Skip to main content

Emisiune nouă la Kanal D. Ernest pleacă „În căutarea adevărului”. Încă un „Fake” reality

 
Emisiune nouă la Kanal D. Ernest pleacă „În căutarea adevărului”. Încă un „Fake” reality

Încă un reality show pe bază de scenariu. Postul Kanal D anunţă o nouă emisiune pentru Ernest.

Publicitate

Este vorba despre „În căutarea adevărului”, o emisiune de tip „fake” reality (pe bază de scenariu), în care vor fi prezentate situaţii de viaţă, relaţii încurcate şi probleme financiare cu care oamenii se pot confrunta în viaţa de zi cu zi.

Ernest va rolul de narator şi mediator de conflicte în noua emisiune de „dramatizări realiste” ce va începe la Kanal D de luni, 14 ianuarie. Kanal D nu a menţionat însă numărul de ediţii pe săptămână şi nici ora la care va fi difuzată.

Ce se va întâmpla cu emisiunea Ochii din umbră, prezentată tot de Ernest? Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Kanal D au menţionat că în prezent emisiunea este difuzată în reluare, însă emisiunea va continua.

Ernest:

„Încercăm să le oferim telespectatorilor noştri poveşti ale unor oameni aflaţi în situaţii limită, situaţii disperate în care cei ca noi au fost înşelaţi de semenii lor, de apropiaţi sau chiar de familie. Ne dorim ca această emisiune să fie pe placul românilor, mai ales că românii au demonstrat, nu de puţine ori, ca au stofă de justiţiari”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragi mei, v-am citit comentariile si imi dau seama ca nu ati inteles esenta.
    Ernest este un talent, un om dedicat muncii pe care o face, nici vorba de ce ziceti pe acolo, iar emisiunea "In cautarea adevarului" prezinta situatiile limita din viata reala si ne ajuta pe toti sa intelegem cum sa le depasi si cum sa ne purtam ca sa avem o viata linistita, impacata si fericita. Ne invata cum sa fim corecti unii fata de altii, cum sa reusim in viata pe toate planurile!
  • În programul KanalD"În căutarea adevărului "e ok,dar din păcate nu traduce românește pentru că persoanele sunt surde și trebuie să traduce românește asta
  • În principiu se poate face această emisiune și cu persoane reale dar cu un acord scris al lor deoarece intrăm îm sfera dreptului la imagine publică. Si cek mai probabil că nu toate persoanele implicate într un caz real de gen și ar da acordul ca să apară la tv. E adevarat că un fake față de un posibil caz real e o încercare poate nereusită dar e cam singura soluție. Daca vreunul angajăm detectivi pentru probleme personale oare avem dorința de a le expune și public sau le păstrăm pentru noi?
  • Vreau sa stiu daca se poate face aceasta emisiune si cu pers din viata reala?
  • "si pro tv are la ora 14 un fake"
    "milica", dar nu se compara cu "facatura" de "Insula Iubirii"... Macar de la acel "fake" de la ora 14 de la "Pro TV" ai ce invata; chiar si numele emisiunii inseamna ceva.
  • Razvane zis si mile daca era pe antanuta ta draga era o emisiune f ,buna asa ca e la pro nu este buna oricum eu nu urmaresc asa ceva am urmarit doua episoade si a fost destul , dar dupa cum se vede are audienta si oricum este mai bun serialul decat acces in,,,,,,,,,,,,,,,,,

Trimite un comentariu

sus