Skip to main content

Situaţie încordată la Digi24. Se pregătesc schimbări în grilă. Cine rămâne, cine iese? Emisiunile lui Paraschivescu şi Fast Forward, sub semnul întrebării. La fel alte producţii

 
Situaţie încordată la Digi24. Se pregătesc schimbări în grilă. Cine rămâne, cine iese? Emisiunile lui Paraschivescu şi Fast Forward, sub semnul întrebării. La fel alte producţii

Cine rămâne în grila Digi 24? Postul de ştiri Digi24 de pregăteşte de schimbări de grilă, iar situaţia anumitor emisiuni este incertă.

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia, printre emisiunile care ar putea să dispară de pe post se numără „Pastila de limbă” şi „Dă-te la o carte”, realizate de Radu Paraschivescu, şi Fast Forward a lui Sergiu Voicu.

Emisiunea Fast Forward, care până acum avea două părţi, una mai scurtă în timpul săptămânii, iar alta mai lungă, în weekend, a rămas doar cu varianta mai scurtă. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, emisiunea ar putea reveni pe post dacă se găsesc sposori pentru a susţine în continuare programul. Conform aceloraşi surse, aceeaşi este situaţia şi în legătură cu alte producţii ale postului TV.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii postului de televiziune au răspuns scurt. Au explicat că "vor urma nişte schimbări în grila de primăvară, însă încă se lucrează la aceasta".

Amintim că Digi24, televiziune operată de grupul RCS listat la bursa de la Bucureşti, este în plin proces de restructurare. Grupul a anunţat deja că urmează să închidă toate staţiile locale, opt la număr, din Braşov, Constanţa, Cluj-Napoca, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Timişoara. Postul va păstra totuşi echipe locale de jurnalişti care vor transmite pentru staţia din Bucureşti.

În afara concedierilor din teritoriu, staţia de ştiri nu a mai prelungit o serie de contracte, nici la parte din agajaţii din Bucureşti.Printre cele mai cunoscute nume, Tudor Muşat, unul dintre prezentatorii imagine ai Digi24, dar şi o serie de reporteri, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate AICI.

"Ziariştii îşi numără zilele de contract"

Situaţia este încordată în interiorul Digi 24, mai ales în cazul ziariştilor cu contracte pe perioadă determinată. "Ziariştii îşi numără zilele până la expirarea contractului şi se întreabă dacă vor mai lucra sau nu, în continuare", au povestit pentru Paginademedia.ro surse din interiorul redacţiei.

Nu se ştie cine va rămâne şi cine va pleca.

Postul a renunţat şi la proiectul de investigaţii România furată, după cum Paginademedia.ro a anunţat AICI. Ca urmare, un jurnalist din echipă a demisionat de la postul de ştiri. Virgil Burlă. „Jurnalistul nu este un reportofon care înregistrează o prostie spusă de un politician si o pune în pagina, cu ghilimele", a scris jurnalistul pe Facebook după ce a părăsit postul

Recent, de la 1 martie, au urmat alte plecări. Adriana Nedelea, de şase ani la postul de ştiri, a ajuns şi ea la final de contract. La fel s-a întâmplat şi cu oameni din conducerea site-ului Digi24, Dan Cristian Turturică (şeful site-ului). Laurenţiu Mihu (redactor-şef adjunct), Doru Cireaşă (redactor economic) şi Andreea Nicolae (politic), după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nicu nicu
    buna ziua ,
    cred ca este necesar sa spunem ca " a murit " regele" , traiasca regele" , va rog sa nu mai comentati nimic despre Dragnea , s-a dus , hai sa vedem ceea ce vrea aceasta natie , sa le explicam ce urmeaza sa facem dupa aceasta batalie castigata ,razboiul urmeza, ATENTIE , ce scenarii trebuiesc urmate pentru a putea sa reparam , in timp , optiunea cea mai favorabila pentru natie , lasati-l pe dragnea " este istorie " cum a zis oprisan .Dvs ca jurnalisti , moderatori incercati sa stabiliti prioritatile imediate ce sunt necesare , clare concise , sa inteleaga de la "porcar" pana la "rege' , de la specialisti in domeniile afectate de aceasta sumbra guvernare .
    Nu stiu daca maine ma duc la serviciu sau plec de la locul de munca sa fac o sedinta cu PARTIDUL , asa cum a anuntat VEORICA , pai nu trebuie in primul rand sa alegi presedintele camerii deputatilor si apoi dupa terminarea orelor de serviciu sa te duci la PARTID ?!!!!!! pai tu esti angajata la partid sau esti in fruntea tarii aleasa de cetateni........ca asa ziceati , nu !!!!
  • Bing Bing
    RCS-RDS este companie 100% romaneasca?
    sa ma lamureasca si pe mine cineva ca nu stiu
  • Sergiu T. Sergiu T.
    @Adi Toate contactele de la Digi sunt incheiate pe perioada determinata si sunt prelungite din 6 in 6 luni cat le permite legea. Dupa 3 ani te dau afara. Frumos, legal, fara probleme. Nu inteleg de ce se angajeaza oamenii acolo daca sunt tratati in acest fel!
  • Adi Adi
    Ce înseamnă asta cu isi numără zilele din contract? Cum e posibil să fie atât de multe contracte pe termen determinat? E legal? Cum pot atât de mulți oameni să fie performanți, competitivi când ei stau in permanență sub amenințarea contractului determinat? Ce management e ăsta?
  • Radu F Gabor Radu F Gabor
    RCSRDS sta pe un munte de datorii, iar Digi24 si DigiSport sunt mari consumatoare de bani fara sa aduca o masa critica de abonati fideli in plus pentru reteaua de cablu, care e core-business-ul companiei. In plus, Romania nu e genul de tara unde sa ai "n" statii locale din trei motive: jurnalisti slabi si compromisi sau incardasiti, piata de pub saraca si non-stiri. Digi24 propovaduieste etica si deontologia, echilibrul si argumentatia. Perfect! Pe afara e vopsit gardul, inauntru-i leopardul. Greii din conducerea business-ului sunt in mari probleme penale pentru cardasia cu Mitica Dragomir "Corleone" - vezi scandalul Drepturi Tv & Crystal Palace Ballroom. Conducerea editoriala a fost impanata, de-a lungul anului, cu personaje fara trecut performant, obediente sau compromise. Postul e vestit pentru faimoasele contracte repetititve pe termen determinat, o bataie de joc la adresa oamenilor si *** fata de anumiti grei ai politicii. Asta e boala oricarei companii antreprenoriale romanesti. Escaladarea actuala a raului va face si mai rau. Jurnalistii nu au gandul la treaba cu o asa presiune, telespectatorii simt ca oricum totul se clatina.
  • Mandarina chinezeasca Mandarina chinezeasca
    Claudiu Mihuț va fi păstrat ca figurant. Ghici de ce. :))) Ești fană înfocată, scrie-i pe facebook ca să afli detalii de la sursă. Nu e mai simplu?
  • Adriana Adriana
    Cine vor fi în echipe de corespondenții locali? Știe cineva dacă îl mai păstrează pe Claudiu Mihuț?

Trimite un comentariu

sus