Skip to main content

Voyo, gratuit pentru abonații UPC. Cum se poate activa serviciul

 
Voyo, gratuit pentru abonații UPC. Cum se poate activa serviciul
Foto: upc.ro

UPC va oferi gratuit abonaților serviciul de conținut video Voyo, începând cu 15 noiembrie.

Publicitate

Promoția celor de la UPC va fi valabilă până la data de 15 ianuarie 2019, potrivit unui anunț trimis joi abonaților.

Cine poate accesa oferta? Doar cei care abonamnet la televiziune digitală și de internet la UPC. 

Codul de acces la Voyo se obține prin solicitarea unu Cod unic de acces de pe upc.ro. De asemenea, este necesară înregistrarea pe www.voyo.ro, unde se va introduce codul de acces primit de la UPC după solicitare.

„Acest beneficiu pentru abonați a fost dezvoltat în cadrul unui proiect special dintre Voyo.ro și UPC, iar perioada în care abonații UPC vor beneficia de această gratuitate este 15 noiembrie – 16 ianuarie. Suntem deschiși să implementăm astfel de proiecte și campanii alături de mai mulți parteneri.”, au menționat reprezentanții Pro TV.

Cât costă în mod normal Voyo și ce conținut video oferă?

Oferta Voyo conține filme, seriale, canalele Pro TV, Pro 2, Pro X, Pro Cinema, Pro Gold, Pro TV Internațional și alte emisiuni Pro TV (Vocea României, Românii au talent, Triplusec, Las Fierbinți).

Costul lunar al serviciului este de 3 euro plus TVA pentru o lună, 7 euro plus TVA pentru 3 luni și 13 euro plus TVA pentru 6 luni. Voyo mai oferă și sistem pay-per-view, prin care se pot achiziționa filme.

Pro TV mai are și platforma Pro TV Plus, care are în ofertă mai puțin conținut, dar nu necesită un abonament. Detalii despre Pro TV Plus, aici

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Pai daca nu plateste nimeni pentru voyo atunci va fi gratis. Problema e ca nici gratis nu le brea nimeni. hehe
  • Nu, multumesc! Sunt abonat UPC si as putea profita de aceasta ocazie, dar voi spune NU. Am avut odata la ei abonament si nu puteam scapa de ei. Am dezactivat optiunea, i-am sunat si pe ei sa imi dezactiveze optiunea... nimic. Dupa 3 luni platite aiurea si 4 cereri de dezactivare (verbale si scrise) am scapat cu ANPC-ul de ei. Nici nu mai vreau sa aud de nesimtitii astia. Oricum nu ofera nimic interesant. Filmele sunt de calitate slaba si la emisiunile protv-ului nu prea ma uit. Nu merita 17 lei cand hbo go cu 3 canale hbo costa 15 ron.

Trimite un comentariu