Skip to main content

Emisiune nouă la Kanal D. Ernest pleacă „În căutarea adevărului”. Încă un „Fake” reality

 
Emisiune nouă la Kanal D. Ernest pleacă „În căutarea adevărului”. Încă un „Fake” reality

Încă un reality show pe bază de scenariu. Postul Kanal D anunţă o nouă emisiune pentru Ernest.

Publicitate

Este vorba despre „În căutarea adevărului”, o emisiune de tip „fake” reality (pe bază de scenariu), în care vor fi prezentate situaţii de viaţă, relaţii încurcate şi probleme financiare cu care oamenii se pot confrunta în viaţa de zi cu zi.

Ernest va rolul de narator şi mediator de conflicte în noua emisiune de „dramatizări realiste” ce va începe la Kanal D de luni, 14 ianuarie. Kanal D nu a menţionat însă numărul de ediţii pe săptămână şi nici ora la care va fi difuzată.

Ce se va întâmpla cu emisiunea Ochii din umbră, prezentată tot de Ernest? Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Kanal D au menţionat că în prezent emisiunea este difuzată în reluare, însă emisiunea va continua.

Ernest:

„Încercăm să le oferim telespectatorilor noştri poveşti ale unor oameni aflaţi în situaţii limită, situaţii disperate în care cei ca noi au fost înşelaţi de semenii lor, de apropiaţi sau chiar de familie. Ne dorim ca această emisiune să fie pe placul românilor, mai ales că românii au demonstrat, nu de puţine ori, ca au stofă de justiţiari”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Putina Razvan Putina
    Lectii de viata, cea mai tampita emisiune, e fake!
  • mile mile
    si pro tv are la ora 14 un fake
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Ceva audiente ????
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Emisiune de ***!
  • geo geo
    Daca s-ar scoate acest gen de emisiune ieftina - cu actori amatori care isi joaca rolurile - ar ramane baiatul pe drumuri...
  • Alin Alin
    Emisiune sectantā sa se faca.

Trimite un comentariu

sus