Skip to main content

(P) NCN a semnat un parteneriat cu Associated Press, agenţia americană de ştiri

 
(P) NCN a semnat un parteneriat cu Associated Press, agenţia americană de ştiri

(P) Postul TV NCN a semnat la începutul acestei luni un parteneriat cu una dintre cele mai reputate agenţii de ştiri din lume - Associated Press.

Publicitate

Agenţia americană de ştiri va furniza pentru NCN conţinut video şi text, dar va oferi şi accesul la peste 7000 de materiale de arhivă ce se referă la România, unele dintre imagini având peste 80 de ani vechime.

"Este o mare bucurie pentru mine să ştiu că NCN va primi ştiri de top din întreaga lume de la un simbol al jurnalismului mondial, care are în palmares 53 de premii Pulitzer, din care peste jumătate pentru fotografie. Peste 4 miliarde de oameni din aceasta lume primesc şi citesc conţinut editorial de la Associated Press.

Vom putea astfel furniza pentru telespectatorii noştri din România ştiri din întreaga lume la prima mână - de la tot ce se întamplă în Europa în plan politic, social, economic, până la tot ce se întâmplă important în lume, inclusiv transmisii live ale celor mai importante evenimente.

Associated Press este o agenţie care pune mare preţ pe jurnalişti, pe jurnalism, aşa cum facem şi noi. NCN va creşte cu siguranţă prin acest parteneriat, căci expertiza AP este un standard în întreaga lume", spune jurnalistul Liviu Alexa, cel care a fondat postul national de ştiri plecând de la un canal local de televiziune din Cluj-Napoca.

Mii de clipuri despre România, din 1929 şi până în prezent

"Un lucru important este ca vom avea acces si la materiale de arhiva ce se refera la Romania.

Peste 7000 de clipuri din 1929 incoace, de la momente istorice ale tarii noastre pana la vizite importante sau fapt divers, toate isi vor regasi exprimarea pe NCN", mai spune Liviu Alexa.

Postul national de stiri NCN emite incepand din 30 noiembrie, fiind difuzat in retelele UPC, Telekom si NextGen, cu o acoperire de 3,5 milioane de case.

NCN face parte din grupul Presa Buna care cuprinde un canal local de televiziune la Cluj, dar si 15 ziare locale online in 15 dintre cele mai importante judete ale Romaniei.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Aoleu, razvan dumitrescu de la antena 3 e si la postul asta ncn? Vor sa aplice reteta antenelor care cica sunt partenere ale CNN, deci e clar cata credibilitate pot avea "jurnalistii" astia de duzina de la ncn si inregimentati in niste gasti.

Trimite un comentariu

sus