Skip to main content

AUDIENŢE. Asia Express, prima ediţie din sezonul al doilea: Aproape egalitate cu Pro TV pe naţional şi urban. Locul doi pe comercial

 
AUDIENŢE. Asia Express, prima ediţie din sezonul al doilea: Aproape egalitate cu Pro TV pe naţional şi urban. Locul doi pe comercial

AUDIENŢE. Al doilea sezon al show-ului Asia Express a adus Antenei 1 cifre aproape la egalitate cu Pro TV la oraşe şi în toată ţara. Pe publicul comercial, show-ul a avut poziţia a doua.

Publicitate

Digi Sport 1 şi Digi Sport 2 au ajuns împreună în top cinci pe publicul comercial. Digi Sport 2 a difuzat meciul din La Liga Athletic Bilbao - Barcelona (21.45 - 23.45).

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, audienţa posturilor tv pe intervalul ediţiei de debut Asia Express:

NAŢIONAL. Asia Express a avut o medie de peste 1,2 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţări, la mică distanţă de Pro TV, care era pe locul secund. Cu Exatlon, Kanal D a fost pe poziţia a treia cu puţin peste un milion de telespectatori.

URBAN. Şi la oraşe lucrurile au fost destul de echilibrate. 670.000 a fost media Pro TV, cu filmul X Men Apocalypse. Antena 1, tot pe-acolo.

COMERCIAL. Asia Express a avut poziţia a doua pe publicul comercial, dar cu cifre peste media postului: aproape 310.000 de telespectatori (7,2 rating). Liderul serii a fost Pro TV, cu peste 380.000 de privitori.

GALERTIE FOTO. Asia Express, sezonul doi, 10 februarie

Audienta posturilor TV duminică, 10 februarie pe intervalul Asia Express (20:00-23:20), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Antena 1 1.257.000 7.1 14.1
2 Pro TV 1.236.000 7.0 13.9
3 Kanal D 1.066.000 6.0 12.0
4 Prima TV 445.000 2.5 5.0
5 DigiSport 1 415.000 2.3 4.7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV duminică, 10 februarie pe intervalul AsiaExpress (20:00-23:20), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 672.000 7.0 14.4
2 Antena 1 668.000 7.0 14.3
3 Kanal D 426.000 4.4 9.1
4 DigiSport 1 337.000 3.5 7.2
5 Antena 3 220.000 2.3 4.7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV duminică, 10 februarie pe intervalul Asia Express (20:00-23:20), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 382.000 8.9 21.4
2 Antena 1 309.000 7.2 17.3
3 DigiSport 1 138.000 3.2 7.7
4 Kanal D 134.000 3.1 7.5
5 DigiSport 2 61.000 1.4 3.4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • D D
    "Pro TV" a fost lider acolo unde trebuie, pe comercial.
    Debut slab pentru noul sezon... Emisiunea a mai scazut fata de anul trecut:
    https://www.paginademedia.ro/2018/02/audiente-exatlon-ma-insoara-mama-asia-expres-februarie
    Si filmul "X-Men: Apocalypse" s-a terminat la ora 22:30. Dupa, a mai recuperat "Antena 1".
  • Valentin Valentin
    Antena 1 trebuie sa își schimbe grila daca vrea sa devină mai bună !! Are potențial să o facă dar nu și financiar din păcate ! Emisiuni cum este Insula Iubiri, Ultimul Trib si Xtra Night Show ar trebui să dispară nu fac audiențe nu ai cum să concurezi cu PRO TV cu asemenea emisiuni ! Poate se va produce si la Antena 1 o schimbare masivă cum a fost cu PRO TV să vină cu o noua indentitate, cu o noua viziune ! Mona Segall dacă venea la Antena 1 era ceva !
  • marian marian
    Cineva a spus pe aici ca va rupe tot cea mai tare emisiune cred ca va fi un ffffffffffffffffffffas
  • marian marian
    Prea multa lalaiala , trei ore si jumatate nu merita eu am vazut pe AXN cand se dadea si era o ora si era de ajuns , nu mai faceti comparatie cu un film , X Men sa terminat la 10 30 ,
  • claudiuu claudiuu
    Daca Digi Sport 1 era la toti cablistii cu meciul de dublu din Fed Cup ii batea si pe Pro Tv pe toate targeturiile
  • dalien dalien
    M-am uitat aseara pentru prima oara la bucati din Asia Express si chiar pare o emisiune buna cu destul content, care nu trage de timp aiurea. Imi aminteste foarte tare de sezonul MasterChef cu celebritati din 2013, si aceea o emisiune foarte fun de urmarit, cu vedete. Are sens, avand in vedere ca e produsa in mare de cam aceleasi persoane. Sa vedem cum va tine piept Fermei, care si ea are un sezon bomba, extrem de bine produs, cu atentie la detalii si fara timpi morti.
    E vizibila o crestere in calitate a programelor TV din Romania de la an la an si asta datorita competitiei acerbe, ceea ce nu poate decat sa ne bucure pe noi, telespectatorii.
  • Dan Dan
    Digi Sport 1 a avut meciul de tenis Cehia-Romania, la dublu. Abia la sfarsitul acestuia a intrat meciul de fotbal, care, in prima faza, a fost pe Digi Sport 2.
    Multe inexactitati, multe greseli gramaticale..
  • geo geo
    Daca nici la debut nu ai prima pozitie pe comercial, ce ramane de facut ?
    Apropo, poate o minima documentare / urmarire a posturilor TV din primele 5 nu strica. Aseara, Digi Sport 1 nu a avut fotbal ci a transmis FED Cup meciul decisiv de dublu pe intervalul orar 19.30 - 22.30, in timp ce meciul de fotbal Craiova - CFR Cluj a fost difuzat de Digi Sport 2.
  • R R
    Prima ediție,mulți nu au stiut ,asa a fost si anul trecut cand a fost pe trei la premiera,totuși lider pe national ,nici pe urban si comercial nu a stat rau,cifre foarte bune,sigur va creste spectaculos,este un show unic în Romania și nu numai cu imagini de vis ,se vede profesionalismul celor care au realizat reality show-ul ! Eu unu ,abia astept editia din aceasta seara!
  • D D
    Si filmul "X-Men: Apocalypse" s-a terminat in jurul orei 22:30. Dupa, a mai recuperat "Antena 1" pe comercial...
  • bing bing
    nu au reusit sa treaca de pro tv nici de aceasta data
    chefi la cutite faceau o audienta mai mare, in Asia Express sunt investitii mult mai mari
  • D D
    "Pro TV", lider acolo unde trebuie, pe comercial. Slabut debutul emisiunii "Asia Express". "Ferma" a avut 9,5 pe comercial.
  • Allex Allex
    Am zărit emisiunea aseară, printre pauzele meciurilor din Fed Cup( felicitări fetelor pentru performanta uimitoare si postului Digi Sport pentru audiențe). Revenind la subiect, nici nu are rost să discutăm faptul că emisiunea aceasta, alături de Chefi la cuțite, sunt mult peste celelalte emisiuni ale Antenei. Frumoase imaginile, firul acțiunii e interesant(fromatul e unul bun) , concurenții sunt, să zicem, ok, cu mici excepții, îsă un punct slab al emisiunii este prezentatoarea, care din punctul meu de vedere este extrem de slabă. La Chefi la cuțite parcă nu se vede atât de mult aces lucru. Audiențele sunt cele reale. Acesta este nivelul emisiunii. Poate va mai crește în anumite zile. Vedem. Totuși, cuvinte de laudă.
  • F F
    Un început dezamăgitor în audiente. Am uitat ca este, altfel m-as fi uitat de curiozitate sa vedem dacă au îmbunătățit unele lucruri.

Trimite un comentariu

sus