Skip to main content

COMENTATE. „Tudorel a luat-o razna”, postarea cu sute de comentarii a lui Traian Băsescu

 
COMENTATE. „Tudorel a luat-o razna”, postarea cu sute de comentarii a lui Traian Băsescu
Traian Băsescu | Foto - Facebook

COMMENTED POSTS. Traian Băsescu a dat cea mai comentată postare, de pe Facebook, în ultimele zile. Fostul președinte a stârnit numeroase reacții din partea utilizatorilor cu o postare care-l vizează pe ministrul de Justiției Tudorel Toader. 

„Tudorel a luat-o razna...A refuzat să acrediteze la Ministerul Justiţiei ziarişti neconvenabili de la PRO TV- Ovidiu Oanţă şi Realitatea-Ionela Arcanu.”, scrie Băsescu în prima propozițe. Postarea a adunat aproximativ 1.300 de comentarii și peste 2.300 de share-uri

Publicitate

Textul lui Băsescu vine în contextul în care Toader a respins acreditările de la minister ale unor jurnaliști. Este vorba despre Ovidiu Oanța (Pro TV) și Ionela Arcanu (Realitatea TV), care au rămas vineri fără acreditările la ministerul Justiției. 

Comentariile nu au întârziat să apară. Au fost atât pro cât și contra fostului președinte. De asemenea, mulți comentatori au vorbit despre „ieșitul la vot”. 

  • „A luat-o razna de ceva vreme..Adevarat dle presedinte..ce vremuri cind erati presedinte..mi-e tare dor de vremurile alea...”, spune un comentator. 
  • „Nu ai retras acreditarea , ai creat statul mafiot , paralel , ai taiat pensiiile ,salariile ai facut mult rau tarii si poporului ! Rusine , va venii si vremea ta , cind vei raspunde!”, a comentat altul. 
  • „Dacă nu ieșim la vot să scăpăm de CIUMA ROȘIE”, a mai spus un altul. 

A doua cea mai comentat postare vine de pe pagina de Facebook a Partidului Național Liberal despre alegerile europarlamentare din 26 mai. 

Postarea a avut aproximativ 770 de comentarii.

Cele mai comentate postări au fost, după cele ale lui Traian Băsescu și PNL, vin de pe paginile Ralucăi Turcan, Liviu Pleșoianu sau pagina Partidului Social Democrat.  

Cele mai comentate postări de pe paginile politice, potrivit unei monitorizări Facebrands Pro:

1. Pagina oficială Traian Băsescu – 1340 comentarii;

2. Pagina oficială Partidul Naţional Liberal – 769 comentarii;

3. Pagina oficială Partidul Social Democrat – 699 comentarii;

4. Pagina oficială Raluca Turcan – 514 comentarii;

5. Pagina oficială Liviu Plesoianu – 482 comentarii.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu