Skip to main content

Toate detaliile despre serialul Vlad, noua producție Pro TV

 
Toate detaliile despre serialul Vlad, noua producție Pro TV
Adrian Nartea - Vlad Pop

Serialul Vlad este pariul Pro TV pentru această primăvară. Producția va debuta săptămâna viitoare, pe 25 februarie și va fi difuzată în fiecare luni, de la 20.30.

Serialul, inspirat din povestea lui Monte Cristo, spune povestea lui Adrian Anuței, un bărbat care a fost condamnat la închisoare, după ce a fost învinovățit de un jaf pe care nu l-a comis. După patru ani, Adrian revine sub numele de Vlad Pop (rol jucat de Adrian Nartea), cu un plan de răzbunare.

Publicitate

Amintim că serialul Vlad este bazat pe o licență turcească, după producția Ezel, pe care Pro TV a achiziționat-o. 

Citește șiFOTO. Serialele Vlad și Ezel, în oglindă. Cât a respectat Pro TV din licența serialului turcesc?

Despre Vlad, noul serial de la Pro TV

Povestea:

Vlad prezintă o poveste complexă în mai multe planuri, iar scenariul întrepătrunde trecutul și prezentul într-o acțiune cu un fir roșu ce leagă toate piesele dintr-un puzzle. Serialul este centrat pe povestea lui Adrian, tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf.

După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, în care are posibilitate de a-și regla toate conturile cu cei care l-au tradat. Bărbatul întâlnește un personaj cheie și găsește puterea de a-și schimba identitatea, devenind Vlad, un bărbat puternic, bogat, șarmant, care are alături aliați pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.

Câte episoade va avea:

Va avea 13 episoade și va fi difuzat în fiecare seară de luni, de la 20.30.

Actorii serialului Vlad:

Principalii actori ai serialului sunt Adrian Nartea (Adrian Anuței/Vlad Pop), Olimpia Melinte (Eliza Dragomir), Andrei Aradits (Ștefan Dragomir), Emilian Oprea (Leonard „Leo” Cazacu) și Diana Sar (Roxana Stamate).

George Pistereanu, Anghel Damian, Stefan Iancu, Aura Calarasu, Bebe Cotimanis, Dan Condurache, Monica Barladeanu, Mihaela Radescu, Ion Haiduc, Victoria Raileanu, Tudor Oprisan, Dani Popescu și Ana Badilas completează distribuția.

Unde a fost filmat:

Serialul Vlad a fost filmat, atât în România, cât și în Grecia. Printre cele circa 100 de locații se numără Palatul Bragadiru, Snagov și hoteluri și cazinouri din Grecia.

GALERIE FOTO. Serial Vlad Pro TV

 • Emilian Oprea - Leo Cazacu
 • Emilian Oprea - Leo Cazacu
 • Adrian Nartea - Vlad Pop
 • Adrian Nartea - Vlad Pop
 • Bebe Cotimanis
 • Diana Sar - Roxana Stamate
 • Diana Sar - Roxana Stamate
 • Vlad
 • Adrian Nartea - Vlad Pop
 • Andrei Aradits
 • Andrei Aradits - Stefan Dragomir

Unde se transmite onine serialul Vlad. AICI

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu