Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Un nou pas în vânzarea Prima TV. Adunarea creditorilor a aprobat contractul de vânzare a postului

 
ULTIMA ORĂ. Un nou pas în vânzarea Prima TV. Adunarea creditorilor a aprobat contractul de vânzare a postului

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Vânzarea Prima TV este pe ultima sută de metri. Adunarea Creditorilor Prima TV a votat astăzi contractul de preluare a postului TV de către Adrian Tomşa, cel care deţine posturile Look TV.

Publicitate

Aprobarea vine după ce, într-o primă fază, în octombrie anul trecut, Adunarea Creditorilor a fost de acord cu oferta primită de Prima TV de la omul de afaceri Adrian Tomşa, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate aici.

Astăzi, a aprobat şi contractul.

În următoarea perioadă, votul Adunării Creditorilor se va concretiza în semnarea efectivă a contractului de preluare a controlului postului de televiziune deţinut, în prezent, de Cristian Burci.

Cristian Burci şi Adrian Tomşa au început discuţiile încă din 2017. În toamna anului trecut, Tomşa a făcut şi o ofertă concretă.

Cât plăteşte Tomşa pe Prima TV?

Aşa cum a sunat oferta pentru postul TV, o "negociere directă cu cumpărător identificat", suma oferită este de 22,4 milioane de lei.

În euro, înseamnă aproximativ: 4,8 milioane.

Proprietarul posturilor Look TV, ofertantul Prima TV

Controlul asupra staţiei deţinute în prezent de Cristian Burci urmează să fie preluat, în urma tranzacţiei, de Adrian Tomşa, proprietarul posturilor Look TV, după cum Paginademedia.ro a scris, la începutul lunii august.

Adrian Tomşa - cel care urmează să preia controlul Prima TV operează staţiile Look TV şi Look Plus, dar şi site-ul Profit.ro şi postul de televiziune Profit.

În noua formulă, grupul va opera posturile generaliste Prima TV, Look TV şi Look Plus, canalul de business Profit.ro şi site-ul economic Profit.ro.

Detalii despre preluarea Prima TV şi istoria postului de televiziune, aici

Citeşte şi:

EXCLUSIV. Care este suma oferită pentru Prima TV? Creditorii postului, de acord cu vânzarea


EXCLUSIV. Schimbări majore la Prima TV. Postul lui Cristian Burci, preluat de Look TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    poate vine si PRIMA TV HD
  • Dreptunghiularu Dreptunghiularu
    Adica sifonarul national de la starea natiei o sa lucreze din nou pentru compania cu care s-a sters pe picioare? Patraru nu ar avea nicio problema, pentru ca ar face orice pentru trei galbeni. Dar Tomsa/ Teszari s-ar putea sa ia in vedere eliminarea deontologului de serviciu din grila. Sa te tii din nou inregistrari, delatiuni, vaiete si libertatea presei. Abia astept. A, nu, ca dupa aia se intoarce la TVR, e clar asta! ::))))
  • Genius Genius
    Las ca "p" incape bine in noul logo in forma de triunghi de nu mai stii ca esti pe LOOK sau pe AGRO.
    In rest, va calca pe urmele lui TVH. Nu degeaba ProSiebenSat1 au vandut-o inapoi lui Burci. Pentru ca si-au dat seama ca e "pacientul in moarte clinica".
    Pe de alta parte Tomsa, un apropiat a lui Teszari are un trust cu audiente zero. Deci nu il inteleg pentru ce sa dea bani ca sa cumpere Prima. ***
  • Tszepari Tszepari
    Iar a căzut Burci in picioare! A câta oară!
  • Crispo Crispo
    Mai sunt și Agro TV și LookMedica.
    Of!
    Clever-Media.ro
  • bing bing
    sper macar ca Prima TV sa continue cu schimb de mame
    Buna sunt Mari si sunt cocheta casei
  • Andrei Andrei
    Sper să dispară Cronica **** (m-am cenzurat singur) pentru că e una să prezinți bâlbe de la tv în scop de divertisment și alta să spui că oamenii ăia nu au studii sau alte jigniri aduse unor nume grele din România la care s-a mai întâmplat să se bâlbâie.
  • dan dan
    de cand se vinde m am saturat...daca s ar vnde sper sa nu l mai vad pe infectul de huidu sa investeasca poate ar mai avea sanse sa se apropie de cele 3 mari posturi
  • Mircea Mircea
    Look TV nu exista..e vorba de generalista Look Plus si cea sportiva Look Sport
  • Adi Adi
    Tomsa asta cred ca nu stie in ce se baga.Cand va afla ce datorii vin pe capul lui.....Oricum, Prima tv abia mai respira.Deci e nevoie de muuulte alte milioane bagate care nu iti asigura garanția că te poți apropia macar de Pro, Antena si Kanal D.

Trimite un comentariu

sus