Skip to main content

VIDEO. Papaya, campanie anti-referendum inspirată de Povestea Slujitoarei: „Depinde de noi ce viitor le pregătim. Dacă vă pasă, staţi în casă”

 
VIDEO. Papaya, campanie anti-referendum inspirată de Povestea Slujitoarei: „Depinde de noi ce viitor le pregătim. Dacă vă pasă, staţi în casă”

VIDEO. Spot anti referendum insiprat de romanul distopic Povestea slujitoarei. Cu doar cinci zile înainte de refenetumul pentru familia tradiţională, Papaya prezintă „Copiii Refenedumului”, un clip ce îşi imaginează o societate distopică post referendum.

Publicitate

Clipul este încărcat de simboluri ale PSD, de la faţa liderului Liviu Dragnea, la cei trei trandafiri şi sloganul folosit de PSD în campanie „Îndrăzneşte să crezi”

Spotul prezintă, ca în Povestea Slujitoarei, o societate distopică în care copiii sunt obligaţi să poarte uniforme de culoare roşie.

„Învăţătoarea” copiilor, îmbrăcată într-un costum de culoare albă, cu o banderolă roşie cu trei trandafiri, îşi întreabă copiii: „Ce sărbătorim noi în 6 şi 7 octombrie?”.

„Referendumul pentru redefinirea familiei”, răspunde un copil, din clasă. Pe fundal, se vede o imagine în care feţele lui Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu sunt un singur chip.

Clipul se încheie cu mesajul:

„Depinde de noi ce viitor le pregătim. Dacă vă pasă, staţi în casă”

Prezentăm clipul Copiii Referendumului în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Laszlo Laszlo
    Îmi place ce am văzut, felicitări celor implicați. LUAȚI AMINTE, STAȚI ACASĂ!
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Audientele de aseara ???
  • lucy lucy
    Nu stiu cine e baiatul asta care a facut asa ceva dar e prost.......informat.

Trimite un comentariu

sus