Skip to main content

Modificări în grila Kanal D: Puterea Dragostei, emisiunea Andreei Mantea, va fi mai târziu. Și Ernest și Teo își schimbă orele de difuzare

 
Modificări în grila Kanal D: Puterea Dragostei, emisiunea Andreei Mantea, va fi mai târziu. Și Ernest și Teo își schimbă orele de difuzare

Kanal D își modifică grila din timpul zilei: Andreea Mantea, Ernest și Teo se văd la alte ore. Schimbările vor apărea pe post de luni, 4 februarie, anunță reprezentanții postului. 

 • Totul pornește de la Puterea Dragostei, emisiunea prezentată de Andreea Mantea. Mai exact, partea a doua a producției va fi mutată mai târziu, de la ora 13:00, la ora 17:00
Publicitate

Prima parte din Puterea Dragostei va fi difuzată în continuare, de la ora 11:00. Reamintim că show-ul este programat de luni până vineri la orele menționate mai sus, iar sâmbăta sunt difuzate galele, de la ora 15:30. 

 • Apoi, producția lui Ernest trece la ora 13:00, în loc de ora 17:30 cum era difuzată până acum. Emisiunea a debutat la începutul anului și este difuzată de luni până vineri. 
 • Teo Show va fi difuzată cu jumătate de oră mai devreme, adică de la ora 14:30, de luni până vineri. 

Cum va arăta grila din timpul zilei la Kanal D începând de luni, 4 februarie: 

 

 • Puterea Dragostei - Prima parte, de la ora 11:00
 • În căutarea adevărului - de la ora 13:00
 • Teo Show - de la ora 14:30
 • Puterea Dragostei - A doua partea - de la ora 17:00

Mutările vin în contextul audiențelor bune pe care le face show-ul Andreei Mantea. Ieri, partea a doua din emisiunea Puterea Dragostei a fost lider de audiență pe toate targeturile.

COMERCIAL. Pe intervalul de difuzare a fost peste Pro TV și Antena 1. Pe publicul tânăr a scos o medie de aproximativ 142.000 de privitori pe minut. Pe locul doi, Pro TV a avut cifre de aproximativ 112.000 de telespectatori. 

NAȚIONAL. În toată țara a scos, în medie, o audiență de aproximativ 950.000 de privitori în fiecare minut. Pro TV a fost următorul post clasat, cu o medie de 800.000 de telespecatori. 

URBAN. Emisiunea stă bine și la orașe, unde a scos o medie de audiență de aproximativ 313.000 de privitori pe minut. 

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Bravo kanal d și filme f bune și emisiuni de top .Este prima televiziune din România care știe sa facă divertisment și sa facă oamenii sa se simtă bine .BRAVO!
 • Emisiunea lui Ernest trebuie scoasa din grila. Reprezinta un mare minus pentru Kanal D. Sa aduca Bravo ai stil pe acel tronson orar.
 • La 17.00 se pierde audiența la Puterea Dragostei.Nu stau oamenii in casa la ora aia pentru emisiune.Mai ales acum xand se mareste ziua...Eu personal voi renunta.
 • Mai bine puneau ernest la 17.30 sau cat ii acum ,pe teo sa o "arunce" la 11,si puterea dragostei de la 13:30 sa zicem
 • in primul rand TEO avea audienta ramasa de la puterea dragostei ..in ideea ca emisiunea fake a kui Ernest care sigur nu face audienta nu va fi bn pt teo iar puterea dragostei nu o sa faca fata pe tronsonul 17 19 care e al antenei sau pro tv
 • Proastă idee să împartă în "mii de bucățele" grila.Mai bine pun de la 11:57 la 12:58 Puterea Dragostei și Ernest să fie de la 12:58 la 14:54.Vorbesc ironic,bineinteles dar nu mi se pare că această nouă formulă o să aibă prea mare succes cu Ernest băgat cu o minciună la 13.
 • Poate reușiți sa mai postați audiente si din day time nu numai din prime time! Stirile Kanal D ,Puterea dragostei ,partea a doua au fost lideri pe toate targeturile cu exceptia stirilor care au fost pe primul loc doar pe national si comercial!

Trimite un comentariu