Skip to main content

Rareș Bogdan, suspendat de pe post prin SMS. Gușă: Trebuie să își asume greșeala. Bogdan: Nu mi-am închipuit că se va ajunge aici

 
Rareș Bogdan, suspendat de pe post prin SMS. Gușă: Trebuie să își asume greșeala. Bogdan: Nu mi-am închipuit că se va ajunge aici

Rareș Bogdan a fost suspendat de pe post, după ce aseară a cerut, în emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV Edward Pastia. Gestul lui Rareș Bogdan a venit după ce Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu au mai fost primiți ca invitați la Realitatea TV.

Publicitate

"Am primit mesaj de la Cozmin Gușă, nici măcar nu m-a sunat", a declarat Rareș Bogdan pentru Paginademedia.ro

"Următoarele două zile, Rareș Bogdan nu va mai realiza emisiunea Jocuri de putere", a declarat Cozmin Gușă pentru Paginademedia.ro.

"În locul lui, va intra pe post ca realizator al emisiunii Jocuri de putere - pentru că numele emisiunii este al meu și al Realității - Claudiu Popa", a continuat Gușă.

Reacția lui Rareș Bogdan:

"În momentul în care nu mi se permite astăzi pe post, colaborarea mea cu Realitatea TV s-a încheiat", a declarat Rareș Bogdan pentru Paginademedia.ro

Declarațiile celor doi, în continuare:

Cozmin Gușă: 

"Faptul că Rareș Bogdan și-a permis aseară să ceară demisia șefului său nu se admite.

Acum zece zile, conducerea postului, prin directorul postului, mi-a zis că, din cauza unor lucruri neconforme legate de Oreste și de Oana Stănciulescu, pe aliniamente diferite, că vor să ia decizia ca repsectivii să nu mai vină ca invitați la Realitatea. Eu am fost de acord.

Ei nu au mai fost invitați zece zile. I s-a comunicat acest lucru și lui Rareș. El a acceptat că este o problemă cu ei și nu îi mai invită.

Aseară însă, l-a invitat pe Oreste, fără ca discuția lămuritoare dintre mine și Oreste Teodorescu să aibă loc (eu am spus că voi avea o astfel de discuție).

Oreste a fost invitat, a venit la Realitatea, iar producătorii emisiunii i-au spus că nu poate intra, că nu e situația clarificată."

"Să își ceară scuze"

Va reveni Rareș Bogdan?

Cozmin Gușă:

"Rareș Bogdan trebuie să își asume o greșeală. El trebuie să își ceară scuze pentru ce a făcut. A pus în pericol brandul Realitatea și a generat un eveniment neplăcut pentru televiziune.

La fel cum a făcut acum patru ani, când a căzut în brațele lui Ponta în legătură cu postul de șef al TVR. I-am spus atunci că este o greșeală. Atunci l-am iertat și a revenit pe post."

Cozmin Gușă spune că discuția cu Rareș Bogdan, discuție care va decide dacă realizatorul va reveni sau nu pe post de săptămâna viitoare, va avea loc până la sfârșitul săptămânii.

"Dacă face greșeală, trebuie să își ceară scuze", a spus Cozmin Gușă, fără a detalia dacă este vorba de scuze publice, pe post.

Rareș Bogdan: "Dacă nu mă lași să intru pe post azi, consider că ai încheiat colaborarea cu mine"

O suspendare de pe post, chiar și temporară, înseamnă întreruperea colaborării cu Realitatea, a declarat Rareș Bogdan pentru Paginademedia.ro.

Rareș Bogdan:

"Cozmin Gușă mi-a trimis mesaj că nu voi intra pe post diseară. Că vorbim când se întoarce.

I-am spus, civilizat, că pierdem și noi, și Realitatea TV. Dacă nu mă lași să intru pe post azi, consider că ai încheiat colaborarea cu mine.

Consider ce vreau eu, a răspuns el."

"Dacă eu nu voi putea intra pe post astăzi, consider că postul se poartă mârșav, iar ei nu mai doresc ca noi să colaborăm", a spus realizatorul.

"În momentul în care nu mi se permite astăzi pe post, colaborarea mea cu Realitatea TV s-a încheiat", a punctat el.

Rareș Bogdan:

"Nu doresc și nu am dorit să plec de la Realitatea. Nu am niciun motiv să îmi doresc să plec de la Realitatea TV. Nu mi-am închipuit vreodată nici măcar că o să ajung să discut așa ceva.

Nu am purtat discuții cu nicio altă televiziune."
 

Reamintim că în ediția de marți seară a emisiunii, chiar la jumătatea emisiunii, Rareș Bogdan a declarat că intenționează să-și încheie „activitatea” de la Realitatea TV dacă Oreste și Oana Stănciulescu nu mai sunt primiți pe post. El cere și concedierea lui Eduard Pastia de la conducerea editrială a postului.

Rareș Bogdan îl acuză pe Pastia că ar fi decis ca cei doi, invitați tradiționali la Jocuri de putere, să fie interziși pe post.
În plus, Oreste a scris pe pagina sa de Facebook că a fost „interzis” de la Realitatea TV pentru că ar fi criticat partidul Realitatea.
 

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • M-am adăpat aseară din adâncul judecății Muzei de consultant politic. Cum care Muză? Renise Difai! Cică "Realitatea va merge și fără Rareș, și fără mine". I-auzi, fată, ce intervenție live pe telefon, cu geostrategul șoptindu-ți la ureche ce să spui!!! Ooooh. Aaaah. Cimitirele gem de oameni de neînlocuit. E clar că postul va merge și fără Hoandră, și fără Gușă. Muuult mai bine, să fie clar!
 • Ce de postaci de la televiziunile batranului securist Felix si aici. Ce emisiune de la Realitatea se apropie ca rating de "Jocuri de putere"? Se vede ca emisiunea astea va statea in gat.
 • Cam atat despre virtutea si coloana vertebrala a celebrului moderator:

  https://www.paginademedia.ro/2017/07/video-seara-royala-la-realitatea-tv-a-transmis-live-inaugurarea-hotelului-lui-mohammad-murad
 • Dar de "jurnalisti"care le multumesc patronilor ca le permit sa apara pe stricla nu ati auzit ? "Noi cei care lucrăm la Realitatea TV trebuie să le mulțumim celor care ne conduc, patronilor, că au stat drepți și au reușit să mă lase pe mine, pe Rareș sau pe alții să fim liberi”, a declarat aseara Denise Rifai, în direct la Realitatea TV. Care, ca si Gusa, a spus ca Rares Bogdan ar trebui sa isi ceara scuze. Ce coincindenta...
 • Este bine ca RB a fost "externalizat", dupa ce intrase, de luni de zile, in delir de grandoare, cu modificari tragi-comice de comportament. Se mai dezinfecteaza putin mediul audiovizual. Ar fi si mai bine ca Realitatea TV sa-si restructureze fundamental politica editoriala, axandu-se pe..."realitatea reala" locala si, mai ales regional-internationala, aceasta din urma lipsind in televiziunile locale de stiri.
 • Asa se intampla cand te crezi Gadea :) Bre cand alergi dupa glorie si faima copiindu-i pe altii sfarsesti plecand de la niste sms-uri nici macar prin viu grai sau in sedinta sau live. Se si vedea Bogdanel sahistul acest Kasparov al tv liderul diasporei avea planuri de premier ceva el in frunte si mii de oameni care-l urmeaza :) Haidi bre nu mai fumati fara filtru si fara cafea. Asta pe langa faptul ca l-a luat in brate pe Oreste acest individ volatil si versatil care vrea si el sa fie ceva important ca deja e bunic si e tot la 0-0 ca nu i-a iesit nimic toata viata (o fi de la blestemul lui sensei Badea). Asta e presa frati romani, uitati-va si minunati-va si nu va mai intrebati de ce e politica asa cum e sau de ce n-avem autostrazi. Chiar daca ar face BMW fabrica la Ploiesti tot Loganuri ies. De ce? Pentru ca nu putem.
 • 1. Oricat e de combinagiu si de ipocrit, Gusa are perfecta dreptate in acest caz. Oreste si Stanciulescu sunt doi opinioți consumați, primul si incontrolabil. Rares i-a resapat, dar faptul ca a sarit calul a fost pretextul perfect pt a scapa de el. Geostrategul stia mismasurile taranusului cu batistuta, aerele pe care si le luase frizau bunul simt uitand ca, fara Cozmin, Bogdan era un ilustru nimeni, biet fanfaronas de Cluj.
  2. Edward Pastia e un om de paie, nu decide nimic la Realitatea. Este sclavul lui Gusa, pozitie asumata din momentul in care a aparut in redactie din postura de somer. N-are opinii la combinatiile sulfuroase ale consulrantului politic. Edi nu e inteligent, ci doar penibil si netalentat pe ecran. Vede tot, stie tot si toarna tot. E definitia loialitatiii prostului solemn, Iar cand citeste stiri de pe prompter e delicios de penibil.
  3. Rolul de om de echipa pe care incearca sa il joace Rares e penibil. Daca se intoarce, e umilit la maximum. Daca pleaca, nu il ia nimeni. Isi merita soarta pentru ca a acoperit ipocrit toate potlogariile posibile, a facut bransa de rusine fiind mai periculos decat Gadea (si mai minuscul), care macar e asumat. RB intarzia la toate emisiunile, ajungea dupa ce incepeau, de aceea oamenii vedeau pe post tot felul de intro-uri luate de la altii.
  4. Culmea concedierii la Realitatea ar fi ca Alexandra Pacuraru sa fie data afara de Gusa. Nulitatea suprema lucrata de escrocul absolut!

Trimite un comentariu