţi în sezonul trecut. În noul sezon, concurenţii vor avea un nou traseu - 4000 de kilometri prin Sri Lanka şi India.

“Când m-am întors, am zis că nu mai plec în Asia nici măcar în vacanţă. Sper să nu zic la fel şi când mă întorc din India. De data asta, chiar dacă tot aud de trezitul la 4-5 dimineaţa, sper că ne va fi ceva mai bine.

Sunt foarte curios de ce vom descoperi acolo, mai ales că rolul nostru este să cercetăm oamenii şi locurile”, a spus Liviu Vârciu.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Asia express este cel mai bun reality
  • F F
    Poate ca nu este o idee așa de rea. Pana la urma emisiunea a crescut în sezonul 1 și cu ei concurenți. Așa ca publicul format s-ar putea sa îi placa destul de mult.
  • jk jk
    Nu cred ca ar merge in primavara,ci mai degraba prin ianuarie-februarie
  • Doru Doru
    "Aveți rabdare oameni buni, nici nu s-au apucat de filmat!"
    Pai cum ai zis si tu... Dar deja ai inceput cu lauda: "Foarte tare,abia aştept sa înceapa show-ul!".
  • Doru Doru
    "Asta ma enerveaza cel mai tare, sunt unele persoane,se stiu ele,care habar nu au pe ce lume traiesc si îsi dau ei cu parere ca va fi un esec total!"
    Pai si ce, va fi un mare succes aceasta emisiune ? Erau unii pe aici de ziceau ca "Ultimul Trib" o sa "rupa" tot.. Dar vad ca in ultima saptamana, a picat pe 3 pe toate target-urile, dupa "Exatlon".
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Asta ma enerveaza cel mai tare, sunt unele persoane,se stiu ele,care habar nu au pe ce lume traiesc si îsi dau ei cu parere ca va fi un esec total! Aveți rabdare oameni buni, nici nu s-au apucat de filmat!
  • marian marian
    O floare si doi gradinari , jale mare . dupa lista de vedete , se va numi Drumul Dragusancei, dupa silicoane ,indiene . poate gaseste si un indian ,bogat , la fel si Margherita de la Clejani . acum sa va vad mile si Razvan , ce veti spune despre Ipate si Jojo , care au plecat de la pro
  • Iuli Iuli
    Iarasi astia 2? Antena1 nu-si da seama ca sunt expirati si n-au atractie la public? Prevad un esec al noului sezon. Pacat.
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Foarte tare,abia aştept sa înceapa show-ul!

Trimite un comentariu

sus