Skip to main content

Fosta șefă a secției politic de la Antena 3 preia conducerea editorială a site-ului Digi24.ro

 
Fosta șefă a secției politic de la Antena 3 preia conducerea editorială a site-ului Digi24.ro
Digi 24

Digi24.ro are un nou redactor-șef. Este vorba despre jurnalista Adriana Duțulescu, care a condus până la 1 martie secția politic de la Antena 3, scrie site-ul Hotnews.ro.

Publicitate

Jurnalista a făcut anunțul pe pagina personală de Facebook:

„Spoiler alert: Călătoria neasteptata a hobbitului continua. De luni ma întorc la prima mea iubire, de care mi-a fost foarte foarte dor. Ma întorc la presa scrisă, cea care m-a facut ce sunt astăzi si care, mai ales, m-a facut fericită. De luni voi intra in familia Digi 24, ca redactor șef al site-ului Digi24.ro. Stay tuned!”

Adriana Duțulescu a părăsit Antena 3 la 1 martie, după ce și-a dat demisia. Înainte de postul de știri, Duțulescu a lucrat la ziare precum Ziarul Național, România liberă, Cotidianul, Jurnalul Național, mai scrie Hotnews.

 

Tot la 1 martie, șefii site-ului Digi24, Dan Cristian Turturică și Laurențiu Mihu au fost concediați. Alături de ei, Doru Cireașă (redactor economic) și Andreea Nicolae (politic) au plecat din echipa site-ului.

Jurnaliștii au fost anunțați că nu vor mai avea prelungite contractele pe care le au cu site-ul postului de știri începând cu data de 1 martie. Motivul invocat a fost restructurarea în cadrul grupului, din motive financiare.


Citește și:

Site-ul Digi 24, "decapitat": Dan Cristian Turturică, șeful site-ului, adjunctul lui și doi redactori, concediați

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • televiziunea lui teszari a ajuns bataia de joc a tuturor. Atata au tinut coada pe sus, ca nici nu si-au dat seama cablistii lui peste ca sunt damele de consumatie ale tuturor consilierilor si expertilor de prin oras... Si cum nicio capitulare nu e definitiva pana cand infrantii nu isi distrug zidurile de aparare si armele, acum, cu fruntea in tarana, urmasii lui alex oprea si bendei, incep sa angajeze oamenii de baza ai lui Felix, in semn de supunere oarba si neconditionata. Atatia ani de huzur si boierie pentru galeria de nimeni care s-a perindat pe la butoanele Digi: dancu, hurezeanu, prepilceanu, ionita, lembrau, airabedian, tonidohotaru, turturica, gainescu, marin si multi alti experti care i-au decavat pe naivii din forum in timp ce dadeau cu pickamerul la temelia Digi 24. Este destinul tuturor primitivilor parveniti, care imprastie cu bani ca manelistii si vseaza ca vor cumpara expertiza, loialitate si valoare de la unii caer rad de se *** pe ei in timp ce le papa salariile.
  • @Geo

    Ba da, presa scrisă e aceeași cu cea online. Iar lucrul ăsta îl știu ff bine cei care au făcut o facultate de jurnalism.
  • daca Patraru doar i-a inregistrat si i-a amenintat ca face publice mailuri interne, sa vedeti circ peste cateva luni cand madama asta antrenata de echipa de manipulatori A3 o sa inceapa sa ii toace. pa pa digi24 din topurile online
  • A aparut Antena24 :-)))
    E concurenta mare in presa pro-PSD: A24 o sa-si dispute telespectatorii si internautii cu A3, RTV, B1, *** etc.
  • Deci, rcs a infrant si s-a predat, fata care avea misiune de serviciu sa calce in picioare hidra basescu-dna-chiovesii-bendei-rcs-securitate intra in familia digi (postul ala lipsit de orice relevanta si plin de acoperiti de care vorbea seful fetei...), teszari ajunge sa linga din palmele dusmanilor lui, iar renumitul brand digi se transforma ***. Se pare ca *** ramane cea mai pretuita delicatesa la romani.

Trimite un comentariu