Skip to main content

APEL UMANITAR. Ajutor pentru Vlăduț, băiețelul unor colegi din presă depistat cu neuroblastom și tumori la plămâni

 
APEL UMANITAR. Ajutor pentru Vlăduț, băiețelul unor colegi din presă depistat cu neuroblastom și tumori la plămâni

APEL UMANITAR. Pe neaşteptate, la începutul lunii noiembrie, ca o lovitură de nicăieri şi cea mai dură din viaţă, colegul nostru s-a trezit că Vlăduţ, băiatul lui de şase ani, a fost diagnosticat cu neuroblastom şi cu alte două tumori la plămâni, scrie Cristi Hostiuc, directorul editorial al Ziarului Financiar într-un apel umanitar.

Publicitate

Părinții băiețelului lucrează în presă. Pentru Vlăduț trebuie să depună de urgenţă o garanţie în valoare de 120.000 de dolari. Costurile operației sunt mult mai mari.

Mama lui Vlăduț, Eli Ranatescu, lucrează la Adevărul. Tatăl, Sorin Cîrciu, lucrează de 24 de ani în grupul Mediafax.

Vlăduţ, în vârstă de doar 6 ani, a fost diagnosticat recent cu neuroblastom pe suprarenale şi alte două tumori pe plămâni şi are nevoie de operaţie şi tratament de urgenţă.

Pentru operaţie şi tratament el trebuie urgent să ajungă la spitalul Sheba Medical Center, cel mai mare centru medical din Israel.

După ce au analizat dosarul lui Vlăduţ, oficialii spitalului din Israel au decis să îl accepte pentru operaţie şi tratament.

Costurile estimate în această etapă se ridică la 500.000 de dolari. Pentru a-l accepta pe Vlăduţ şi pentru a putea începe tratamentul, familia trebuie să depună de urgenţă o garanţie în valoare de 120.000 de dolari.

Dată fiind gravitatea bolii, este necesară internarea sa de urgenţă în Israel, iar părinţii nu pot acoperi singuri costurile spitalizării.

Conturile deschise pentru Vlad sunt următoarele:

EUR RO29BACX0000003158410005-Unicredit

RON RO56BACX0000003158410004-Unicredit BACXROBU

Titular: Circiu Elisabeta Paula

Donații se pot face și la linkul de mai jos, de pe platforma GoGetFunding:

Vlăduţ, copilul de doar 6 ani, diagnosticat cu neuroblastom are nevoie urgentă de ajutor pentru o operaţie in Israel

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ar fi indicat ca Vladut sa se deparaziteze , nu sa se opereze ! Toti copiii dupa varsta de 5 ani ar trebui sa faca cate un ecograf abdominal ,mai ales daca au intrat in contact pana la aceasta varsta cu animele domestice , sau cu persoane care au caini si pisici ..."Tumorile " la plamani pot fi date de infectia cu Limbrici ,iar neurochisturile fiind date de infectia cu Toxoplasma ...Se vor face analizele de anticorpi specifici in sange !

Trimite un comentariu