Skip to main content

REACŢIE. De ce a refuzat echipa „România, te iubesc” premiul APTR

 
REACŢIE. De ce a refuzat echipa „România, te iubesc” premiul APTR

Cum explică echipa „România, te iubesc” decizia de a refuza premiul APTR, despre care Paginademedia.ro a scris în premieră?

Publicitate

„Echipa România, te iubesc! îşi rezervă dreptul de a accepta sau refuza un premiu, iar decizia e în strânsă legătură cu valorile şi principiile după care se ghidează cei şase jurnalişti.

Anchetele acestei emisiuni sunt realizate la cel mai înalt standard de profesionalism, iar în spatele lor stau mii de ore de documentare şi filmare”, au transmis ei într-o poziţie.

Emisiunea România, te iubesc, de pe Pro TV, a fost anunţată, înaintea Galei, că a câştigat unul dintre premii. L-a refuzat. Pro TV a luat însă un premiu, pentru Las Fierbinţi, ridicat de regizorul serialului, Dragoş Buliga (în calitate de reprezentant al companiei Frame Film, care produce serialul pentru Pro TV).

De ce a acceptat postul premiul pentru Las Fierbinţi?

Răspunsul Pro TV: „Nu comentăm”

Reamintim că marţi seara au fost acordate premiile Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR), la care au fost premiate nume precum Carmen Avram, Adelin Petrişor, Câştigă România cu Virgil Ianţu şi Las Fierbinţi. Dar şi Adrian Ursu, Alessandra Stoicescu, Radu Tudor şi Ionuţ Cristache.

Premiile care se ridică la 1.500 de lei pentru fiecare sunt suportate de Primăria Capitalei (ARCUB le va vira, direct, banii, după cum Paginademedia.ro a scris AICI).

Gala susţinută de Primăria Capitalei a câştigat şi o emisiunea sponsorizată de …Primăria Capitalei. Realizator: Adrian Ursu.

Realizatorul de la Antena 3 a luat premiu pentru emisiunea „365 de eroi ai României'. Un program realizat în cadrul proiectului „Bucureşti Centenar' al Primăriei Bucureştiului.

După dezvăluirile Paginademedia.ro, Cosmin Prelipceanu, premiat pentru transmisiunea specială de la Clubul Colectiv, a anunţat că va refuza premiul în bani şi că nu a ştiut că premiile sunt finanţate public.

Citeşte şi:



Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdanel Bogdanel
    Felicitari Romania te iubesc un gest firesc....Ionut Cristache premiat ha ha iar restu numa de la A3 PSD
  • Mile Mile
    Cand fac o anchetă despre ștergerea datoriilor de către nastase și cum il pupau in fiecare zi la știri, au curaj sau doar se cred șmecheri cu altii
  • prapastiosu prapastiosu
    @mad79 - BRAVO!
    Subscriu la cele scrise de tine, concis si foarte bine compus, inca o data felicitari!
    Sper sa-l citeasca toti pupincuristii din media!
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Doar de dragul cititorilor,paginademedia.ro, ar trebui sa scoata comentariile. M-am saturat sa intru sa citesc un articol si sa vad com toti imbecilii se scuipa ca la usa cortului. In tara asta nu mai poti purta o discutie civilizata ca vin toti sinecuristii si imbecilii sa iti spuna de care parte esti si cati bani ai primit... Asa mizerie rar ti-e dat sa vezi. Neamul asta a prostit definitiv.
  • ficusul ficusul
    Multa uniune ieuropeana rezistoizilor de pretutindeni
  • doru cireasa doru cireasa
    Felicitări. Pro tv i-a dat lui Hoszu neni palma meritată. A dovedit că nu toate constiintele sunt de vinzare.
  • Nelu Fotomodelu Nelu Fotomodelu
    Chapeau! Pentru restul amaratilor care comenteaza pe aici pro trustul intact: Ba baieti, cantati la alta masa ca aici nu merg manelele "noi cantam, voi dansati". Astea merg pe Ju rnalul, dc news, e v z, l ju, st pe surse samd. Hai *** antenistilor.
  • mad79 mad79
    Esti ***, sfertodoct, lingau, mincinos patologic si nu iti poti gasi un loc de munca onorabil?
    Ti-ai vinde si familia pentru 100 de euro si o cazare moca, la Mamaia, in plin sezon estival?
    Te ingrozeste ideea ca tara ta s-ar putea transforma intr-una civilizata, in care prostia, incompetenta si hotia ar fi puse la index iar tu ai ajunge sa aduni gunoaiele de pe strazi?
    Ii urasti de moarte pe oamenii curati, harnici, talentati si cinstiti, pentru ca nu ii poti intelege?
    Acum ai o sansa unica!
    Intra in gasca adunata de Dragnea de prin toate haznalele presei si ajuta-l sa duca Romania in lumea a treia!
    Mananca *** cu polonicul, improasca in toate directiile, sadeste si cultiva frica, dispretul si ura in sufletele slabe, zapaceste-i pe cei care te privesc si asculta, fa-i pe oameni sa nu mai creada in existenta unor notiuni precum adevarul, dreptatea, onoarea si demnitatea!
    Iar daca iti vei face bine treaba. vei fi premiat precum cei de la APTR. Adica vei primi bani, FOARTE MULTI BANI, de la bugetul statului, la drum de seara, cu dragoste, cu temei, neimpozabili (te invata bajetii si fetili cum sa faci) si nerambursabili.
    Iar acesta va fi doar inceputul.
    Fii ca ei!
  • rosu ion rosu ion
    Despre ce e vorba in emisiunea asta cu titlu manelistic, Romania, te iubesc? In afara de unele filme, ProTv e imposibil de urmarit.
  • Gelu Stralucelu Gelu Stralucelu
    Deontologeală, nenicule, până la lacrimi!
    Super-echipa asta ar trebui să ancheteze, de pildă, cum s-au anulat datoriile ProTV către statul român, vreo 45 milioane euro! Ar rupe audiențele și cu alte combinații șmekere ale Shogunului, poate bagă o cameră ascunsă prin vila Janinei din Paris.
    Sau să ne spună la o oră de vârf dl Cristian Leonte cum nu putea să refuze postul-campion premierile Elenei Udrea pentru interviurile antologice în care îi trimitea pe email întrebările convenabile dinainte.
    În rest, succesuri maxime!
  • F F
    Ce zice marian este foarte adevărat. Inainte de ieșirea din must carry a posturilor anteniste, existau niște persoane care era scandalizate fiindcă ar plăti pentru Protv. De când și antena ia bani de la cablisti, ca prin minune, nu a mai existat nici măcar un comentariu de gen. :)) s-au schimbat ordinele?

    Așa și cu las fierbintii ăștia. Dacă pro va lua bani, concurenta va copia cum se pricepe cel mai bine și brusc pe nimeni nu va mai deranja ca se dau bani de la stat pentru filme și seriale. Se lucreaza bine pe aici.
  • marian marian
    Mihai antenistule canta la alta masa tu un moralist care se plange toata ziua ca pro iti fura banii prin abonamentul de cablu esti penible . cred ca ar trebui sa dispari in ceata jurnalisti de la Romania te iubesc sunt cei ma profesionisti din televiziune nu marita sa se manjeasca pe maiini cu asa ceva , mai era Carmen Avram dar a plecat la o televiziune infecta dupa ce pro a facut-o mare
  • Miriam Racord Miriam Racord
    Oricum sunt destul de modeste premiile acestea.
    Sper că premiile refuzate să fie donate departamentelor de asistență socială din primăria generală și primăriile de sector.
  • iana iana
    Bravo lor, dovada de caracter!
  • Mihai Mihai
    A refuzat "Romania, te iubesc!", dar PRO TV a luat bani si premiu pentru "Las fierbinti" pentru care mai au si cerut 1 milion euro ajutor de la guvernul psd... "Printipuri" doar de ochii lumii.

Trimite un comentariu

sus