Skip to main content

De ce a dat România TV Loto, în loc de Dragnea. Un răspuns simplu

 
De ce a dat România TV Loto, în loc de Dragnea. Un răspuns simplu

"Oricum, la voi e Loterie", a fost ieșirea liderului PSD Liviu Dragnea la adresa unei jurnaliste România TV. Aceeași ieșire în care a amenințat-o că îi retrage acreditarea.

Joi seară, Liviu Dragnea a susținut o conferință de presă, care nu a fost transmisă și de România TV. Ce transmitea postul în același timp? O extragere de la Loteria Română.

Publicitate

De ce era Loto pe postul România TV? Din obligații contractuale cu Loteria Română

Postul România TV are, de anul trecut, un contract cu Loteria Română.

România TV a semnat, în septembrie, un contract pe o perioadă de 12 luni cu Loteria Română, prin care postul și-a luat angajamentul să transmită extragerile de joi și duminică, începând cu ora 18:15, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

La vremea respectivă, contractul în valoare de 2.180.016 de lei (700.000 de euro) a fost acordat celei mai bune oferte din punct de vedere al raportului calitate-preț. Până atunci, tragerile loto erau transmise de TVR.

Citește și:

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Gâdea nu are treabă cu meseria de jurnalist ci mai degrabă este un *** al puterii. Josnic și incalificabil gestul și faptul că încă mai există antena 3.
  • Si nu e normal sa isi prezinte programul lor obisnuit? Cine era Dragnea de ii trebuia exclusivitate, ne-am saturat de bazaconiile scoase de el pe gura si de tentativele lui esuate de glume la intrebarile serioase despre problemele tarii. Nu urmaresc Romania TV dar ii respect pentru cum au procedat.

Trimite un comentariu