Skip to main content

AUDIENŢE. Chefii au fost pe gustul tinerilor şi al audienţei de la oraşe. Ţara a fost cu Gospodarii

 
AUDIENŢE. Chefii au fost pe gustul tinerilor şi al audienţei de la oraşe. Ţara a fost cu Gospodarii

AUDIENŢE. Ţara a fost cu Gospodarii, iar oraşele şi publicul tânăr cu Chefii. Antena 1 şi Pro TV şi-au împărţit primele locuri în topul audienţelor de aseară. Kanal D s-a clasat pe locul al treilea, pe toate targeturile.

Publicitate

Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea în toată ţara, imediat după Pro TV. Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu au strâns cifre de aproximativ 1,2 milioane de telespectatori din toată ţara. Postul intact a recuperat în mediul urban şi pe publicul comercial, unde a fost lider.

Producţiile care s-au intersectat cu emisiunea culinară de la Antena 1, pe interval, au fost serialul Mireasa din Istanbul (Kanal D) şi Gospodar fără pereche (Pro TV, de la ora 20:30).

Paginademedia.ro prezintă cifrele serii de luni, 5 noiembrie, pe intervalul Chefi la cuţite:

NAŢIONAL. Antena 1 s-a poziţionat pe locul doi la nivel naţional, imediat după liderul Pro TV. Chefii au avut o audienţă medie de aproximativ 1,2 milioane de telespectatori, iar Gospodarii o medie de aproxiamtiv 1,3 milioane de telespectatori.

Kanal D s-a clasat pe trei, cu o medie de un milion de telespectatori, în fiecare minut.

URBAN. La oraşe, Antena 1 a recuperat şi a trecut pe primul loc, înaintea Pro TV. A strâns cifre de aproximativ 730.000 de telespectatori, în fiecare minut.

Pro TV a avut o medie de aproape 700.000 de privitori, în fiecare minut. Kanal D a fost aproape de pragul de jumătate de milion de telespectori din mediul urban.

COMERCIAL. Pe publicul cu vârsta între 18 şi 49 de ani, emisiunea culinară a postului Intact a fost lider. A avut o medie de 380.000 de telespectatori şi o cotă de piaţă de 23%.

Gospodar fără pereche s-a poziţionat pe doi, cu o medie de 315.000 de telespectatori şi o cotă de 19,1%.

Audienţa posturilor TV luni, 5 noiembrie, pe intervalul Chefi la cuţite (20.00 - 23.10), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr. Persoane Rtg% Shr%
1 Pro TV 1.316.000 7.3 16.7
2 Antena 1 1.267.000 7.1 16.1
3 Kanal D 1.082.000 6 13.7
4 Antena 3 378.000 2.1 4.8
5 National TV 367.000 2 4.7

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 5 noiembrie, pe intervalul Chefi la cuţite (20.00 - 23.10), în mediul URBAN

URBAN Nr. Persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 728.000 7.6 16.7
2 Pro TV 655.000 6.8 15
3 Kanal D 487.000 5.1 11.2
4 Antena 3 259.000 2.7 5.9
5 National TV 202.000 2.1 4.6

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 5 noiembrie, pe intervalul Chefi la cuţite (20.00 - 23.10), pe publicul COMERCIAL

COMERCIAL Nr. Persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 380.000 8.6 23
2 Pro TV 316.000 7.2 19.1
3 Kanal D 134.000 3 8.1
4 Prima TV 67.000 1.5 4
5 DigiSport 1 66.000 1.5 4

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Ce rating a avut sâmbătă seara "Te cunosc de undeva" ?
  • Observator A 1 Observator A 1
    Paginademedia, ar fi corect ca saptamana viitoare sa publicati cifrele serii de luni, 12 noiembrie, pe intervalul Gospodar fara pereche.
  • D D
    "Mile", cand o sa critici si tu "Antena 1", poate atunci...
  • marian marian
    Mile poate voi cu trustul vostru il prea slavitti PSD-ul voi il pupati in spate ,Iuli unde este asa mare pe comercial un punct si ceva cred ca mai castigati din publicitate au fost pro mai ales ca emisiunea este cu buget redus am spus de la inceput cand au iesit din grila obligatorie ca va fi nu mare fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis ca nu va ajunge in veci la banii din publicitate al pro-ului, zi antenuta si trage apa dupa tine
  • F F
    Protv a făcut 7,3 pe național și 7,2 pe comercial. Deci chiar și cu emisiunea asta Pro reușește sa fie tot acolo pe comercial. :)) oricâte spume faci mile pe aici, audientele sunt aceleași de ani, iar antena e mereu aproape de pro jumătate de săptămâna doar. În jumătatea cealaltă, e mai aproape de Kanal pe comercial. Probabil asta explica reacțiile voastre.

    Nu înțeleg de ce mă menționezi pe aici când abia am mai comentat. E trist ca obsedații antenisți reacționează la fel și când antena câștiga, dar și când antena mănâncă bătaie. Sunt niște semne stranii pentru voi băieți. Respirați. Nu va mai tavaliti așa ca nu impresionați pe nimeni.
  • Mile Mile
    D, și ce esti tu ofticat, tocmai critica si pro tv , ce atunci postacii protevisti sunt deranjați doar de bătrânii de la antena, tu te crezi corect , nu ai voie sa zici
  • D D
    "mile", la tine "ce public inbatranit are pro tv" inseamna diferenta de 0,1 rating ? "Pro TV" pe national 7,3 si pe comercial doar 7,2... De "Antena 1" nu zici nimic ? Ai uitat de "Acces Direct", "Te cunosc de undeva". Chiar si "Fructul Oprit", saptamana trecuta:
    https://www.paginademedia.ro/2018/11/audiente-visuri-la-cheie-31-octombrie-2018
    Pe national "Antena 1" a avut 7,1 rating si pe comercial 5,6. Vorba ta, "ce public inbatranit"...

    Cum am mai zis, doar "Chefi la cutite" ce aduce audiente mari postului "Antena 1". Celelalte productii cam "scartaie". Si era si normal ca audientele "Pro TV" sa fie mici, pe intervalul "Chefi la cutite" ai si stirile din sport, si emisiunea "Pe bune?!" (in octombrie a facut doar 4,6 pe comercial).
  • mile mile
    cei mareane, acum sunt buni batranii, nu ii mai critici cand domina la pro tv
  • Razvan Putină Razvan Putină
    Chefii au fost chefi!!
  • Teofan Teofan
    Teo cu debutul Vrei sa fii milionar ce a facut?
  • Iuli Iuli
    Nu a fost cine stie ce distanta dintre Pro si Antena pe Urban si National, dar pe Comercial da! Chefii de 3 ori fata de serialul turcesc de pe Kanal D
  • marian marian
    Ar fi cazul ca antenuta sa nu se mai laude ca au fost lider detasat ca nu tine diferenta nu este mare sa se laude cand au de trei patru ori mai mare , era de asteptat ca ei vot fi primii dar nu mai sunt audientele de alta data si inca ceva pe deasupra acest nou venit in a da audiente vezi ca a fost si Pe bune , , cred ca ar fi cazul sa prezinti si pe timpul Gospodarii sa vedem care a fost diferenta acum antenistiilor va rog sa ma injurati ca pe Doru F, Geo si inca vreo doi au plecat deoarece paginademedia continua cu acesti oameni cu mentalitate redusa
  • mile mile
    care tara , satenii, pesedistii in special, ce public inbatranit are pro tv , unde sunt agitatorii protevisti sa ne spuna de batranii de la antena , asta e nivelul , matrimoniale de doi lei , f , marean , geo si altii fanii emisiunii aseara salivau , bravo pt antena , demonstraza ca are cel mai tanar public , chefii geniali

Trimite un comentariu

sus