Skip to main content

Membru CNA vrea reanalizarea sancțiunii de la Realitatea TV. Solicitarea, discutată chiar în ziua în care postul ar trebui să-și oprească emisia 10 minute

 
Membru CNA vrea reanalizarea sancțiunii de la Realitatea TV. Solicitarea, discutată chiar în ziua în care postul ar trebui să-și oprească emisia 10 minute

Publicitate

CNA ia în discuție în ședința de joi sancțiunea pentru Realitatea TV, chiar în ziua în care postul at trebui să-și oprească emisia pentru 10 minute. 

Discuția vine după Alexand Kocsis, membru nou intrat în Consiliul Național al Audiovizualului, a decis să ceară reanalizarea sancțiunii. Kocsis a lipsit din ședința de marți. 

„Întrucât nu am putut fi prezent la ședința CNA de astăzi și nici prin cap nu mi-a trecut că noii mei colegi ar putea da o sancțiune atât de severă postului Realitatea TV pentru evenimente vechi de 5 luni și nejudecate atunci când ar fi avut, cu adevărat, sens, am luat decizia de a solicita rediscutarea cauzei în ședința de joi”, a anunțat Kocsis pe pagina sa de Facebook, marți seara, după decizia CNA. 

„Eu reprezint un singur vot și doar votul meu nu poate schimba decizia luată astăzi împotriva Realității TV, dar argumentele poate vor reuși. Am încredere în înțelepciunea colegilor mei și în faptul că vor să scape aceasta instituție de eticheta de instituție puternic politizată pe care a pus-o publicul în ultimii ani. Eu unul vreau și la mine veți vedea consecvență indiferent de radiodifuzorul aflat în discuție”, a mai adăugat acesta. 

Amintim că CNA a decis în ședința de marți să sancționeze Realitatea TV cu întreruperea emisiei 10 minute, pentru mai multe abateri de la lege, în perioada protestelor din 10 august, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Stiai care va fi ordinea de zi dar nu ai putut fi prezent la sedinta - puteai cere amanarea discutiei ptr o sedinta la care puteai participa, daca te interesa subiectul. Ce ar fi ca dupa fiecare sedinta CNA, un membru care nu a putut participa la acea sedinta, nemultumit fiind de o decizie luata in lipsa sa intr-o anumita chestiuni, sa propuna rediscutarea acelei chestiuni. Cred ca domnul respectiv nu cunoaste regulamentul CNA daca posteaza asa ceva.

Trimite un comentariu