Skip to main content

Organizatorul Comic Con face un festival și la Cluj: Transylvania Comic Con

 
Organizatorul Comic Con face un festival și la Cluj: Transylvania Comic Con

Comic Con, festivalul gamerilor, va avea încă o ediție la toamnă în Cluj Napoca, Transylvania Comic Con. Evenimentul va avea loc între 18-20 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Transylvania Comic Con se exinde pentru prima dată, pe lângă ediția din București. Și în Cluj, la fel ca în București vor participa actori din filme sau seriale. 

Publicitate

În cadrul evenimentului vor exista zone de street food, concursuri de cosplay, artiști de bandă desenată, demonstrații de VR, precum și un târg cu produse din zona serialelor. 

Reamintim că cea de-a șaptea ediție Comic Con, de la București, va avea loc în weekendul 24-26 mai la Romexpo. 

Mircea Mureșan, managerul general al East European Comic Con și Transylvania Comic Con: 

“Clujean fiind, mi-am dorit foarte mult să venim cu evenimentul în inima Transilvaniei, mai ales că de aici a pornit toată pasiunea. În 2012 am început cu Japan Play Transylvania, un festival micuț, însă care mi-a deschis apetitul pentru mai mult.

În ultimii doi, trei ani, am analizat și am pregătit Transylvania Comic Con, în special pentru că trebuie să îl structurăm pentru o locație cu totul nouă pentru noi. Tocmai de aceea, va avea o personalitate proprie și o identitate unică, întrucât ne dorim să devină rapid un reper pentru regiune. Sperăm ca publicul să fie deschis și să susțină prima ediție printr-o participare cât mai numeroasă.”

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu