Skip to main content

Răfuiala Mircea Badea - „motociclistul” Teodor Emi. Cum a început totul. Badea: „Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta de o să intru la pârnaie 10 ani”

 
Răfuiala Mircea Badea - „motociclistul” Teodor Emi. Cum a început totul. Badea: „Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta de o să intru la pârnaie 10 ani”

Realizatorul de televiziune Mircea Badea a avut o nouă dispută, într-un meci demonstrativ de kick-boxing, cu motociclistul Teodor „Tedi” Emi. Rezultatul: Badea a pierdut, din nou, de data aceasta prin knock-out. (Mai multe, AICI). Răfuiala celor doi e veche de cinci ani.

Publicitate

Cum a început totul?

În august 2014, Badea îşi prezenta emisiunea în faţa sediului Intact, sub forma de protest, în contextul confiscării sediului Antenei 3 din Băneasa, după ce Dan Voiculescu fusese condamnat definitiv la închisoare. În timpul uneia dintre transmisiuni, prezentatorul a ajuns să fie „agasat” de mai mulţi motociclişti care au început să-şi tureze motoarele chiar în timp ce era în emisie.

„Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta, rău de tot de o să intru la pârnaie 10 ani cu executare, măcar”, a exclamat Badea.

În dialog cu Badea era Mihai Gâdea, din studio:

„Ce rugăminte am: mai stai putin cu noi, ca aş vrea să mai faci emisiuni”

VIDEO - Momentul care a declanşat disputa dintre Mircea Badea şi motociclistul Teodor „Tedi” Emi

A ajuns să facă semne obsecene în direct către motoclişti şi chiar, la un moment dat, a adus şi o bâtă în emisiune.

După aceste afirmaţii, motocicliştii au venit în faţa lui Badea cerându-i să se ţină de cuvânt.

„Mircea, rămâne sau nu valabilă provocarea?”, i s-a adresat un motociclist lui Badea. „Mă, tu acuma ce vrei exact de la mine?”, îi spune acesta apropiindu-se de el şi dându-şi cravata jos de la gât. „Ai spus că tu te baţi, că nu ştiu ce, nu ştiu cum…”, i-a spus motociclistul.

„Sunt oameni negativi în partea moto, dar nu înjura o comunitate întreagă”, i-a spus un altul.

„M-ai ameninţat live, m-ai înjurat de mamă, mi-ai arătat semne obscene şi ai venit cu bâta la mine”, i-a mai spus acesta.„Păi, bate-mă”, i-a spus Badea, întinzând obrazul spre el. „Eu sunt aici, tu m-ai ameninţat pe mine. Ai ocazia. Pune în aplicare ce ai spus că vei face”, i-a răspuns motociclistul. „M-am răzgândit”, i-a spus Badea.

Motociclist: Eşti de acord că violenţa naşte violenţă?

Mircea Badea: Da.

Motociclist: Nu ar fi fost mult mai simplu să spui pe post: Aş avea rugămintea ca motociclistul care trece să tureze mai puţin, că mă bruiază?

Mircea Badea: Prietene, lasă-mă, că ăla făcea special.

În noiembrie 2014 a avut loc şi prima confruntare dintre Mircea Badea şi Teodor Emi. Badea a fost înfrânt atunci după prima repriză care a durat trei minute (detalii AICI)

Patru ani mai târziu, Badea a cerut revanşa. Meciul a durat doar câteva secunde, iar Badea a fost făcut KO într-un mod brutal (pe larg AICI).

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • arcu de triumf arcu de triumf
    In primul rand a gasit ce a cautat :) In al doilea rand asta nu se gandeste ca nu e singur are copil si copilu ala daca era in scoala era bataia de joc a celorlalti copii (ce-a facut ma tac-tu? mai respira? te mai aduce la scoala? crezi ca pe mine ma bate?). In al treilea rand sa intri in ring cu oricine nu e dovada de curaj ci de prostie linia dintre curaj si prostie e foarte subtire iar asta nici n-a vazut-o. E bun simt simplu instinct de conservare sa nu incepi razboi cu oricine. Dar n-are :) Asa ca a reusit sa stranga mii de comentarii cat nici audienta lui nu strange in cele mai bune momente :)))) Bravo lui a reusit sa se faca de cofetarie in toata tara + diaspora. Toti cei care au fost injurati si porcaiti de asta au fost razbunati, ca asa e karma, mentine un echilibru :)) Oricum Bruma o sa-l iubeasca si de acum incolo. Ca n-are de ales ca deja a ales :)
  • didi didi
    recitesc si revad cu placere articolele si inregistrarile video cu mirciulica facut pilaf. pacat ca si-a revenit... mare pacat.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Un lucru ii clar, Badea are tupeu si este curajos. Nu multi ar avea curaj sa intre cu un profesionist in ring. Fie el profesionistul si de mana a 3-a.
  • bing bing
    tedi l-a facut pe badea cu ou si cu otet.
    Badea s-a facut de ras in toata Romania
  • johhny bravo johhny bravo
    "sub forma de prostest"
    priceless :D
  • Cocosthel Cocosthel
    Badea a cerut revansa, nu remiza. Of, Raul, of! Fac pariu ca nici comentariul asta nu va aparea.

Trimite un comentariu

sus