Skip to main content

DATABASE. Creed II, lansat în România. Cum a ajuns boxerul de origine română Florian Munteanu în filmul cu Stallone

 
DATABASE. Creed II, lansat în România. Cum a ajuns boxerul de origine română Florian Munteanu în filmul cu Stallone

Paginademedia DATABASE. Creed II, filmul cu Sylvester Stallone în care joacă și pugilistul de origine română Florian "Big Nasty" Munteanu este disponibil și în România.

A avut deja premiera. O premieră cinematografică la care au participat părinții boxerului Florian Munteanu, dar și Eduard Irimia, creatorul brandului Superkombat și cel care l-a i l-a propus lui Sylvester Stallone pentru rol pe pugilistul român.

Publicitate

Cum a ajuns Munteanu să joace în film, în continuare. Înainte, un trailer al filmului:

Invitați speciali la evenimentul organizat la Cinema City. Peste 300 de actori, sportivi, jurnaliști și influenceri au vizionat producția cinematografică care reunește actorii Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Dolph Lundgren, Tessa Thompson, Wood Harris dar și pugilistul de origine română Florian „Big Nasty” Munteanu, care în film joacă rolul lui Viktor Drago, fiul fiorosului Ivan Drago.

La premiera din România a filmului „Creed II” au fost prezenți și părinții lui Florian Munteanu, impresarul Eduard Irimia și soția sa, Prințul Paul și Prințesa Lia, Ana Ularu, George Piștereanu, Gabi Antal, Howard Dell, Christopher Milburn, Iulia Verdeș, Andrei Nourescu, Lydia și Eugenia Vadim, Luis Lazarus, Alex Vang, Cosmin Vasile, Cristina Zaharia, Deea Codrea, Mădălina Merca, Bogdan Vlădău.

Eduard Irimia, creatorul brandului Superkombat, este românul care l-a reperat în Germania pe Florian Muntean, fost practicant de sporturi de contact, și l-a propus pentru câteva castinguri pentru filme de acțiune. Și, într-un final, Florian a fost ales să joace în filmul Creed II.

Dar cum a ajuns Munteanu să joace acest rol?

Eduard Irimia, creatorul brandului Superkombat, este românul care l-a reperat în Germania pe Florian Muntean, fost practicant de sporturi de contact. Boxerul de origine română, care trăiește în Germania, e mare fan al seriei Rocky și, auzind că se face o continuare, a decis împreună cu Eduard Irimia să trimită echipei de producţie trei casete făcute de el care i-au atras atenţia lui Sylvester Stallone, care îl ştia pe boxer de pe YouTube.

Odată ce a primit rolul, însă, lucrurile s-au complicat, pentru a că a trebuit să slăbească 9 kilograme (el avea 113 kilograme) pentru a se potrivi cât mai bine cu adversarul din ring, care, în acest răstimp, lucra să câștige masă musculară.

Jordan și Munteanu au petrecut ore în șir antrenându-se pentru film. Amuzant este că porecla dată de Munteanu lui Jordan a fost „Croşeu de stânga / Left Hook”, care i-a venit în timp de filmau o scenă de box în care Munteanu a uitat să îşi controleze muşchii şi i-a aplicat lui Jordan un croşeu real de stânga.

Confruntările de pe ringul din „Creed II” sunt cu atât mai reale cu cât coregrafia minuţioasă e opera coordonatorului de cascadorii Danny Hernandez, împreună cu Sylvester Stallone şi regizorul Steven Caple Jr.

Scenariul este semnat de Sylvester Stallone și Juel Taylor, personajele făcând parte din franciza Rocky. Producători sunt Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Kevin King-Templeton și Stallone însuși.

Din 23 noiembrie românii vor putea viziona la cinema „Creed II”, film distribuit de Forum Film România.

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Secțiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afișate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secțiunea Paginademedia Database, aici.

 

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu