Skip to main content

Nume nou în serialul Fructul oprit. Oana Moşneagu este Bihter

 
Bihter
Bihter

Serialul Fructul Oprit va avea un nou personaj. Este vorba despre Bihter, un personaj negativ, interpretat de Oana Moşneagu. Prima apariţie a lui Bither va avea loc în episodul de miercuri al serialului.

Publicitate

Ce rol va avea Bihter?

Oana Moşneagu, despre personajul Bihter: „Îşi face din răzbunare un scop principal şi îşi canalizează toate acţiunile şi energia în atingerea lui. Fără inhibiţii, seducătoare, se foloseşte de arme ale feminităţii pentru a manipula şi a obţine informaţiile de care are nevoie”

Oana Moşneagu are 28 de ani şi este absolventă a UNATC. A jucat în seriale, filme de lung metraj (“Morometii 2”, “Faci sau taci”) şi poate fi văzută şi pe scena teatrului.

În prezent, poate fi urmărită în piesa de teatru „Poveste din Est” şi în comedia poliţistă „Faci sau taci”.

Oana Moşneagu:

Pentru mine întâlnirea cu acest rol şi această producţie este o provocare, iar contextul acestei întâlniri îmi oferă ocazia de a cunoaşte actori pe care îi respect şi admir, bucuria de a fi pe acelaşi platou cu ei, onoarea de a filma cu unul dintre foştii mei profesori, unul dintre cei mai dragi mie şi întregii mele generaţii, domnul Doru Ana, şi nu în ultimul rând ocazia de a încerca să folosesc uneltele actoriceşti pe care mi le-am însuşit până în acest moment în calitate de masterandă a Facultăţii de Actorie din cadrul UNATC şi de a-mi îmbogăţi bagajul de experienţe profesionale şi umane”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus