Skip to main content

VIDEO. Moromeții trec granița. Filmul românesc se vede online pentru românii din diaspora. La ce preț

 
VIDEO. Moromeții trec granița. Filmul românesc se vede online pentru românii din diaspora. La ce preț
Horațiu Mălăele în rolul lui Ilie Moromete

Filmul românesc Moromeții 2 se vede și peste graniță. Pelicula este disponibilă contra cost de astăzi, 17 decembrie, în regim Video on Demand (VOD) pentru românii din diaspora. 

Producția costa 10 euro și se vede pe platforma Vimeo, pe un abonament valabil 24 de ore, anunță reprezentanții producției. 

Publicitate

Filmul este disponibil în toate țările, mai puțin în România și Republica Moldova, unde va putea fi accesat în curând de pe o platformă similară.

Moromeții 2 mai este disponibil și în cinematografe, unde a fost lansat luna trecută. A fost vizionat de aproximativ 170.000 de spectatori, completează sursa citată. 

Filmările au început anul trecut, în septembrie, majoritatea secvențelor fiind turnate în aceeași casă, din același sat (Talpa, județul Teleorman) în care a fost realizat și primul film în 1985.

Moromeții 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete (Horațiu Mălăele), din satul din Câmpia Dunării, și-l are în prim-plan pe mezinul Niculae (Iosif Paștina).

Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere. Între el și cea de-a doua soție, Catrina (Dana Dogaru), tensiunile continuă, în timp ce Niculae este pus la încercare de promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi.

Din distribuție fac parte: Horațiu Mălăele (Ilie Moromete), Dana Dogaru (Catrina Moromete) și Iosif Paștina (Niculae Moromete), aflat la debutul într-un rol principal în cinema.

Alături de ei apar Răzvan Vasilescu (Cocoșilă), Gheorghe Visu (Matei Dimir), Oana Pellea (Fica), Andi Vasluianu (Vasile al Moașei), Florin Zamfirescu (Țugurlan), George Mihăiță (Aristide), Ioana Bugarin (Ileana), Paul Ipate (Paraschiv), Vlad Logigan (Notarul Oprescu), Cuzin Toma (Oauăbei), Marian Râlea (Cârcâdat), Dorina Chiriac (Mărioara Bâzdoveică), Liviu Pintileasa (Zdroncan), cu participarea extraordinară a lui Ion Caramitru (Directorul școlii).

 VIDEO. Trailer-ul Moromeții 2

Morometii 2 from Transilvania Film on Vimeo.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Jalnic auzi film alb negru in 2018
    Pacat de actorii din film care au muncit atata pentru o capodopera romaneasca
  • 10 EUR pentru 24h, in timp ce Netflix costa 10 EUR pentru o luna... Nu, multumesc! Va mai mirati de ce e pirateria in floare.
  • Va vine sa credeti cum unul din putinele filme create in Romania care pot avea succes inca nu este disponibil spre vizionare chiar in Romania decat in cinematografe care si alea exista unde si unde aproape spre deloc. Chiar nu se gasea o solutie sa se comercializeze si la noi pe online exact de la lansare. Il faci disponibil pentru alte tari si pentru Romania o lasi mai la urma...jalnic
  • 10 euro pentru 24 ore? :)))) o sa aiba 10 clienti, dintre care 8 fiind rudele celor implicati in film.

Trimite un comentariu