Skip to main content

MTV se desparte de grupul Pro. Postul va rămâne în România, dar va avea un nou reprezentant

 
MTV se desparte de grupul Pro. Postul va rămâne în România, dar va avea un nou reprezentant

Postul MTV se desparte de grupul Pro, a anunţat compania într-un comunicat de presă. Despărţirea se va produce de la 1 martie 2019, mai anunţă compania.

Publicitate

„PRO TV si Viacom International Media Networks au hotarat de comun acord ca, incepand cu 1 martie 2019, operatiunile canalului MTV in Romania sa fie reprezentate direct de catre licentiator, Viacom International Media Networks”, se menţionează în comunicatul companiei.

Astfel, compania va detine si opera direct brand-ul sau emblematic pe teritoriul intregii tari.

MTV va fi reprezentat in Romania de catre Thematic Channels, compania partenera Viacom care coordoneaza vanzarile publicitare.

Viacom, in colaborare cu Thematic Channels, detine un portofoliu international de programe tematice. Prin includerea MTV in portofoliul de canale proprii, Viacom isi propune sa dezvolte in continuare brandul MTV in Romania. De la 1 martie, canalul de de muzica si cultura pop VH1 detinut de Viacom va fi si el inclus in portofoliul de vanzari Thematic Channels.

CONTEXT. MTV România s-a lansat pe 15 iunie 2002, pe licenţa pe care emitea MCM România. În decembrie 2007, Pro TV a preluat MTV România, semnând un contract cu Viacom International Media Networks. În ultimii ani, televiziunea n-a mai intrat în măsurătorile de audienţă şi nici nu a mai vândut publicitate.

Postul este prezent, de altfel, în câteva reţele de cablu, printre Telekom şi Ines.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • minune minune
    qwerty - tu lucrezi la emtivi. Tot un tolomac de muzica e, pardon, tonomat.
    taraf tv este peste voi ca audiente si ca continut
  • Adell Adell
    Bravo lor. Ce radio ul pro fm nu a facut la fel de unde l-a împrumutat pe Tudor musat cei de la digi. Mai nou se dau pe yt cei de la pro cu Diana condurache selly pain si altii
  • qwerty qwerty
    MTV România este singurul post muzical românesc care nu este un tonomat. Este singurul care mai dă și emisiuni, este adevărat, preluate de la MTV US, precum Teen Mom, Catfish, Ex on the Beach, My Super Sweet 16, Fear Factor, Ridiculousness sau Wild 'n Out. Însă toți cei care au scris până acum nu cred că au mai dat pe MTV România în ultimii doi-trei ani și au confundat cu H!T, UTV, Mooz, RockTV, MagicTV sau 1Music, canale care într-adevăr sunt doar tonomate.
  • Daniel Daniel
    @Dana Constantinescu: fix cum este si comentariul tau, pueril, banal- plasticizat nu stiu ce inseamna in contextul asta (doar nu o sa devina mai maleabil). Dar, hei, nu e nevoie sa stim neaprat sensul cuvintelor atat timp cat ne fac sa parem inteligenti. So, daca verifici putin cine il preia, o sa vezi ca nu se va intampla nici o mare schimbare, probabil vor prelua programele de afara si le vor traduce pt Romania, iar de emis, vor emite de pe alt teritoriu. Cat despre audienta, nu prea are cum sa atraga audienta cand el nu este vizibil nici pe Digi , nici pe UPC; nu continutul este problema, dar e mai simplu sa arunci cu maro decat sa gandesti putin. Toate cele bune.
  • Miu Miu Miu Miu
    MTV-ul ar trebui readus după modelurile internationale,sau măcar pe tipul UTV,Music Channel etc.
  • Titi Titi
    Îl vor transforma in pay per view gen Mtv music 24
  • Dana Constantinescu Dana Constantinescu
    Asta chiar e o veste buna !!! Asteptam cat mai repede relansarea MTV dar cu animatori si emisiuni de calitate ca in vremurile bune (inceputul anilor '90)...ca de muzica non-stop cu un dj Robot suntem cam satui ! MTV-ul avea suflet si atragea audienta prin prezenta constanta a animatorilor...acum e doar un soft de muzica si atat...pueril, banal, plasticizat...
  • Gibson Gibson
    O veste buna. Așteptăm un refresh al postului.
  • bing bing
    In Olanda Postul MTV nu mai are demult tematica muzicala.
    L-au transformat in post pentru tineret "derbedeu"

Trimite un comentariu

sus