Skip to main content

DATABASE. Filmul „Ralph rupe netu' ”, o adevărată rețea socială. Cosmin Seleși, Andra Gogan, Irina Margareta Nistor, Ana Lesko, la premieră

 
DATABASE. Filmul „Ralph rupe netu' ”, o adevărată rețea socială. Cosmin Seleși, Andra Gogan, Irina Margareta Nistor, Ana Lesko, la premieră

Paginademedia DATABASE. Anul 2019 a început în forță pentru iubitorii filmelor Disney. Noul film de animație al studiourilor Disney, „Ralph rupe netu' ”, a fost vizionat în premieră săptămâna trecută la Cinema City de peste 300 de invitați, iar după reacţiile publicului, filmul deţine reţeta perfectă pentru a umple sălile de cinema şi chiar să depăşească succesul înregistrat de „Ralph strică tot”.

Au explorat planeta infinită a internetului și s-au distrat alături de personajele Disney, printre alții, Andra Gogan, Bibi, Anna Lesko, Simona Dragomir, Irina Margareta Nistor, Răzvan Gogan, Cosmin Selesi, Oana Coșbuc, Ana și Virgil Stănescu, Vitalie Cojocari sau Dorin Chioțea.

Publicitate

Povestea lui Ralph este o continuare a filmului de succes din 2012 „Ralph strică tot” și reprezintă o nouă etapă plină de provocări în relația de prietenie a celor doi protagoniști – Ralph (vocea lui John C. Reilly) și Vanellope (vocea lui Sarah Silverman).

În noua poveste, pe lângă noile provocări din relația celor doi, descoperim și marea lume a internetului, care nu e doar enormă, ci și „foarte bogată în personaje și locuri”, după cum afirmă regizorul Rich Moore. „Acesta e cel mai complex film de animație la care am lucrat vreodată, din punctul de vedere al personajelor, designului și al locațiilor”, mai spune el.

Coloana sonoră a filmului îi aparține celebrei trupe Imagine Dragons, deținătoare a unui premiu Grammy. Imagine Dragons a compus o piesă originală – „Zero” – special pentru această producție, solistul Dan Reynolds afirmând că temele emoționale ale filmului se reflectă în noul cântec.

Filmul „Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2 / Ralph rupe netu’: Ralph strică tot 2” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera în cinematografe pe 4 ianuarie 2019, în variantă subtitrată și dublată.

VIDEO. Ralph rupe netu' subtitrat

VIDEO. Ralph rupe netu' dublat

GALERIE FOTO. 

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Secțiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afișate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secțiunea Paginademedia Database, aici.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu