Skip to main content

"Michael Jackson" a câştigat Vocea României. Smiley dă a doua oară consecutiv câştigătorul

 
"Michael Jackson" a câştigat Vocea României. Smiley dă a doua oară consecutiv câştigătorul

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI. Echipa Smiley a dat a doua oară consecutiv câştigătorul show-ului Vocea României.

Publicitate

Bogdan Ioan - "Michael Jackson" de România - a câştigat marele premiu Vocea României şi un cec de 100.000 de euro.

Este a doua oară consecutiv când Smiley dă câştigătorul şi a treia oară în istoria show-ului când echipa lui câştigă trofeul. Smiley a câştigat cu Ştefan Stan (în 2011, la primul sezon) şi cu Ana Munteanu (la ediţia de anul trecut).

Câştigătorul a întors toate cele patru scaune ale antrenorilor, la audiţii, după doar primele acorduri, cu piesa Earth Song, a lui Michael Jackson.

Performanţa lui a devenit cel mai vizionat moment de la Vocea României din istoria show-ului. Doar pe contul de youtube al Vocii are aproape zece milioane de afişări.

Finaliştii ediţiei 2018 şi clasamentul:

  • Mădălina Coca (echipa Andra) - Locul 4
  • Alma Boiangiu (din echipa lui Tudor Chirilă) - Locul 3
  • Dora Gaitanovici (echipa Irina Rimes) - Locul 2
  • Bogdan Ioan (echipa Smiley) - Locul 1

Cine este Bogdan Ioan (via Viva.ro):

Bogdan are 28 de ani şi este din Constanţa. însă a studiat Ahitectura la Iaşi.

Până la 17 ani a făcut dans sportiv de performanţă şi chiar a fost printre cei mai buni din ţară.

A renunţat, însă, pentru a merge mai departe cu arhitectura. Tatăl lui lucrează în domeniul construcţiilor, ca inginer, şi l-a sfătuit să facă arhitectură, iar el i-a urmat sfatul.

Este un fan înfocat al lui Michael Jackson. În urmă cu mulţi ani a început să copieze mişcările megastrului, apoi a avut ambiţia de a cânta ca Michael. Apoi s-a apucat să ia şi câteva ore de canto.

La Iaşi a fost descoperit de către băieţii de la Opis Band, care i-au propus să între la ei în trupă. Membrii trupei l-au învăţat să cânte corect. Împreună cu aceştia a făcut un spectacol tribut Michael Jackson, a scris Viva.ro. L-au organizat de două ori, întrucât a avut succes mare în Iaşi.

Istoricul câştigătorilor de la Vocea României:

  • În 2011, la prima ediţie a show-ului de la Pro TV, marele premiu a fost atras de Ştefan Stan, concurent în echipa lui Smiley.
  • În 2012, Horia Brenciu, pe atunci jurat în cadrul show-ului, a dat matele câştigător: Julie Mayaya.
  • În 2013, al doilea an în care Brenciu a dat marele câştigător: pe Mihai Chiţu.
  • În 2014, după ce Brenciu a părăsit show-ul şi a fost înlocuit de Tudor Chirilă, Vocea României a fost Tiberiu Albu (din echipa Chirilă).
  • În 2015, a fost tot al lui Chirilă. Vocea României a fost una deja afirmată: Cristina Bălan, fostă solistă a trupei Impact.
  • În 2016, Chirilă a dat cel de-al treilea a câştigător: pe Teodora Buciu
  • În 2017, Smiley întrerupe "seria Chirilă". Vocea României a fost câştigată de Ana Munteanu. Meriam Jane, din echipa lui Tudor Chirilă, a fost pe locul al doilea.

VIDEO. Audiţia lui Bogdan Ioan, cea mai vizionată pe Youtube din istoria audiţiilor Vocea României:

GALERIE FOTO. Ultimele momente ale finalei Vocea României 2018

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    Ăla poate ești tu mile Putina. :)) oricum un obsedat pupacios esti. Toată lumea știe ca pupi unde scuipi pentru antenuta ta. Nu te-ai saturat? Te mai bagi și în discutii pe care le port cu altii ca nu îți ajunge și mai trebuie sa pupi puțin. :))
  • Dragos Dragos
    Dragilor, e ca-n politica, nu votezi, nu are sens sa comentezi. Si mie mi-a placut mai mult Dora, dar daca nu am votat, ce pretentii sa am. E clar ca a avut mai multi sustinatori si ca l-a ajutat enorm prestatia din auditii. Acolo chiar a fost perfect omul, nu am ce sa comentez, pentru ca am ascultat auditia in casti, la volum mare. Ghinionul Dorei e ca nu a castigat cei 100.000 de euro, dar sunt convins ca o sa aiba o cariera frumoasa. Irina, daca nu cumva si Smiley, ii va compune piese care o vor ajuta sa se lanseze. Totul depinde de ea acum, pentru ca industria muzicala de la noi e cam murdara, in sensul in care daca nu te manelizezi putin si nu canti "ce se cere", nu ai sanse sa intri pe tv sau radio. Sper totusi sa prinda o nisa favorabila, pentru ca, in continuare, nu o vad cantand piese prea comerciale.
  • Mile Mile
    F, postac nu e treaba ta ce cerem noi
  • F F
    Stai tu calm, mile. Cere-le la X factor. Concurenții le vor cere dacă vor considera. Dar la pro se dau premiile pe bune. Nu se anulează ca la antena, ca la emisiunea aia a lui Mircea radu. Așa ca preocupa-te de treburile alea problematice de la antena care știm ca sunt adevărate, nu inventate, create de antenisti obsedați ca tine.
  • Mile Mile
    F, stai calm, doar să zică nr de voturi
  • F F
    Bai mile Putina, tu sa taci. La antene așa funcționează? Apare un obsedat ca tine, zice ca ceva este fals fără vreo dovada și este crezut? Nu eu trebuie sa dovedesc ceva, tu ești ăla care trebuie sa dovedești ca acuzele tale de fraudare a votului sunt mai mult decât obsesiile unui antenist ofticat si extenuat de la atâta pupat pentru antena. Asa ca ai vreo dovada obsedatule? :)) cum nu, te las sa te oftici în continuare.
  • D D
    "Mile", si daca iti arata tie numarul voturilor, tot scriai pe aici ca este o prefacatorie acest concurs...
    Iti sugerez sa te uiti la "X Factor". Acolo poate castiga un concurent pe gustul tau.
  • Mile Mile
    F, pai atunci taci, tu o ne spui ce să zicem și ce nu , ce esti avocatul lor, tu comentează stirea , nu ce zic alții și ce păreri au , ai inteles postac
  • F F
    @ mile : paginademedia devine site de teorii ale conspirației? :)) știm ca a luat cele mai multe voturi. Cine știe ca nu este așa, este invitat sa facă inclusiv o plângere, dar sa dea cu nume și prenume ca sa știe lumea cine e obsedatul.
  • Mile Mile
    F, a fost prezentat nr voturilor sau nu
  • F F
    @ vai de vocea bietei romanii : a meritat sa câștige pentru ca a adunat cele mai multe voturi. Este simplu. Eu am specificat ca a intrat intr-un top global the voice doar ca sa arat cat de apreciat este. Nu contează ca în finala x a cântat mai bine decât el. Contează ca si-a făcut niște fani care au fost dispuși sa ia telefonul și sa îl voteze. Când acceptam și noi partea asta a jocului? Ca tot vorbim de prototipuri triste ale romanului, este penibil ca după fiecare concurs de gen, învinșii fac o gura mare din care iese numai ceva. Votați dragilor dacă va pasa așa mult. La sfârșit dați dovada de fair play și felicitați câștigătorul.
  • mile mile
    oricum nu va ajunge nimic , nu poti face cariera ca plagiator sau imitator
  • Ion Ion
    A castigat un karaokist. In duet a cantat si fals. El trebuie sa fie trimis in SUA sa participe la concursuri de imitatii de MJ in Las Vegas. Nu e de Vocea Romaniei pentru ca un karaoke nu e cantat.
  • Mile Mile
    De parca votul publicului conteaza aici
  • Vai de vocea bietei Romanii Vai de vocea bietei Romanii
    @F, tu esti prototipul votantului roman: nu te-ai uitat, nu ai auzit, nu știi, dar este clar că merită! Ești o " mama omida" a vocilor din Romania! :)))
    Daca era un concurs " youtubu' României" cu siguranță merita sa câștige ! Însă în finala, ca și în etapele live, nu a cântat ci a behăit!!! A falsat până și la partea vorbită, atât de afon este! Ca să nu mai zic că voce nu are nici cat antrenorul lui. Greu de crezut, dar adevărat!:))
    Nu am nimic cu el, este un băiat educat și pare cu bun simt, dar că roman nu cred că un concetatean cu bun simt și minima decenta se bucura ca " vocea " țării este un afon!
    Însă nu mă mir. Acest băiat și trofeul primit sunt reprezentativi pentru societatea romaneasca: câștigă oamenii lipsiți de calitățile necesare, dar promovați corespunzător (de un trust Tv). Asa se explică de ce avem în fruntea politicii infractori, guvern condus de un om de paie, miniștrii proveniti din secretare, karatiste, vânzători de cârnați samd.

Trimite un comentariu

sus