Skip to main content

DATABASE. Poveste de Crăciun în Bucureşti. Anca Sînă Serea, Roxana Ciuhulescu, Ioana Papadopol şi Tily Niculae, pe tărâmul „Spărgătorul de nuci”

 
DATABASE. Poveste de Crăciun în Bucureşti. Anca Sînă Serea, Roxana Ciuhulescu, Ioana Papadopol şi Tily Niculae, pe tărâmul „Spărgătorul de nuci”

Paginademedia DATABASE. Cui nu îi plac filmele Disney? Toată lumea iubeşte prinţesele frumoase, tinerii curajoşi, animalele simpatice vorbitoare şi poveştile pline de aventură şi iubire din aceste filme. Iar finalurile fericite ne fac să zâmbim, indiferent cât am fi de supăraţi sau stresaţi.

Publicitate

Aceste poveşti ne absorb în realitatea de ”atunci şi acolo” şi ne fac să trăim experienţe de care noi nu avem parte ”aici şi acum”.

Cu prilejul lansării în cinematografe a filmului „Spărgătorul de nuci şi cele patru tărâmuri” – cea mai nouă şi mai spectaculoasă producţie Disney –, Forum Film România a organizat o şedinţă foto specială.

Vedetele, alături de copiii lor, au intrat cu emoţie şi bucurie în poveste, descoperind tărâmurile de basm din film: Ţinutul Florilor, Ţinutul Dulciurilor şi Ţinutul Fulgilor de Nea, reimaginate în spaţiul magic de la Atelier Florens.

Iar această călătorie în cele trei tărâmuri a fost una de neuitat pentru Anca Sînă Serea, Roxana Ciuhulescu, Ela Crăciun, Ioana Papadopol, Tily Niculae, Simona Dragomir, Ramona Solomon, Livia Graur, Eli Roman, Cristina Şişcanu, Alina Dumitru, Andra şi Răzvan Gogan, fiind imortalizată în imagini minunate de către Lilebuba Photography.

Filmul „Spărgătorul de nuci şi cele patru tărâmuri” este distribuit de Forum Film România şi rulează la cinema în format 3D, în varianta subtitrată şi dublată.

GALERIE FOTO.

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus