Skip to main content

Rareş Bogdan, suspendat de pe post prin SMS. Guşă: Trebuie să îşi asume greşeala. Bogdan: Nu mi-am închipuit că se va ajunge aici

 
Rareş Bogdan, suspendat de pe post prin SMS. Guşă: Trebuie să îşi asume greşeala. Bogdan: Nu mi-am închipuit că se va ajunge aici

Rareş Bogdan a fost suspendat de pe post, după ce aseară a cerut, în emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV Edward Pastia. Gestul lui Rareş Bogdan a venit după ce Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu nu au mai fost primiţi ca invitaţi la Realitatea TV.

Publicitate

"Am primit mesaj de la Cozmin Guşă, nici măcar nu m-a sunat", a declarat Rareş Bogdan pentru Paginademedia.ro

"Următoarele două zile, Rareş Bogdan nu va mai realiza emisiunea Jocuri de putere", a declarat Cozmin Guşă pentru Paginademedia.ro.

"În locul lui, va intra pe post ca realizator al emisiunii Jocuri de putere - pentru că numele emisiunii este al meu şi al Realităţii - Claudiu Popa", a continuat Guşă.

Reacţia lui Rareş Bogdan:

"În momentul în care nu mi se permite astăzi pe post, colaborarea mea cu Realitatea TV s-a încheiat", a declarat Rareş Bogdan pentru Paginademedia.ro

Declaraţiile celor doi, în continuare:

Cozmin Guşă:

"Faptul că Rareş Bogdan şi-a permis aseară să ceară demisia şefului său nu se admite.

Acum zece zile, conducerea postului, prin directorul postului, mi-a zis că, din cauza unor lucruri neconforme legate de Oreste şi de Oana Stănciulescu, pe aliniamente diferite, că vor să ia decizia ca repsectivii să nu mai vină ca invitaţi la Realitatea. Eu am fost de acord.

Ei nu au mai fost invitaţi zece zile. I s-a comunicat acest lucru şi lui Rareş. El a acceptat că este o problemă cu ei şi nu îi mai invită.

Aseară însă, l-a invitat pe Oreste, fără ca discuţia lămuritoare dintre mine şi Oreste Teodorescu să aibă loc (eu am spus că voi avea o astfel de discuţie).

Oreste a fost invitat, a venit la Realitatea, iar producătorii emisiunii i-au spus că nu poate intra, că nu e situaţia clarificată."

"Să îşi ceară scuze"

Va reveni Rareş Bogdan?

Cozmin Guşă:

"Rareş Bogdan trebuie să îşi asume o greşeală. El trebuie să îşi ceară scuze pentru ce a făcut. A pus în pericol brandul Realitatea şi a generat un eveniment neplăcut pentru televiziune.

La fel cum a făcut acum patru ani, când a căzut în braţele lui Ponta în legătură cu postul de şef al TVR. I-am spus atunci că este o greşeală. Atunci l-am iertat şi a revenit pe post."

Cozmin Guşă spune că discuţia cu Rareş Bogdan, discuţie care va decide dacă realizatorul va reveni sau nu pe post de săptămâna viitoare, va avea loc până la sfârşitul săptămânii.

"Dacă face greşeală, trebuie să îşi ceară scuze", a spus Cozmin Guşă, fără a detalia dacă este vorba de scuze publice, pe post.

Rareş Bogdan: "Dacă nu mă laşi să intru pe post azi, consider că ai încheiat colaborarea cu mine"

O suspendare de pe post, chiar şi temporară, înseamnă întreruperea colaborării cu Realitatea, a declarat Rareş Bogdan pentru Paginademedia.ro.

Rareş Bogdan:

"Cozmin Guşă mi-a trimis mesaj că nu voi intra pe post diseară. Că vorbim când se întoarce.

I-am spus, civilizat, că pierdem şi noi, şi Realitatea TV. Dacă nu mă laşi să intru pe post azi, consider că ai încheiat colaborarea cu mine.

Consider ce vreau eu, a răspuns el."

"Dacă eu nu voi putea intra pe post astăzi, consider că postul se poartă mârşav, iar ei nu mai doresc ca noi să colaborăm", a spus realizatorul.

"În momentul în care nu mi se permite astăzi pe post, colaborarea mea cu Realitatea TV s-a încheiat", a punctat el.

Rareş Bogdan:

"Nu doresc şi nu am dorit să plec de la Realitatea. Nu am niciun motiv să îmi doresc să plec de la Realitatea TV. Nu mi-am închipuit vreodată nici măcar că o să ajung să discut aşa ceva.

Nu am purtat discuţii cu nicio altă televiziune."

Reamintim că în ediţia de marţi seară a emisiunii, chiar la jumătatea emisiunii, Rareş Bogdan a declarat că intenţionează să-şi încheie „activitatea” de la Realitatea TV dacă Oreste şi Oana Stănciulescu nu mai sunt primiţi pe post. El cere şi concedierea lui Eduard Pastia de la conducerea editrială a postului.

Rareş Bogdan îl acuză pe Pastia că ar fi decis ca cei doi, invitaţi tradiţionali la Jocuri de putere, să fie interzişi pe post.
În plus, Oreste a scris pe pagina sa de Facebook că a fost „interzis” de la Realitatea TV pentru că ar fi criticat partidul Realitatea.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Duminică, la 21.00, Rareș Bogdan revine la Realitatea TV.
  • Fat frumos calare pe cal Fat frumos calare pe cal
    Si acum o dedicatie pentru nashu guse si guristu raresh - baga! S-a rupt lantu de iubire.....eeeeee! o suta de euro la lautari
    https://www.youtube.com/watch?v=apLEVBKWnRU
  • omar omar
    eu sunt aici doar pentru comentarii...:)))
  • Pivia Lila Pivia Lila
    M-am adăpat aseară din adâncul judecății Muzei de consultant politic. Cum care Muză? Renise Difai! Cică "Realitatea va merge și fără Rareș, și fără mine". I-auzi, fată, ce intervenție live pe telefon, cu geostrategul șoptindu-ți la ureche ce să spui!!! Ooooh. Aaaah. Cimitirele gem de oameni de neînlocuit. E clar că postul va merge și fără Hoandră, și fără Gușă. Muuult mai bine, să fie clar!
  • Mark Mark
    Ce de postaci de la televiziunile batranului securist Felix si aici. Ce emisiune de la Realitatea se apropie ca rating de "Jocuri de putere"? Se vede ca emisiunea astea va statea in gat.
  • Bogdanel Bogdanel
    se poate sa publicati audienta de aseara la RealitateaTv !?
  • Camelian Propinatiu Camelian Propinatiu
    Va fi misto. La 30 de ani de la Revolutie, Epoca Dragnea!
  • Daniel Daniel
    Dupa Antena 3, Romania Tv, partial B1, iata ca PSD a reusit sa puna mana si pe Realitatea Tv

    Trist
  • johhny bravo johhny bravo
    Cam atat despre virtutea si coloana vertebrala a celebrului moderator:

    https://www.paginademedia.ro/2017/07/video-seara-royala-la-realitatea-tv-a-transmis-live-inaugurarea-hotelului-lui-mohammad-murad
  • geo geo
    Dar de "jurnalisti"care le multumesc patronilor ca le permit sa apara pe stricla nu ati auzit ? "Noi cei care lucrăm la Realitatea TV trebuie să le mulțumim celor care ne conduc, patronilor, că au stat drepți și au reușit să mă lase pe mine, pe Rareș sau pe alții să fim liberi”, a declarat aseara Denise Rifai, în direct la Realitatea TV. Care, ca si Gusa, a spus ca Rares Bogdan ar trebui sa isi ceara scuze. Ce coincindenta...
  • Jay Jay
    Este bine ca RB a fost "externalizat", dupa ce intrase, de luni de zile, in delir de grandoare, cu modificari tragi-comice de comportament. Se mai dezinfecteaza putin mediul audiovizual. Ar fi si mai bine ca Realitatea TV sa-si restructureze fundamental politica editoriala, axandu-se pe..."realitatea reala" locala si, mai ales regional-internationala, aceasta din urma lipsind in televiziunile locale de stiri.
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Asa se intampla cand te crezi Gadea :) Bre cand alergi dupa glorie si faima copiindu-i pe altii sfarsesti plecand de la niste sms-uri nici macar prin viu grai sau in sedinta sau live. Se si vedea Bogdanel sahistul acest Kasparov al tv liderul diasporei avea planuri de premier ceva el in frunte si mii de oameni care-l urmeaza :) Haidi bre nu mai fumati fara filtru si fara cafea. Asta pe langa faptul ca l-a luat in brate pe Oreste acest individ volatil si versatil care vrea si el sa fie ceva important ca deja e bunic si e tot la 0-0 ca nu i-a iesit nimic toata viata (o fi de la blestemul lui sensei Badea). Asta e presa frati romani, uitati-va si minunati-va si nu va mai intrebati de ce e politica asa cum e sau de ce n-avem autostrazi. Chiar daca ar face BMW fabrica la Ploiesti tot Loganuri ies. De ce? Pentru ca nu putem.
  • Tornado Tornado
    1. Oricat e de combinagiu si de ipocrit, Gusa are perfecta dreptate in acest caz. Oreste si Stanciulescu sunt doi opinioți consumați, primul si incontrolabil. Rares i-a resapat, dar faptul ca a sarit calul a fost pretextul perfect pt a scapa de el. Geostrategul stia mismasurile taranusului cu batistuta, aerele pe care si le luase frizau bunul simt uitand ca, fara Cozmin, Bogdan era un ilustru nimeni, biet fanfaronas de Cluj.
    2. Edward Pastia e un om de paie, nu decide nimic la Realitatea. Este sclavul lui Gusa, pozitie asumata din momentul in care a aparut in redactie din postura de somer. N-are opinii la combinatiile sulfuroase ale consulrantului politic. Edi nu e inteligent, ci doar penibil si netalentat pe ecran. Vede tot, stie tot si toarna tot. E definitia loialitatiii prostului solemn, Iar cand citeste stiri de pe prompter e delicios de penibil.
    3. Rolul de om de echipa pe care incearca sa il joace Rares e penibil. Daca se intoarce, e umilit la maximum. Daca pleaca, nu il ia nimeni. Isi merita soarta pentru ca a acoperit ipocrit toate potlogariile posibile, a facut bransa de rusine fiind mai periculos decat Gadea (si mai minuscul), care macar e asumat. RB intarzia la toate emisiunile, ajungea dupa ce incepeau, de aceea oamenii vedeau pe post tot felul de intro-uri luate de la altii.
    4. Culmea concedierii la Realitatea ar fi ca Alexandra Pacuraru sa fie data afara de Gusa. Nulitatea suprema lucrata de escrocul absolut!
  • Munteanu Munteanu
    Fara Rares Bogdan .....,veti falimenta curand!!!!
  • Cristi Cristi
    Drăguț. :))

    https://i.imgur.com/uezsIFY.jpg

Trimite un comentariu

sus