Skip to main content

VIDEO. Cum îl pune la punct Alex Dima pe Liviu Dragnea, după ce şeful PSD îi spune „Vii cu mine în baie”

 
VIDEO. Cum îl pune la punct Alex Dima pe Liviu Dragnea, după ce şeful PSD îi spune „Vii cu mine în baie”

VIDEO. „Vii cu mine în baie?!” i-a spus Liviu Dragnea jurnalistului Alex Dima de la „România, te iubesc” pe holurile parlamentului.

Publicitate

Jurnalistul încerca să-l întrebe pe şeful PSD despre promisiunile făcute de partid în campania electorală. Despre autostrada Lugoj - Deva, despre Sibiu - Piteşti. Despre cele opt spitale regionale promise.

„Aveţi vreun sentiment de mustrare pentru că promisiunile electorale nu au fost îndeplinite până acum?”, l-a întrebat Alex Dima.

Dragnea îi răspunde cu o altă întrebare: „Aşa se fac interviurile?! Vii cu mine în baie?!”

„Cum adică să vin cu dumneavoastră în baie?” i-a răspuns consternat Alex Dima.

Redăm în continuare momentul video care a devenit viral în scurt timp după ce a fost publicat pe pagina de Facebook a jurnalistului:

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anca Anca
    Se cred foarte, foarte importanti, ar trebui sa raspunda la orice intrebare , oricand..Ei sunt in slujba noastra!!
  • Bing Bing
    nu scapam noi asa repede de mustaciosul...dragnea
  • mile mile
    ce va agitati, poate ca nu are nevoie de interviuri, cine este acest reporter
  • Chris Chris
    Penibil Dragnea...nu are pic de rusine sa vb asa cu un cetatean platitor de taxe...si unul care plateste substantial din salatiu lui...Rusine!
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Treaba e ca nicaieri nu vezi ca reporterii ajung sa mearga alaturi de oficiali cu microfoane si sa puna intrebari pe holuri prin institutii pe scari pe trotuare si nici reactii de caterinca de la oficiali. In al doilea rand Alex Dima a vorbit decent. Reactia lui Daddy a fost in directia ca "ba ma lasi? ma duc la ***!" care se poate interpreta. Elegant ar fi fost sa nu zica nimic sau ceva mai neutru dar are si el nervii lui ca nu-i merg toate cum vrea. La fel si cu Firea. E greseala protocolului ca se accepta accesul reporterilor peste tot si vedeti cum alearga astia cu microfoanele cabluri operatori pe holuri dupa vreun costum sau geanta cu tocuri. Vedeti si la Kovesi ce imbulzeala a fost, incredibil. E de desene animate bre. Numai la actori mai vezi la paparazzi. De-aia afara nu vezi asa ceva ca aia stiu la ce se poate ajunge. N-au decat sa faca conferinte de presa cu intrebari si de toate. Plus ca deja fiecare stie ce inseamna fiecare tv...ce gashca si daca e prieten sau dusman si reactia e conforma.
  • Da Vin cu tine n baie, Daddy Da Vin cu tine n baie, Daddy
    e cu nervii la pamint Dragnea, fierbe pe dinauntru, altfel n ar pica in orice capcana asa de usor! Oricum, cind vede jurnalisti - altii decit aia de casa aprobati de el - cred ca se gindeste numai la ce "atac" sa dea. Acu a fost cu "te tii de mine scai, vrei sa vii cu mine pina in baie?:)) PENIBIL DADDY-TOYBOY
  • Gina Laura Gina Laura
    Daniela Achim, acest jurnalist "neexperimentat , e printre cei mai buni din domeniu. Habar nu aveți ce vorbiți! Cand individul ăsta de Dragnea se comporta ca un laș, și fuge de presa, cum ar putea fi abordat altfel,dacă nu da curs solicitărilor de interviu,absolut juste,pentru că, până la urmă, dacă preda nu ar pune întrebări,noi nu am ști ce fac nemernicii ăstia în parlament.
  • Amelia Amelia
    Câte comentarii aiurea! Daddy asa tratează ziariștii, ii cheama in baie la mișto! Alex Dima un ziarist deosebit, cu mult bun simt s-a întâlnit cu fantele de Teleorman!
  • Ovidiu Ovidiu
    Mai întâi cine sunt personajele?
    Domnul Liviu Dragnea, președintele Senatului și președinte al celui mai mare partid din România, aflat la guvernare.
    Domnul Alex Dima, reporter de investigații la ProTV și unul dintre realizatorii emisiunii "România, te iubesc!"
    În al doilea rând, care este atitudinea personajelor?
    Liviu Dragnea are atitudinea de jupân. A uitat că este la putere în slujba cetățenilor care au votat PSD și a celor care nu au votat PSD, a uitat că a obținut acele voturi pe baza unor promisiuni (autostrăzi, spitale regionale etc.) și acționează în slujba lui însuși. Pentru că poate. Atitudinea lui față de jurnaliști e atitudinea stăpânului față de cățeii care trebuie să-i lingă mâna și să știe că o pot lua peste bot, dacă latră. Numai că nu toți jurnaliștii sunt așa.
    Atitudinea lui Alex Dima, jurnalist cu experiență, este una demnă. Se prezintă, spune în ce calitate este acolo și îl întreabă pe Dragnea de ce nu răspunde solicitărilor de a acorda un interviu. Dragnea are o atitudine sfidătoare, nu se oprește din drum, vorbrște peste umăr. Acum Alex Dima îi pune întrebarea dacă îl mustră conștiința că nu a făcut nimic din ceea ce a promis. Discuția din cadrul ușii e penibilă. Alex Dima e consternat de faptul că e întrebat dacă vine la baie. Dragnea ar fi vrut să zică: nu vezi că vreau să scap de tine? Ce faci, vii după mine la baie? Numai că, nu așa vorbești cu un jurnalist! Alex Dima îl pune pe Dragnea în fața propriilor vorbe ridicole. Dragnea complet iritat și roșu la față îi spune că nu îi acordă interviul.
    L-a pus la punct Alex Dima pe Liviu Dragnea? Da, l-a pus la punct pentru că l-a făcut să-și dea seama că nu așa se vorbește cu un jurnalist. Dragnea are de dat niște explicații iar jurnalistul are datoria de a pune întrebări și de a cere explicații. Îl vedem pe Dragnea cum fuge și se ascunde ca un laș de propria responsabilitate.
  • Cris Cris
    Alo,mile, sau cum sa iti spun"***"?...prea esti fan Felix the Securist,așa că taci *** din gura,ca te umpli,(si asa esti),de penibil ...cand o grămadă de oameni ,vad ce face *** *** României,și tu,tot***,niste derbedei si ***,precum,Badea,Tudor,Stoicescu,Ursu,Stancu,!Morar,etc....imi provoci,dezgust.
  • johhny bravo johhny bravo
    Eu nu m-am prins, cum "l-a pus la punct" alex pe dragnea? S-au ciondanit doua minute si atat, dar "l-a pus la punct"?? Ati inceput si voi cu clickbaituri?
  • mile mile
    in ce tara cineva fuge dupa presedintele parlamentului, penibil acest reporter
  • marian marian
    Bocitoarele antenutei vorbesc in nestiinta de cauza Alex Dima este unul dintre cei mai buni jurnalisti de investigatie de la noi dar antenisti si cei care sunt spalati pe creier nu stiu decat sa inproaste cu noroi daca era de la antenuta sau Rom tv se ducea dupa el in baie cine stie cu ce iesea de acolo FOARTE BINE ALEX,
  • Cris Cris
    Daddy,iar mustata lui,
    Coada calului,
    Iar dantura lui,
    Strungareata dracului,
  • Radu F Gabor Radu F Gabor
    Alex Dima s-a straduit sa traga de par de o situatie. Nu in viteza, pe holuri, se smulg interviurile de tipul celui solicitat de el. Si, pe deasupra, Dragnea a reactionat usor umoral, dar preluarile sunt mult exagerate.
    Deci:
    1. Seful PSD e un politican ce nu stie si nu vrea sa explice de ce promisiunile sunt apa de ploaie;
    2. Jurnalistul ProTV s-a transformat intr-un mic hartuitor care si-a furat-o. Vorba lui SOV: un golan mai mare l-a facut pe un golanas mai mic.

Trimite un comentariu

sus