Skip to main content

Răfuiala Mircea Badea - „motociclistul” Teodor Emi. Cum a început totul. Badea: „Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta de o să intru la pârnaie 10 ani”

 
Răfuiala Mircea Badea - „motociclistul” Teodor Emi. Cum a început totul. Badea: „Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta de o să intru la pârnaie 10 ani”

Realizatorul de televiziune Mircea Badea a avut o nouă dispută, într-un meci demonstrativ de kick-boxing, cu motociclistul Teodor „Tedi” Emi. Rezultatul: Badea a pierdut, din nou, de data aceasta prin knock-out. (Mai multe, AICI). Răfuiala celor doi e veche de cinci ani.

Publicitate

Cum a început totul?

În august 2014, Badea îşi prezenta emisiunea în faţa sediului Intact, sub forma de protest, în contextul confiscării sediului Antenei 3 din Băneasa, după ce Dan Voiculescu fusese condamnat definitiv la închisoare. În timpul uneia dintre transmisiuni, prezentatorul a ajuns să fie „agasat” de mai mulţi motociclişti care au început să-şi tureze motoarele chiar în timp ce era în emisie.

„Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta, rău de tot de o să intru la pârnaie 10 ani cu executare, măcar”, a exclamat Badea.

În dialog cu Badea era Mihai Gâdea, din studio:

„Ce rugăminte am: mai stai putin cu noi, ca aş vrea să mai faci emisiuni”

VIDEO - Momentul care a declanşat disputa dintre Mircea Badea şi motociclistul Teodor „Tedi” Emi

A ajuns să facă semne obsecene în direct către motoclişti şi chiar, la un moment dat, a adus şi o bâtă în emisiune.

După aceste afirmaţii, motocicliştii au venit în faţa lui Badea cerându-i să se ţină de cuvânt.

„Mircea, rămâne sau nu valabilă provocarea?”, i s-a adresat un motociclist lui Badea. „Mă, tu acuma ce vrei exact de la mine?”, îi spune acesta apropiindu-se de el şi dându-şi cravata jos de la gât. „Ai spus că tu te baţi, că nu ştiu ce, nu ştiu cum…”, i-a spus motociclistul.

„Sunt oameni negativi în partea moto, dar nu înjura o comunitate întreagă”, i-a spus un altul.

„M-ai ameninţat live, m-ai înjurat de mamă, mi-ai arătat semne obscene şi ai venit cu bâta la mine”, i-a mai spus acesta.„Păi, bate-mă”, i-a spus Badea, întinzând obrazul spre el. „Eu sunt aici, tu m-ai ameninţat pe mine. Ai ocazia. Pune în aplicare ce ai spus că vei face”, i-a răspuns motociclistul. „M-am răzgândit”, i-a spus Badea.

Motociclist: Eşti de acord că violenţa naşte violenţă?

Mircea Badea: Da.

Motociclist: Nu ar fi fost mult mai simplu să spui pe post: Aş avea rugămintea ca motociclistul care trece să tureze mai puţin, că mă bruiază?

Mircea Badea: Prietene, lasă-mă, că ăla făcea special.

În noiembrie 2014 a avut loc şi prima confruntare dintre Mircea Badea şi Teodor Emi. Badea a fost înfrânt atunci după prima repriză care a durat trei minute (detalii AICI)

Patru ani mai târziu, Badea a cerut revanşa. Meciul a durat doar câteva secunde, iar Badea a fost făcut KO într-un mod brutal (pe larg AICI).

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • In primul rand a gasit ce a cautat :) In al doilea rand asta nu se gandeste ca nu e singur are copil si copilu ala daca era in scoala era bataia de joc a celorlalti copii (ce-a facut ma tac-tu? mai respira? te mai aduce la scoala? crezi ca pe mine ma bate?). In al treilea rand sa intri in ring cu oricine nu e dovada de curaj ci de prostie linia dintre curaj si prostie e foarte subtire iar asta nici n-a vazut-o. E bun simt simplu instinct de conservare sa nu incepi razboi cu oricine. Dar n-are :) Asa ca a reusit sa stranga mii de comentarii cat nici audienta lui nu strange in cele mai bune momente :)))) Bravo lui a reusit sa se faca de cofetarie in toata tara + diaspora. Toti cei care au fost injurati si porcaiti de asta au fost razbunati, ca asa e karma, mentine un echilibru :)) Oricum Bruma o sa-l iubeasca si de acum incolo. Ca n-are de ales ca deja a ales :)
  • recitesc si revad cu placere articolele si inregistrarile video cu mirciulica facut pilaf. pacat ca si-a revenit... mare pacat.
  • Un lucru ii clar, Badea are tupeu si este curajos. Nu multi ar avea curaj sa intre cu un profesionist in ring. Fie el profesionistul si de mana a 3-a.
  • tedi l-a facut pe badea cu ou si cu otet.
    Badea s-a facut de ras in toata Romania
  • Badea a cerut revansa, nu remiza. Of, Raul, of! Fac pariu ca nici comentariul asta nu va aparea.

Trimite un comentariu

sus