Skip to main content

Ardeleanul FM a vrut să fie Radio Guerrilla. CNA a respins

 
Ardeleanul FM a vrut să fie Radio Guerrilla. CNA a respins
Foto: Radioguerrila.ro

Schimbarea denumirii din Ardeleanul FM în Radio Guerrilla a stat într-un vot. Consiliul Național al Audiovizualului a respins, la limită, solicitarea News Media SRL de a transforma Ardeleanul FM din Alba Iulia, în Radio Guerrilla. 

Ardeleanul FM a fost preluat de Radio Guerrila anul trecut și are emisia postului în proporție de 95%. Anul acesta a venit cu solicitarea de a-i schimba denumirea. 

„Nu are sens să mai menținem această denumire când 95% din program este Radio Guerrilla. Nu mai are nicio logică”, a spus în fața membrilor CNA un reprezentan din partea Ardeleanul FM. 

„Am fost personal acolo (la Alba Iulia - n.r.). Chiar am încercat să fac o variantă de proiect local de radio, dar nu am reușit să-l menținem”, le-a mai spus membrilor. 

Publicitate

Cererea a fost respinsă la limită. Au fost doar cinci voturi „pentru”, în condițiile în care era nevoie de cel puțin șase. Au fost pentru Dorina Rusu, Alexandru Kocsis, Nicolae Bălașa, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea.

Împotrivă au fost Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu, Monica Gubernat, Orsolya Borsos și Ramona Sorescu. 

Amintim că Radio Guerrilla a intrat în acționariatul News Media, care operează ArdeleanuL FM (91,2 FM), în urma acordului CNA dat în ianuarie 2018, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @Mihai
    Din contra, Guvernul PSD este criticat dur la Radio Guerrilla. Mie personal mi se pare cel mai ok radio din Romania. Il ascult de prin 2008. Muzica buna, oameni ai radioului foarte buni.
  • Foarte BINEEEE !!! CNA, luptati si tineti radiourile locale in viata ca sunt din ce in ce mai putine iar noi am vrea cat mai mult program local, ca deh' de bucurestisme ne-am cam saturat!
  • Foarte bine! De ce Radio Goarna PSD Guerrilla sa isi verse propaganda PSD si in Ardeal? Unii fac Alianta Ardealului ca sa scape de PSD iar Dobrovolschi, sluga PSD-ului, vrea sa ne forteze sa ii ascultam aberatiile? NU VREM!

Trimite un comentariu