Skip to main content

VIDEO. Papaya, campanie anti-referendum inspirată de Povestea Slujitoarei: „Depinde de noi ce viitor le pregătim. Dacă vă pasă, staţi în casă”

 
VIDEO. Papaya, campanie anti-referendum inspirată de Povestea Slujitoarei: „Depinde de noi ce viitor le pregătim. Dacă vă pasă, staţi în casă”

VIDEO. Spot anti referendum insiprat de romanul distopic Povestea slujitoarei. Cu doar cinci zile înainte de refenetumul pentru familia tradiţională, Papaya prezintă „Copiii Refenedumului”, un clip ce îşi imaginează o societate distopică post referendum.

Publicitate

Clipul este încărcat de simboluri ale PSD, de la faţa liderului Liviu Dragnea, la cei trei trandafiri şi sloganul folosit de PSD în campanie „Îndrăzneşte să crezi”

Spotul prezintă, ca în Povestea Slujitoarei, o societate distopică în care copiii sunt obligaţi să poarte uniforme de culoare roşie.

„Învăţătoarea” copiilor, îmbrăcată într-un costum de culoare albă, cu o banderolă roşie cu trei trandafiri, îşi întreabă copiii: „Ce sărbătorim noi în 6 şi 7 octombrie?”.

„Referendumul pentru redefinirea familiei”, răspunde un copil, din clasă. Pe fundal, se vede o imagine în care feţele lui Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu sunt un singur chip.

Clipul se încheie cu mesajul:

„Depinde de noi ce viitor le pregătim. Dacă vă pasă, staţi în casă”

Prezentăm clipul Copiii Referendumului în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iancu iancu
    Joseph Goebbels lucreaza la Papaya? Nu de alta dar ii recunosc stilul
  • Iepurașul care zburdă către urne Iepurașul care zburdă către urne
    Cu toate că discursul învățătoarei din clip nu este departe de discursul unor preoți și chiar unor ierarhi care nu reușesc să îi înțeleagă nici măcar pe tinerii care merg la biserică, referendumul nu va conduce către acest tip de societate, dimpotrivă, vom rămâne o societate normală.
    Nu facem altceva decât să păstrăm definiția normalului, iar deunezi același lucru l-a făcut Polonia și Ungaria, fără a avea de suferit în ochii „apusului”.
  • Cano Ietam Cano Ietam
    De ce nu boicotăm acest referendum. "NU STA ACASĂ"

    Statutul corect al căsătoriei ca mod de întemeiere a familiei, nu aparține tradiției, religiei, statului, unei comunități, etc., ci este descoperit prin
    Creație, așa cum utilizatorului unui produs îi este dat de producător (creator) instrucțiunile de folosire.
    Creația este știința desăvârșită pe care noi ne străduim să o înțelegem prin diferite studii științifice.
    Evoluționismul ca simplă teorie umană nu a dovedit nimic, doar că a furat știința din creație, a pervertit-o în direcția dorită, și îi vedem consecințele,
    O lume evoluționistă cu tot derapajul ei, trebuie să își cultive formele ei statutare, fără a leza formele creaționiste numite și tradiționale,
    Statele a căror populație a abdicat de la creaționism nu s-au simțit lezate, dar pentru cei ce susțin ca baze a existenței creația, prin religie de fapt luând cunoștință de aceasta, ne simțim lezați.
    Toleranța nu impune regulile unui grup și acceptarea nu validează. Timpul este cel ce a validat până acum ceea ce vrem să redefinim.
    Toate marile civilizații în decursul istoriei atingând un apogeu al dezvoltării au sfârșit în decădere morală..
    În concluzie, căsătoria, actul care sta la baza întemeierii unei familii, este un ''Brand'' al creației instituit de Creator, după ''regulile'' celui care a creat-o, iar orice altă formă omenească de uniune sau altceva, distinct girată de filozofii de altă natură, trebuie disociată de căsătorie, ca forma de întemeiere a familiei, pentru a nu leza termenul inițial.
    Avem precedentul acceptării folosirii termenului de Rom pentru o comunitate, și confuzia creată prin asociere Rom / Român
    Lezarea termenului de căsătorie care exprima puritate, prin constituirea unei familii dintre un bărbat și o femeie, având acea consolidare indestructibilă, extinsă apoi ca termen de comparație a unității în multe domenii este benefică și aduce împlinire în viață, în contextul în care îndeplinește modul cum a fost concepută de Creator.
    Orice rabat sau abdicare are repercursiuni negative asupra vieții,
    În contextul în care conceptul de familie este pervertit tot mai mult, sunt necesare corecții, pentru a nu exista confuzii și denaturări, de la valorile inițiale,
    Desigur în patima lor, pe care cu durere pentru ei o tolerăm, au tot dreptul de a ași duce existența folosind alți termeni, creând o legislație specifică , fără a leza valorile celeilalte părți.
    Poziția opozantă vine tocmai din lezarea valorilor celeilalte părți, și nu din intoleranță homo fobie s-au orice altceva.

    Era normal să se implice orice biserica creștină, ca ultima redută creaționistă, în față tăvălugului falsității și degradării, rod al atâtor ani de teorii omenești, aduse pe fondul falsității teoriei evoluționiste.
    Prin creație ni sa dat cel mai înalt statut omenesc, am primit modul de relaționare atât pe verticală cât și pe orizontală, salvarea și promisiunea unui destin etern.
    Ce drepturi încălcăm, și ale cui?.
    - încălcăm drepturile celor pierduți și răzvrătiți?
    - încălcăm drepturile celor urători de Creator?
    - încălcăm drepturile neștiinței?
    - încălcăm drepturile celor care au alunecat în diverse patimi?
    Nu încălcăm drepturile nimănui.
    - îi iubim!
    - ne rugăm pentru ei să primească eliberarea!
    - vrem să-i ajutăm să se vindece de tot răul acumulat!
    - vrem să primească un viitor și o nădejde!
    NU putem lasă:
    - Să fie numit răul bine și binele rău.
    - Să fie terfelite și încălcate valorile pe care le-am primit.
    - Să periclităm generațiile viitoare.
    - Să stingem însăși existența.
    VACLAV HAVEL spunea; "Curajul înseamnă să înfrunți opinia majoritățîi în numele adevărului,"

    Voi spune DA în numele Adevărului!
  • F F
    @ Silviu și Jiji : poate ar trebui sa fiți deranjați de toațe afișele alea în care oamenii sunt chemați la vot pentru copii în mod gratuit. :))

    Spotul ăsta face o paralele deșteaptă intre mesajul transmis de *familiștii* ( adică homofobii) ca voi și acțiunea acelui serial. În rest, poate știți ca mergeți sa votați pentru ceva ce nu exista oricum în România. :)) mergeți doar ca sa va arătați ura și cam atat. A da. Mai merg și psd-istii ca așa s-a dat ordin. După vot, poate verificați și serialul ăsta de curiozitate.
  • sile sile
    Pai daca au pierdut contractul ala cu cecul acum fac orice. hehe Erau buni banii aia de la stat. Acum fac spoturi ptr legebetisti.
  • Silviu Bine Silviu Bine
    Scene inadmisibile. Sa utilizezi copii in acest videoclip este probabil sub incidenta legii !!! S-a sesizat CNA-ul?

    Are voie Papaya sa creeze si sa distribuie acest videoclip care nu exprima altceva decat oroare si lipsa dreptului de a vorbi ?

    Referendumul este al oamenilor liberi, este apolitic (eu nu sunt pentru PSD sau alte partide) dar sunt pentru familia in care exista un barbat, o femeie si copii. Sustin Familia !

    Cred ca prin acest videoclip incepe sa fie adevarat ca in societatea Romaneasca tot mai mult nu ai voie sa te exprimi despre populatia LGBT ca poti fi dat in judecata pentru discriminare. Dar minoritate LGBT si sustinatorii ei pot sa se exprime cum vor despre poplatia normala ? Eu rezist si sustin famila/casatoria cu un barbat si o femeie !

    HAI SI VOTEAZA DA LA REFERENDUM !
  • JIJI JIJI
    O ardeti aiurea. Nu doar pesedistii vor merge la vot, ci toti oamenii normali care inteleg sensul vietii vor merge la vot. Nu este un vot impotriva iubirilor voatre ci doar impotriva casatoriei dintre persoane de acelasi sex si posibilitatea infierii unui copil. Nu va uraste nimeni, doar ca nu intelegem de ce va iubiti intre voi cand exista atatea femei frumoase numai bune de iubit?
    ***. Brrrrrr!
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Din pacate *** romani se vor prezenta la vot dar sa speram ca, chiar si cu furturile de la urne in cele doua zile si o noapte fara camere de supraveghere si gestiune electronica a rezultatelor votului nu vor reusi sa fure atat incat acest referendum al ayatollahului Liviu sa treaca .
  • Tudor Tudor
    Daca pe Scorsese l-ai posta aici cu un spot sau ceva, jumatate din comentatorii de pe pagina asta ar spune, obligatoriu, ca e complet idiot, naspa, corupt, mizerabil, ca ceva mai prost n au vazut in viata lor! Academia s-a mutat aici. Nu, nu aia de biliard... offf...
  • F F
    @ liviu sora : nu mira pe nimeni ca psd-iștii merg la vot. Probabil aveți și o fantezie ca dragnea sa va controleze viata sexuala. Gluma suna din ce în ce mai mult a Povestea slujitoarei. :)) se potrivește asa bine campania asta ca este ingrijorator.
  • Dan Dan
    @lucy Da lucyka, ai dreptate, n-ai inteles nimic, dar nucred ca se mira cineva.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Nu aveam nici un motiv sa mergem la vot, tocmai avem. Eu si prietenii mei + familia vom merge la vot si in decursul saptamanii asteia voi incerca sa conving cat mai multi. Nu voi lasa ca slugile sistemului sa o arda "publicitar" si sa fiu luat de prost. La vot baieti! DA, este singura optiune.
  • F F
    Sunt prea putini care știu ce e cu Povestea slujitoarei, așa ca na campania nu va ajunge decât la persoanele educate si dezghețate la minte care cunosc serialul. Nu la ei este problema. :)) Persoanele extremiste, ultra-creștine sau needucate tot vor fugi la referendum sa își exerseze ura, ca alt efect nu va exista. Nimic nu se va schimba indiferent de rezultat.
  • geo geo
    Campania anti-referendum, se pare, este f bine finantata - la fel cu a fost si cea #rezist. Cine da bani pe asa ceva putea sa ii foloseasca pe altceva mai bun...de exemplu sa finanteze cu ei ceea ce reproseaza Guvernului ca putea face cu banii alocati pentru organizarea referendumului. Nu cred ca vom vedea acest clip la TV.
  • mile mile
    Orice campanie ai face si oricati bani ai cheltui ca sa spui unor oameni ca negru nu e negru si albul nu e alb n-o sa aiba succes. Asa ca inca niste bani aruncati *** care se umfla in pene ca ce treaba mare au facut.

Trimite un comentariu

sus